Czesc dziewczyny,
Chciałam zapytać z jakich źródeł kupujecie czesci zamienne do laktatora SmartSense?
Sklep canpol brak, media expert, gemini itp. Tez, allegro tez
Bede wdzieczna za podpowiedz bo szukam i znalezc nie moge
Z tego co się orientuję to ten laktator to to samo co laktator kissbobo i mozna kupować części zamienne do tych laktatorów zamiennie bo do siebie pasują
wiec możesz spróbować poszukać tych części z firmy kissbobo
Poczekaj chwilke i zaraz nalewno sie pojawia na stronie canpol .
Też mi się wydaje że to kwestia czasu , albo skontaktuj się z obsługą ![]()
Ja zamawialam.niedawno na allegro i wszystko bylo dostepne.
Moze warto zaoytać Redakcji kiedy części pojawią się na oficjalnej stronie Canpola.
Ja zamawiałam z Media Expert i ze strony canpol ale wtedy bez problemu były dostępne (w grudniu)
nie kupuje zamiennikow bo nauczyłam sie w poprzedniej laktacji ze czesto nie warto bo niektórych produktów jakosc byla kiepska. zazwyczaj chwile sa niedostepne i za chwile wracaja znów więc jak kupuje to zapasy kilku
obecnie mam 2 różne modele canpol i tylko na oryginalne daje
nieraz na doz byky czesci ale przeważnie chwilowe braki sa wszędzie
Zgadzam sie.
Wcześniej mialam laktator medeli i kupilam na aliexpress zamienik tragedia jakosc.
A canpolbabies czesci zamiene sa w przyzwoitej cenie i w grudniu byly dostepne i nie bylo problemu, ale teraz poluje na nie od tygodnia i nie ma, ale moze rzeczywistość jeszcze poczekam
Napisz maila do Canpol może odpiszą
Te części zamienne z kissbo chyba też nie są tak łatwo dostępne, widziałaś je gdzieś ?
Poczekałabym z zakupem zamienników tych części , pewnie lada dzień pojawią się orginalne canpola. Czasem jest chwilowy brak. Możesz napisać do canpol babies czy orientują się kiedy produkty będą na sklepie
Najlepiej , najszybciej skontaktować się z firmą Canpol ![]()
Ja również myślę jak inne dziewczyny , żeby najlepiej napisać maila do canpol , juz kiedyś ktoś o to pytał i wlansie tak najszybciej uzyskał odpowiedź ![]()
Tak wydaje mi się że niedługo powinny być dostępne na stronie ale możesz zawsze napisać do firmy czy mają i kiedy ewentualnie się pojawia na stronie . Zawsze to może przyspieszyć ![]()
Nie poszukiwałam bo ostatecznie korzystam z laktator NeNO. Natomiast czytałam że dziewczyny zamiennie używaj tych części i pasują do siebie.
@JagodaW w dalszym ciagu nie ma części poki co na stonie Canpol ale jak pilnie potrzebujesz to znalazlam na jakiejs stronie
https://liki24.pl/p/canpol-babies-czesci-zapasowe-do-laktatora-muszlowego-smartsense/?pvf=eyJhbGciOiJFUzI1NiIsInR5cCI6IkpXVCJ9.eyJvIjo1MjQ4MzksInAiOjI2LjQsImNvcCI6bnVsbCwiZXhwIjoxNzczNjc0NDYyfQ.PsbTNzYtJPH89gstIWs87p_z8TExw3eA_Ue4NN-Q8TVa1hOVapYd9nRZsFRmqKyMIpd1Cc_vytMNPNwPAc6K_A&nlr=1&gclid=CjwKCAjwpcTNBhA5EiwAdO1S9i9wWrSLTl_fET9V0IE9tZUgqOvjZpqruOerac-6EbuqIBMYDKRXCxoCd28QAvD_BwE&utm_source=google&utm_medium=cpc&utm_campaign=liki_pl_PerformanceMax_pl_supply&utm_term=524839&gad_source=1
Dziekuje ci bardzo.
Maja byc 16 marca wiec poczekam juz tyle ![]()
tak tak znalazlam info o tym ![]()
sama czekam
O dobrze wiedzieć, a to ze 3 komplety teraz wezmę
Skoro już o nim mowa to jesteście zadowolone? Ja używałam do tej pory Neno ale mam zajętą rękę. Jestem ciekawa ty h muszlowych