Co się dzieje na Śląsku

Nie wiem czy są tu mamy ze Śląska, ale udało mi się wyłapać parę wydarzeń:

• 21.06.2017 w Hotelu Katowice są bezpłatne warsztaty dla przyszłych i obecnych rodziców. Są jeszcze wolne miejsca, bo dziś dzwoniłam się zapisać :slight_smile:

• 10.09.2017 - odbędą się Silesia Baazar Kids vol. 5 w MCK-u - ja się wybieram, nigdy wcześniej nie byłam, ale słyszałam same dobre opinie

Jesli jeszcze coś ciekawego znajdę to dam znać :slight_smile:

Kolejne wydarzenie ze Ślaska - https://biobazar.org.pl/katowice-dla-mamy/

i kolejne:
Redirecting...]%22%2C%22has_source%22%3Atrue%7D&source=3&source_newsfeed_story_type=regular&action_history=[%7B%22surface%22%3A%22newsfeed%22%2C%22mechanism%22%3A%22feed_story%22%2C%22extra_data%22%3A%7D]&has_source=1&fref=mentions

Zapowiadają się super zajęcia. Wielkie dzięki za linki. Jak będę o czymś wiedziała to też wkleję.

ewelka33, a na ten biobazar wybierasz się? jestem ciekawa co tam będzie i jak to będzie wyglądało.

Planuję, ale jeszcze nie wiem kiedy. Dziś jadę na warsztaty świadoma Mama, a siły już nie te i muszę sobie to wszystko dawkować :slight_smile: Jak tylko się wybiorę to dam znać co było, może w przyszłym tygodniu się uda.

Ok, będę czekać na relację.

Coś dla większych dzieci, chociaż ja sama się wybiorę:

Redirecting...]%22%2C%22has_source%22%3Atrue%7D

Na pewno świetnie to będzie wyglądało. Super pomysł.

Ja jestem zakochana w bańkach mydlanych, wiec każda taka impreza mnie cieszy :slight_smile:

Kolejne wydarzenie - http://www.dziennikzachodni.pl/wiadomosci/chorzow/a/noc-swietojanska-2017-w-parku-slaskim-program-jazda-elka-do-polnocy-i-nocne-zwiedzanie-zoo,12183903/

Polecam, bo rok temu byłam na nocy świętojańskiej w parku i wróciłam mega zadowolona :slight_smile:

Też super!
Wiem że nie wrzucam tego zbyt wcześniej ale jakby jakaś zachustowana mama miała wolny weekend to natknęłam się na coś takiego: ZACHUSTOWANE ZABRZE - świętojański piknik na trawie też zapowiada się ciekawie.

Fajna sprawa, ja niestety dziś nie mogę :frowning:
Daj znać czy byłaś :slight_smile:

Ja niestety nie, też dość późno powiedziała się o tym, poza tym wydaje mi się, że to bardziej dla rodziców z dziećmi, którzy już korzystają z chust. Także może w kolejnym roku wybiorę się…

Najpierw poznamy Nasze Maluszki i wtedy będziemy wiedziały czy to dla nas :slight_smile:

Mam znajomych co chcieli nosić córeczkę w chuście, zapisali sie nawet na szkolenie z wiązania i chyba jeden raz z nią się wybrali, jakoś w ogóle nie czują tego. No, ale wiadomo, że każdy może mieć inne odczucia.

Kolejne wyszukane - Poczucie własnej wartości - spotkanie dla katowickich mamusiek.

Ooo, super że ktoś wymyśla i organizuje takie spotkanie. Wybierasz się może?

Jeszcze nie wiem, czekam na jedno spotkanie i jak ono nie dojdzie do skutku to się postaram wybrać.

Wygląda to ciekawie, ale dopiero w sierpniu:

Też ciekawy temat. Ale to w ramach tego BioBazaru, który jest w każdą środę. Wcześniej program był podany tylko na lipiec, a to już zapowiedź na sierpień.