Czy ktoś ma czarną miskę sedesową?

Czy ktoś ma czarną miskę sedesową? I czy dobrze sie sprawdza? Ewentualne zdjęcia mile widziane.

Dużo teraz jest czarnych listw tak jak przy prysznicu, pełno na wystawie w sklepach więc chyba taka moda nadchodzi. Mi się to bardzo podoba aczkolwiek do mojej łazienki średnio by pasowało. Deski czarnej jeszcze u nikogo nie widziałam, u mojej babci jest bordowa- przy beżowych płytkach i bdobrze to wygląda.

Ja widziałam u koleżanki świetnie wyglada do ciemnej łazienki 

dużo osób się na czarne decyduje ale po czasie zmieniają zdanie ponieważ kamień i osób bardzo szybko wychodzi 

Bardzo ładnie to wygląda, z tego co obserwuję to czerń jest teraz w modzie w łazienkach, ale jest to niepraktyczne. Kamień z wody będzie co trochę wychodził przez co będzie go widać i będzie to wyglądać nieestetycznie. Chyba że teraz są jakieś sposoby na zebezpieczenie się przed kamieniem.

Nam też odradzali czarny sanitariat, niby fajnie, ładnie wygląda, ale chciałabym też spędzać czas w domu a nie szorować w łazience sedesu:D

Ja mam co prawda czarny zlew I kran w kuchni i mimo że pięknie mam pasuje do mebli to jest mega niepraktyczny. Tak jak dziewczyny mówią- widać wszystkie osady, trzeba mocno o niego dbać. Gdyby nie to ile kosztowal to już dawno bym go wymieniła... tak mnie coś podkusiło, żeby go kupić. Do łazienki tez w planach buły czarne sanitaria ale teraz rozważam złote lub jednak klasyczne białe- niby oklepane ale chyba najlepsze w utrzymaniu czystości  :)))

Paulina te złote też nam odradzili bo niby się odbrawiają z czasem, białe jednak się nie zniszczą;P

O nie, to w takim razie zostaje standard - biel i srebrna armatura haha :p może w dodatkach uda mi się "być nowoczesną i modną" hahaha :)))) 

białe też można jakoś ładnie zaaranżować i będzie pięknie wyglądać 

Mama Wojtusia no pewno :) tylko teraz w modzie wszystko złote i czarne... szkoda ze tak trudno potem o to zadbać. A ja jednak przy wszystkim staram się być praktyczna i jeśli się uda to w miarę modna :))) 

Paulina ja właśnie w wc zamontowałam czarny kran i nie wiem czy nie wyjdzie mi to czubkiem nosa:D 

ale no nic innego tam nie pasowało. może nie będzie tak źle:D

Och, MamaEm  to powodzenia i daj znać za jakiś jakie masz odczucia  :)))

Zgadzam się,  że czerni jest ładna ale niepraktyczna. Chyba, że mazana to latwieksza w utrzymaniu czystości.

Ja.mam czarny kran w kuchni i nie narzekam ;)

Na początku ładnie wygląda a później niestety wychodzi osad z wody 

Póki co nie wygląda najgorzej, ale wiadomo, że używana jest raz na jakiś czas;p

Przy twardej wodzie - słabo. Po zamontowaniu zmiękczacza- ok. Wiadomo, że trzeba czyścić i dbać. Ale w drugiej łazience mam białą i przecieram ja kilka razy dziennie... zbiera się na niej mnóstwo kurzu, widać każda kropkę, nie mogę się skupić przy myciu zębów Czarną myje raz w tygodniu ;)Tak więc nie jest taka straszna. 
Jeśli szukalibyście ciekawych inspiracji na takie monochromatyczne łazienki, polecam stronę Tubądzina https://www.tubadzin.pl/
Jest tutaj wiele pomysłów.

Osobiście nie mam, ale była taka w dwóch hotelach w których byłam i jak dla mnie wygląda to źle.. Jednak wolę klasyczny, biały kibelek:)