Czy misie szumisie są warte zakupu?

My mamy taka karuzelke właśnie gdzie jest projektor i gwiazdki wyświetlają sie na suficie, mała uwielbia to moj drugi mast have po krzesełku anex ozy zebybmiec chwilę na zrobienie czegos kiedy mała nie spi. Jak włączę karuzelę to czasami 30 minut potrafinlezec i oglądać. Karuzela ma rozne melodie ale ma tez wlasnie szum.
My mamy akurat taką
https://allegro.pl/oferta/b-kids-karuzela-do-lozeczka-3w1-projektor-lampka-6624455734

1 polubienie

Ja też mam wrażenie że z wyderki Fischer Price córka teraz bardziej korzysta bo włącza sobie albo melodyjki albo podoba jej się ta funkcja oddechu “a psiii” :see_no_evil: jak nocy się obudzi i włączymy wyderkę to ja mogę wracać do sypialni :smile: jak była niemowlakiem to mialam wrażenie że jest jej całkowicie zbędna

1 polubienie

Mamy :smiling_face: córka wpatrzona że hej :grin: także polecamy można ustawić żeby się kręciło albo jak zwykła lampka

@MamiNadi92 Ooo super, a wiesz, że ja też kupiłam, ale u nas wersja kosmos! Za tą cenę jak dla mnie mega bajer :smiling_face_with_three_hearts:

1 polubienie

Też cudny :heart_eyes: ja dotrwałam ostatni jaki był :sweat_smile: dobrze że mam dziewczynę :sweat_smile:

Śmierdzi :rofl: przynajmniej wg mnie i mojego męża, ale właśnie tylko w tym momencie otwierania

No to mąż będzie to wyrzucał :sweat_smile: ja rodzę, on wyrzuca pieluchy, musi byc jakaś sprawiedliwość :sweat_smile::sweat_smile:

1 polubienie

Ogólnie tak, trochę pachnie jak sie wyrzuca, jak jest zamknięty i to wieczko w środku jest zamknięte to jest okej nawet w lato, ale jak masz tam te kupy to nie ma opcji by coś nie zalecialo. Ja też staram sie z mężem jednak nie hodować aż takich węży :joy: bo to jednak mało higieniczne. Teraz jak mamy RD i te kupki wiadomo jakie są to kupiłam w action zapach taki do szaf chyba i tam w tym dolnym pudle przykleiłam i jak otwiera sie do wyrzucenia to trochę neutralizuje. Niemniej same worki super trzymają zapach, jak zawiąże sie to nie śmierdzi, dlatego warto jednak kupować oryginalne lub sprawdzone podróbki, bo akcja mam krążek i nawinie na nią folie z temu wg mnie jest średnia opcja.

@Wesola95 u mnie też mąż to wyrzuca :laughing::joy: mi sie zdarzyło zabrać worek może z 3 razy przez te 7 miesięcy, ale to dlatego że on wychodzi rano do pracy i zabiera śmieci zawsze :smile:

A to właśnie widziałam, że niektóre babeczki tam na dno tego kosza wrzucają kuleczki zapachowe i dają radę, ale też raczej nie jestem za hodowaniem takiego węża :sweat_smile:

Ja wkładam zwykłe worki, nawet nie wiedziałam, że są do niego specjalne :rofl: mimo wszystko w ciągu dnia nic z niego nie czuć, tylko przy otwarciu i to też nie zawsze, ale ja też za każdym razem jak wyrzucam śmieci, to ten kosz po prostu myje i wycieram, a przynajmniej staram się za każdym razem, wiadomo, że czasami się zdarzy tego nie zrobić

1 polubienie

No tak masz taki krążek z ta folia, dedykowane są dość drogie, na początku wiadomo że mniej tego schodzi ale później jednak trochę tego idzie. Tam wyżej dawałam polecajkę z allegro zamiennika i bardzo fajne sie okazały. :blush:

Często mi się właśnie wyświetla ten w reklamach , podoba mi się chyba go zamówię :smiling_face_with_three_hearts:

1 polubienie

Ale mega to wygląda dobrze i wyraźnie :blush:

Widziałam na insta, że dziewczyna polecała same folie workowe.
https://allegro.pl/oferta/folia-do-wklad-sangenic-i-angelcare-100m-tuba-l-15178587005
Tylko wtedy na ten pierścień samemu trzeba nakręcać. Ja już wyrzuciłam wkłady, ale może kupię zamiennik polecany przez ciebie i potem te folie :smiley:

A do jakich modeli Angelcare to pasuje?

Fajnie nam się sprawdza, jest w całkiem przystępnej cenie, także myślę, że będziesz zadowolona z wyboru :star_struck:

Tylko poczytaj opinie bo właśnie weszłam i od samego początku jest że niby spoko bo taniej ale nie do końca bo nie dopasowana do angelcare jest tuba i przepuszcza zapachy

A może link do twojej wersji jeśli jesteś zadowolona bym zamówiła dokładnie ten sam

Hehe to miło że przeczytałaś opinie, to teraz wiem że to bez sensu :crazy_face:

Ja się podpinam tez bo szukałam ale wyglądają ciut inaczej te misie :smiling_face:

1 polubienie