Co na śniadanie dla 9-miesięcznego dziecka?

Gotowe kaszki ohyda, sam cukier tak jest.. oo kasze ja tez uwielbiam , najbardziej to chyba bulgur ;) my praktycznie wgl nie jemy ziemniaków tylko ryze, kasze i makaron,  ziemniaki może raz na 2tygodnie 

Gugus moja córeczka woli makarony i kasze od ziemniaków więc też teraz.mniej ich jemy 

A mój mąż znowu tylko ziemniaki do obiadu kasze z gulaszem jeszcze zje ale ryż to już wogóle jak gotuję to na dwa garnki 

Ja mam niewybrednego męża he co ugutuje. Choć wiem że makaronów nie lubi zbytnio jedynie jak już to spaghetti to rzadziej robie dania z nimi 

U mnie kasze i ryż, oraz ziemniaki królują. Makaron to tylko z zupei czy spaghetti. Jakoś nie jesteśmy wielkimi fanamiz  mężem.

Ameczka, ja tak samo zjem czasami i zupkę chińska, czy coś innego niezdrowego, ale dla dziecka to tego nie podam.

W sumie to zauważyłam, że mojemu synowi tak często zmieniaja się smaki, że trudno nadążyć za nim. Dziś np wydłubywał żołtko z ugotowanego jajka, kiedy nigdy wczesniej tego nie robił. Wez tu zrozum dzieci. 

Aga, poznaje smaki i próbuje nowych rzeczy. Może akurat stwierdził, że woli żółtko i tylko je zje.

U mnie też synek woli żółtko, tylko strasznie go zapycha i długo mieli w buzi.

Dużo dzieci woli żółtko niż białko ;) u nas chyba każde dziecko tak robiło 

To ja zaś uwielbiam makarony  ;) z mężem jemy tak samo l, on też nie przepada za ziemniakami,  ale w niedziele uwielbiam zjeść ziemniaczki z koperkiem   ;) 

Ja zawsze wolałam białko :D 

Aga to prawda dzieciom szybko się wszystko zmienia ;) 

Aga może nie tyle smaki się zmieniają co dziś na nie nie miał ochoty. A jutro może już normalnie zje 

Tp moj syn nie zje żółtka za nic chyba że zrobię jajecznicę to zje a tak jajko to żółtko wyrzuca i nie je albo oddaje mj z kolei ja batdzo lubię ale żółtka nie białko więc hah dopasowaliśmy sie z synem i nic się nie marnuje. 

Patka i Aiisa no widzicie ,to wszystkie dzieci jakie znam to zawsze białko bee  ;) ja osobiście tez wole żółtko 

No czasem tak właśnie jest różne mamy smaki a czasami właśnie wogóle na to ochoty więc pewnie dzieci tak samo 

Ja to zawsze wolałam żółtko a białko dla kur oddawałam jak byłam u dziadków hehe

Aneczka heh dzieci to kombinują;) 

Patka o tak zmieniają się smaki dorosłym, a co dopiero dzieciom 

Ja też wolę żółtko. Zjem całe jajko, ale jakbym miała wybierać to żółtko.

Gugus jakiś trzeba było radzić hehe

Smakowe kaszki a może owoce. 

Biszkopty, herbatniki czu jakieś inne kruche nasiakające ciastka pokruszone do jogurta 

dziewczyny chyba każda z nas woli zółtko,ja równiez a i moja córeczka je woli....