Części zamienne SmartSense

Na Gemini były dosłownie chwilę :woman_facepalming: na stronie canpol już nie ma, a ja ten tydzień miałam mega zamieszanie bo jeżdżę z bliźniakami na fizjoterapie.
Napisze do nich na Instagram i maila

O kurczę to szybko się wyprzedały

1 polubienie

ale mozna jak cos kupic cale te muszle one maja w zestawie zaworwk i membrane. ja tak zrobiłam i pozniej nedzie po prostu na wymiane raz jedno raz drugie
lepiej tak niz zuzyte.
jeszcze na grupie laktacyjnego kod znalazlam i wyszlo za okolo 63 zl 2 szt z wysyłką

O to chyba tak zrobię. Właśnie się zastanawiałam czy muszle mają te części.
A drugie muszle rzeczywiście dobre rozwiązanie bo co chwile te muszę wyparzyć itp.

1 polubienie

tak szczegolnie na noc wygodniejszs
ogolnie patrzac nie ma informacji czy jest czy nie ale właśnie na grupie laktacyjnej mowily ze jest załączone i pokazywaly zdjecia wiec fajnie bo lepiej to niz no name zamiennik lub zuzyte a koniec końców przy typowym kpi te musze tez z czasem sie zuzywaja

Ciekawe czemu tak trudne są te części do dostania.

za bardzo polecany laktator ,:rofl::rofl::rofl:
w dodatku części sie bardzo zuzywaja gdy dużo korzystasz i stąd popyt

Ja właśnie teraz wymieniałam muszle i byłam w szoku że mają też zaworki i membrany w zestawie. To teraz chcąc nie chcąc będę dłużej kpi bo mam części zamienne

1 polubienie

jezeli ktos z was jeszcze potrzebuje membranki i zaworki to między innymi na media expert jeszcze sa dostępne

1 polubienie

Na stronie canpolbabies.com pojawiły się zestawy zamienne do laktatora jak coś :wink:

3 polubienia