Czy misie szumisie są warte zakupu?

Oo taka rybke kiedys kupilam dla moich psiakow , gdzies ja mam :rofl: kiedys w sklepie “Real” ale juz tych sklepow nie ma :sweat_smile: wiec trzeba zdac sie na chiny
A na poprawe humoru :

Bo ja smiechlam i widze sie w tym :rofl:

1 polubienie

Mi natomiast wyświetl się kolejny polski dystrybutor tych łapek, cena 130 zł, ale też bankowo chińczyk.
Wydaje mi się, że jeszcze nikt w Polsce czegoś takiego nie wprowadził, więc co by i gdzie by nie zamówić to wszystko będzie z Chin, więc chyba najlepiej zaryzykować najtańszą wersję z Allegro.
Jak patrzę na te ryby, to jakoś mało delikatne mi się wydają w porównaniu do tych klepisiów mimo wszystko :sweat_smile:

Mamy tego misia klepisia zamówionego z polskiej strony, nie wiedziałam że są chińskie……ale u nas mało używany. Za to miś szumiś to u nas hit. Dla pierwszej córci nie miałam teraz dla drugiej mam to potrafi ją uspokoić i pomaga zasypiać

ja ostatnio odppaliłam pluszową pandę z canpola i działa cuda.

Ooo to jak 3 miesiące i tyle prześpi to da się już wyspać :blush:. Ja dziś w nocy to jakbym po kilku drinkach była taka nieprzytomna jak do małej któryś raz wstałam :crazy_face::crazy_face: tak przespać całą noc to już jest dużo przy takim maluchu , zaraz dzień jest inny :blush:

A ja mam wyzwanie od mojej córki która wczoraj przy usypianiu ze swoją grającą wyderką zapytała się mnie czy kupię jej taka co śpiewa “mandacik” :rofl::rofl: uprzedzając nie mam nic przeciwko disco polo, ale takich przebojów uczy szwagierka :joy:

1 polubienie

Bosszz, musiałam sprawdzić co to za cudna piosenka. I piosenka jak piosenka, ale jaki teledysk wow :smile::crazy_face:

U nas jest już lepiej z brzuszkiem :slightly_smiling_face: mam wrażenie że kolki odpuszczają espumisan podajemy sporadycznie i maluszek zaczyna fajnie nocki przesypiać :slightly_smiling_face: przedwczoraj minęło nam 3 miesiące i fajnie by było jak by tak zostało z tym spaniem ale córka miała tak samo ok 3 miesiąca spała noc przez jakieś kilka tygodni i później znów budziła się w nocy na jedzenie.
@Nadzianii w końcu i twoja mała będzie przesypiać całą noc i się w końcu wyśpisz :blush: dobrze że ten stan budzenia się w nocy na karmienie nie trwa wiecznie :smile:

1 polubienie

Hahah ta piosenka jest hitowa, jak nie słucham disco polo tak ta mi wpadła w ucho i miałam fazę, że ją nuciłam mężowi :sweat_smile::face_with_peeking_eye:

Hahahah mandacik mandacikiem , niektóre szumisie to powinny mieć teraz tę piosenkę hhahah :wink:

Hahah pierwsze słyszę :rofl: ja ostatnio mało słucham piosenek chyba że w radiu w samochodzie jak jadę gdzieś :smile:

Ja też zawsze słucham z radia :laughing: a jak jadę z chłopakiem to słuchamy muzyki z pendrive którą sobie nagrał albo nieraz z yt puszcza coś :smiley:

Właśnie to dobre , bo z synem musiałam w nocy przed każdą drzemka jeszcze ściągnąć mleka bo byłam kpi , na samej piersi jak jest to jest dużo lepiej :blush:

ja piosenki słuchałąm ostatnio tylko w voice of poland, ale się skończyło…

Patka weszłam teraz w Twoje zdjęcie tu na forum i przypominassz mi Sanah :blush::blush::blush:
delikatną masz buzię :smiling_face::smiling_face:

2 polubienia

A wiesz że lubię jej piosenki :blush: jak mnie wszystko wkurza to na wyciszenie puszczam sobie jej piosenki i coś działam sobie w kuchni :smile:

1 polubienie