Daj znać jak kupi i jak smakuje kokosowa , bo ja wzięłam orzechową ![]()
Ja czasami wchodzę do biedronki na spacerze. Ale robię to ekspresem bo te kombinezony wszystkie, kocyki i nie chce przegrzać małego.
No a w marketach mają bardzo ciepło
Ooo dziękuję za pamięć! I polskie napisy , super ![]()
![]()
I fajnie , że są takie duże
podoba mi się ![]()
Można kupić super bidon i iść biegać ! Super dla tych co lubią bieganie
Ja w lewiatamie w sobotę kupilam waniliowa, mega pycha ! Ale orzechowa tez musi byc petarda , czas zajechac do dino ![]()
Co do wody to ja na wyjscia kupilam sobie butelke Air up i tez super sie sprawdza, wklady kupuje w niemieckim kauflandzie albo rossmanie , zalezy gdzie akurat jestem
Do Niemiec to ja akurat daleko mam
ooo ja uwielbiam wanilię pod każdą postacią , widzę gdzie zapach wanili to od razu ląduje w koszyku
a u mnie w lewiatanie nie było takich smaków , było tylko zwykłe
Widziałam to, 25 km za 15 zł phiii ![]()
Czekam na bieg rossmana który jest co roku w maju - wtedy za przebiegnięte 10 km dostaje się 50% zniżki na całe zakupy 🫶🏼
Ja się obraziłam na bieg Rossmann, z siostrą spacerowałam i jej nie zaliczyło połowy trasy, pod koniec czasu mąż jej trochę pomógł i przebiegł jakieś 3 km, bo na więcej już czasu nie starczyło. Wcześniej robiła próby z aplikacją i działało jak należy. Składała reklamacje, ale jej nie uznali. Ale jestem z niej dumna że w wieku 13 lat ogarnęła złożenie reklamacji ![]()
Ale rok temu moja kuzynka chciała to zrobić i się nie załapała … a miała ustawione sobie czas że od razu jak to ruszy to będzie chciała zrobić i nic … ale zawsze chciała 15 zł i jest jakaś motywacja , dla tych co nie lubią albo dla tych co chca zacząć biegać !
@SylwiaMK i co zrobili z tą reklamacją ?
Niestety odrzucili, wszystkim odrzucali
No to może tak podobnie było u kuzynki… pamiętam jak ona aż się popłakała , bo tak była nastawiona… a oni coś takiego , no nie powinno tak być kurczę… ciekawe jak w tym roku
Ja zdecydowanie polecam Inkę ![]()
Ja polubiłam się ze zbożową Anatol , a wgl jak są różne smaki ![]()
bardzo ci polecam ![]()
Kupiłam kiedyś właśnie Anatol i niestety nie dla mnie akurat
ale każdy ma inne smaki też
albo powinnam kilka razy spróbować
z zieloną herbatą też się nie polubiłam od razu, a teraz tylko ja pije ![]()
O jeny, to spróbuj może właśnie jakąś smakową
i koniecznie z mlekiem
dla mnie smakuje jak rozpuszczalna kawa , ale to każdy ma inny smak ![]()
Ja też uwielbiam Anatola
i pisalysmy w którymś wątku właśnie o tych smakowych, ale u nas w Dino nie było tej kokosowej na którą poluję
mąż obiecał poszukać gdzieś w innym przy okazji, ale ze skutkiem stwierdzam, że nadal jej nie mam i jesczcze nie spróbowałam ![]()
A Lewiatan ,Carrefour ? A może lepiej byłoby zamówić z allegro?
Oo to jesczcze w Carrefour sprawdzimy!
I mąż mówi że gdzieś ma jakieś Dino inne jeszcze po drodze, to może w tym innym znajdzie
bo mówił że były waniliowa i orzechowa i ta klasyczna, a jak chciałam kokos to jak na złość nie było ![]()