Co przygotować na grila?

U mnie jeszcze kartony byly na topie najlepiej takie duze :see_no_evil::rofl::rofl:

1 polubienie

No to mój tata ostatnio powiedział że nie potrzebnie kupujemy zabawki skoro dzieci się bawią wszystkim dookoła w domu a nie zabawkami.
Dlatego ja nie kupuje za bardzo zabawkę ma te co dostaje

To u nas też :face_with_peeking_eye::face_with_peeking_eye: @Mamuska357 no i dobre rozwiązanie

1 polubienie

Ja teraz małej nic nie kupuje, bo dużo grzechotek różnych zostawiłam i teraz mała się już nimi bawi :smiling_face::smiling_face:

Tak i najlepiej jak dziecko siedziało w środku a ty pchalas pudło :rofl: ja w ogóle zabawek nie kupuje. Tyle co dostał to i tak znacznie za dużo

1 polubienie

Ja też nie kupuje zabawek bo mój dostaje dużo po kuzynie i od babć a też nie mam tego gdzie trzymać. Chodź na urodzinki teraz kupiłam mu jedną bo na urodziny powinien dostać :rofl:

Ja tez od dawna nie kupuje bo tyle ma ze nie wiadomo gdzie to juz chowac :rofl::see_no_evil:

1 polubienie

I potem tylko leżą te zabawki i nikt się nimi nawet nie bawi

Nie no mój to ma wszystkie w pudle i co jakiś czas wygrzebuje jakąś starą i bawi się rotacyjne :upside_down_face:

My wynosimy do piwnicy i wymieniamy to się cieszy jak za nowymi :smiley:

Tak zwana rotacja zabawek , którą robią na tiktoku matki influencerki. Jak jeszcze nawet w ciąży nie byłam to uwielbiałam oglądać te filmiki, jak zmieniają zabawki, jedne zabierają drugie wyciągają i dużo ludzi właśnie poleca, że działa :+1:

No to ja tak robię, bo on zapomina o zabawkach a potem jak dostęp to cieszy się jakby była nowa a wiadomo że nie bawi się wszystkimi naraz

Wiadomka , ja ostatnio też zaczęłam robić rotacje i faktycznie to działa

O tak , mnie zainspirowala kiedys “rotacja zabawek Ediego” i tez tak robie . Jqk mala dluzszy czas nie widzi jakiejs zabawki to sie cieszy i bawi jak nowiutka ze sklepu . Mamy tylko 1 pingwinka z akcion (zabawki do kapieli) ktory musi byc xaly czas , bo to sobie tak upatrzyla .
Chociaz obecnie mala ma faze na plastikowe butelki . To smieje sie do meza , ze w sumie tanie zabawki sobie wybiera , tylko 50 groszy kaucja :rofl: bo trzeba je pisac ma syraty , malo ktorej udaje sie ujsc z calq etykieta , bo spotkaniu z mala

1 polubienie

@asiam1 tak ja też zaczynałam od rotacji zabawek Ediego , ona chyba jako pierwsza to rozkręciła na tiktoku. I zawsze sobie powtarzałam, że jak będę miała dzieci to będę tak robić :rofl:

1 polubienie

Ale to naprawde sie sprawdza , nawet jak mala sie boji jakiejs zabawki to chowam i po jakims czasie dopiero wyciagne na testy czy cos sie zmienilo .
Tak samo te wieksze zabawki , to jak nie widze jeszvze zainteresowania to laduja w schowku , zeby sie nie zudzily zanim zacznie w ogole sie nimi bawic :see_no_evil::grin:

1 polubienie

U mnie się bały mały jeżdżącej i śpiewającej Sowy a teraz przynosi z pudła by mi włączyć i łazi za nią jak ta jedzie :grin:

A to u nas syn się bał pieska który szczeka aż nie podchodził do szaf bo tam ,chau” siedział :joy:

A ostatnio zauważyłam że panikuję jak usłyszy domofon. Po prostu zaczyna szybko biec z rączkami do góry i piszczy i płacze ….

Nieraz właśnie dzieci tak mają , na szczęście w miarę szybko im przechodzi. :smiling_face: