Czkawka dziecka w brzuszku mamy

czykawka w brzuszku jest od tego jak dziecko za dużo płynu owodniowego się napije

Moja małą miała często czkawkę,ale tak jak jest napisane czkawka jest oznaką pozytywną i dobrze wpływa,a maluszkowi ona nie szkodzi.

czesto ma, zwlaszcza po moim posiłku

oj u nas zdarzała się bardzo często, bywalo ze kilka razy dziennie, teraz po urodzeniu synek równiez czesto ma czkawki, zwykle po jedzeniu

w pierwszej ciąży mała miała bardzo często nawet kilka razy dziennie czkawkę w brzusiu i po urodzeniu też miała często, teraz w drugiej ciąży zdarza się od czasu do czasu

Pod koniec ciąży czułam jak ma czkawkę, a teraz po urodzeniu ma jak zmarznie, np. jak zmieniam pieluszkę.

U mojej córeczki jak znacznie się rano czy kawka to potem lampie ją kilka z razy

moj synek az tak czesto nei ma ale corcia to kilak razy dizennie

moj synek czesto mial

Moj synek nie mial czesto czkawki ale o jakis czas…

u mnie ze dwa razy dziennie była

czkawka w brzuszku? ja nie miaalm takiego czegos ale pewnie fajne uczucie

Takie uczucie jest super

każde uczucie ruchu dziecka w brzuchu jest niesamowite, czuć życie które jest w nas, bezcenne i jedno z piękniejszych doznań

Ja dlugo nie moglam sie doczekac czkawki malego ale udalo sie na, kiedys podczas badania usg mial :slight_smile:

nasz synek często miewał czkawki.

mamapogodzinach bardzo fajne uczucie, ja na początku nie wiedziałam co się robi :slight_smile:

szok…u mojej córci w brzuchu czkawka nie wystąpiła.

Moj synek mial raz na jakis czas mial czkawke

My często to przechodziliśmy.