pierogi to chyba q kazdej postaci schodza w sumie
malo kogo spotkalam kto nie lubial by pierogów szczególnie “ruskich”
A jak lubicie kaszankę to polecam też z grilla w foli kaszankę z kiszoną kapustą też jest pyszna . Ja jeszcze lubię kiszkę ziemniaczaną ![]()
![]()
Ja nie robię bo mi zawsze suche wychodzą ![]()
Ooo wow zazdro też już chcę ![]()
Kaszankę też uwielbiam ale oczywiście jak ktoś dobrze przygotuje
sama nigdy nie robiłam ![]()
Kaszanka czy tam krupniok - no uwielbiam!
A pierogi z kaszanka, omg to życie ![]()
Oj tak raz jadłam pierogi z kaszanką i były pyszne ![]()
Ja to na grillu mogłabym jeść 80 % warzyw i tylko dodatek jakiegoś kurczaczka czy karkówki. Słodkie papryczki z biedry takie na grilla są mega
i do tego moja sałatka z ogórków i jestem zadowolona. A no i jeszcze chlebek tostowy podgrilowany ![]()
Skrzydełka są mega na grillu mój faworyt jeśli chodzi o mięska.
@Lea pierwsze słyszę kaszanka z jabłkiem ale brzmi dobrze muszę wypróbować ![]()
@MamusiaNM ja uwielbiam szaszłyczki
@Redax33 żeby nie wychodziły suche to polecam zamiast piersi z kurczaka mięso z udka kurczaka
wychodzi mega soczyste, i patyczki do szaszłyków wcześniej namoczyć
Pierogi z kaszanką? Pierwsze słyszę że tak się je ![]()
![]()
Nie moje smaki bo nie lubię takich połączeń ale za to mój tata uwielbia właśnie kaszankę z jabłkiem
Ooo tak też robię z kapustą ale do tego musi być duzooo przyprawy do grilla
W ogóle uwielbiam kaszankę z cebulką z przyprawą grillową zawijana w folię pychaaa.
A raz miałam karpia zamrożonego i nie bardzo co miałam z nim zrobić i zrobiłam z cytryną na grillu był pyszny
Doprawiasz jakoś ten Chlebek tostowy ?
Czasami masełko z czosnkiem albo z rozmarynem a zazwyczaj to suchy albo potarty ząbkiem czosnku dla aromatu
A ja jeszcze polecam na grilla chleb tostowy i na to taki biały serek w okrągłych plasterkach z ziołami z Biedronki, dosłownie chwila i się rozpuszcza i też pyszne.
Moj maz tak czesto robi i do tego daje zurawine pychaaa;)
Ooo z żurawiną spróbuję w tym roku , nie wpadłam na to, a akurat lubię połączenie serów i żurawiny ![]()
![]()
Ja nigdy nie jadłam i zawsze mówię że nie lubię ![]()
my jeszcze nie jedliśmy grilla w tym roku ale ta pogoda jest tak piękna , słoneczko świeci 14 stopni , ale w nocy ma być -1 ale w tygodniu ma się już ładnie zrobić , że będzie nawet po 18 stopni ![]()
![]()
w końcu piekna pogoda idealna na spacerek ![]()
![]()
![]()
Grilla też jeszcze nie , my tak bardziej koło majówki zaczynamy sezon . ![]()
My w sumie też
Ale jak jest taka pogoda to aż się chce juz go zrobić ![]()
No wiosna przyszła pełną parą, po takiej zimie to super
My juz mamy pierwszego grilla za soba
ale dzisiaj zrobilam jeszvze salatke , tez faknie sie na grilla sprawdzi . Z szynką i makaronem
A co jeszcze dałaś do tej sałatki?