woda morska bardzo przydatna
U nas króluje woda morska
Woda morska i aspirator u nas ![]()
zgadzam sie z uzyciem wody morskiej świetna sprawa i sa bardzo ekonomiczne
Wolicie gruszkę czy aspirator?
Aspirator jest o niebo lepszy i jak flagi mnie bezpieczniejszy i dziecko tak się nie stresuje a wręcz śmieje się.
Aspirator jest o niebo lepszy, łatwy w użyciu i dziecko się mniej stresuje a nawet cieszy.
skoro asporator lepszy to lepiej go kupic odrazu ![]()
to była jedna z tych czynności, które nie podobały się moim dzieciom
na szczescie nikt u nas nie pali
raczej chyba zdecyduje się na aspirator niż na gruszkę, z tego co czytałam bardziej mnie przekonuje.
My dalej w kropce jeśli chodzi o oczyszczanie noska… ale w ciągu miesiąca musimy podjąć decyzję czy gruszka czy aspirator…
U nas codziennie obowiązkowo woda morska i aspirator gruszka sie u nas nie sprawdzila
W takim układzie chyba kupimy aspirator z canpol.
My używamy aspiratorka i najlepszy jest z Canpola polecamy do tego woda morska i nosek jest szybko oczyszczony
ja zakupilam aspiratorek do tego z canpola
Jeśli synek nie ma kataru przemywam zwilżonym gazikiem lub sterimar baby spray woda morska a gdy ma katar to rozwiez używamy spray do nosa i aspirator elektryczny
My mamy akurat sól fizjologiczna a nie wodę morską
My do noska mamy fride i wodę morska pod małym cisnieniem taki zestaw pomaga bardzo, teraz zwłaszcza bo maly ma katar aż kącikiem oczka wychodzi żółta wydzielinka, ale okulistka nas uspokoiła i powiedziała że to właśnie jest od tego ze kanalik łzowy nosowy jest zapchany wydzielina i żeby używać kilka razy dziennie wody morskiej i wyciągać frida.
woda morska najlepiej się u nas sprawdza