Czy misie szumisie są warte zakupu?

@kiidsweet @Mamaprzygod - https://allegro.pl/oferta/silikonowa-lampka-nocna-dla-dzieci-miekka-kolorowa-rgb-led-usb-xxl-pilot-9406027227

W Google jest taka funkcja jak szukanie po zdjęciu (ikonka aparatu obok mikrofonu) i jak klikniecie i wrzucicie zdjęcie to wam znajdzie daną rzecz :grinning:

1 polubienie

I taka opcja też jest, w niektórych aplikacjach sklepowych

Znam tą opcję Tylko nieraz może wyszukać podobną , lub podróbę jeśli taka jest a może jest link bezpośredni to bym chętnie skorzystała bezpośrednio

2 polubienia

https://allegro.pl/oferta/silikonowa-lampka-nocna-dla-dzieci-miekka-kolorowa-rgb-led-usb-xxl-pilot-9406027227
To jest dokładnie ten misiaczek :smiley::star_struck: tylko widze, że ładnie podbili cenę, bo ja zakupiłam za 48 zł dokładnie, a tu już mi się 75 zł wyświetliło :face_with_open_eyes_and_hand_over_mouth::face_with_peeking_eye:

1 polubienie

Nawet nie miałam pojęcia, że tak można wyszukać :sweat_smile::face_with_open_eyes_and_hand_over_mouth: jestem chyba ze sto lat za “Murzynami” (jak to mówią :joy::stuck_out_tongue_winking_eye:) w tych wszystkich cudach techniki :joy:

na smyku sa fajne ceny podobnych. ja mam misia od nich jak wysłałaś ale bez pilota i dziala super

Ostatnio nawet na Vinted wprowadzili tą opcję ( nie każdy jeszcze ma ) szukania po zdjęciu, co jest bardzo przydatne bo czasem na kimś mi się coś spodoba to robię tylko screena i patrzę czy można wychaczyć taniej na vinted :grinning:

A co do cen to tak jest, jest popyt, jest sprzedaż to i cena w górę :speak_no_evil: chociaż liczę że może na black friday stanieją rzeczy na które poluje :laughing:

1 polubienie

Haha , całe życie się czegoś uczymy :rofl::see_no_evil:

1 polubienie

My dostaliśmy projektor ala lampkę kosmonautę i ona się mega sprawdza :slight_smile: dodatkowo mega super efekt

To super, że znasz, jak widać nie każdy ją zna, a może się przydać w przyszłości :wink: i akurat w tym przypadku znalazło identyczny produkt i link który wrzuciłam jest taki sam jak wrzuciła @Mamii :wink:

ale oczywiście zawsze wszystko warto weryfikować razy dwa :slight_smile:

1 polubienie

Dziękuję :smiling_face: a jak to z nimi jest one muszą być cały czas pod prądem ?

nie wiem jak tamta ale te co ja wyslalam i mam sa po prostu do ladowania. nie wymagaja bycia pod pradem caly czas.

1 polubienie

Wooow, skad on jest ?jakiej firmy? Baardzo mi sie podoba :slight_smile:

W Biedronce są dostępne od czwartku :smiling_face:

3 polubienia

Właśnie na szczęście nie :smiley: ładowana jest na USB i jak już pisałam tu kiedyś, wytrzymuje nam tak, że mniej więcej dwa razy w tygodniu ładujemy, a całe nocki nam się do rana świeci :blush: ale w sytuacji gdy zapomnimy naładować to na kablu też działa jednocześnie się ładując :blush: fajne jest też to, że jak już się wyczerpuje, to nie gaśnie nagle od razu, tylko stopniowo przygasa jej światło także nieraz jesczcze pół nocy nam do rana leciutko świeci, więc nie trzeba biec od razu i ładować, tylko na spokojnie :blush:

@Wesola95 trzymam kciuki za jakieś fajne promki właśnie na Black Friday :smiley: sama już czekam, może coś się upoluje w lepszej cenie. :star_struck:

1 polubienie

Pewnie że tak nikt odrazu wszystkiego nie wie , ja nie dawno też dowiedziałam się o tej opcji :wink:

Ale fajne widziałam dziś w biedronce . Musze kupić moim maluchom będą zachwycone​:smiling_face_with_three_hearts::smiling_face_with_three_hearts:

1 polubienie

Ciekawa jestem na jakiej zasadzie działają te promocje w biedronce i wyprzedaże. Te same projektory były u nas w biedronce w namiocie wyprzedażowym, w którym wszystko było -50%, a na ostatnie dni -70%.
Tak samo kupiłam tam sobie deskę do prasowania. W namiocie była -70%, a leżały też na sklepie, tam już w normalnej cenie…

U mnie niestety nie było ich , a bardzo chcialam kupic naszej malej

Ja trafiłam ostatni jaki był :face_with_peeking_eye: