Na Gemini były dosłownie chwilę
na stronie canpol już nie ma, a ja ten tydzień miałam mega zamieszanie bo jeżdżę z bliźniakami na fizjoterapie.
Napisze do nich na Instagram i maila
O kurczę to szybko się wyprzedały
ale mozna jak cos kupic cale te muszle one maja w zestawie zaworwk i membrane. ja tak zrobiłam i pozniej nedzie po prostu na wymiane raz jedno raz drugie
lepiej tak niz zuzyte.
jeszcze na grupie laktacyjnego kod znalazlam i wyszlo za okolo 63 zl 2 szt z wysyłką
O to chyba tak zrobię. Właśnie się zastanawiałam czy muszle mają te części.
A drugie muszle rzeczywiście dobre rozwiązanie bo co chwile te muszę wyparzyć itp.
tak szczegolnie na noc wygodniejszs
ogolnie patrzac nie ma informacji czy jest czy nie ale właśnie na grupie laktacyjnej mowily ze jest załączone i pokazywaly zdjecia wiec fajnie bo lepiej to niz no name zamiennik lub zuzyte a koniec końców przy typowym kpi te musze tez z czasem sie zuzywaja
Ciekawe czemu tak trudne są te części do dostania.
za bardzo polecany laktator ,![]()
![]()
![]()
w dodatku części sie bardzo zuzywaja gdy dużo korzystasz i stąd popyt
Ja właśnie teraz wymieniałam muszle i byłam w szoku że mają też zaworki i membrany w zestawie. To teraz chcąc nie chcąc będę dłużej kpi bo mam części zamienne
jezeli ktos z was jeszcze potrzebuje membranki i zaworki to między innymi na media expert jeszcze sa dostępne
Na stronie canpolbabies.com pojawiły się zestawy zamienne do laktatora jak coś ![]()