Oo taka rybke kiedys kupilam dla moich psiakow , gdzies ja mam
kiedys w sklepie “Real” ale juz tych sklepow nie ma
wiec trzeba zdac sie na chiny
A na poprawe humoru :
Bo ja smiechlam i widze sie w tym
Oo taka rybke kiedys kupilam dla moich psiakow , gdzies ja mam
kiedys w sklepie “Real” ale juz tych sklepow nie ma
wiec trzeba zdac sie na chiny
A na poprawe humoru :
Mi natomiast wyświetl się kolejny polski dystrybutor tych łapek, cena 130 zł, ale też bankowo chińczyk.
Wydaje mi się, że jeszcze nikt w Polsce czegoś takiego nie wprowadził, więc co by i gdzie by nie zamówić to wszystko będzie z Chin, więc chyba najlepiej zaryzykować najtańszą wersję z Allegro.
Jak patrzę na te ryby, to jakoś mało delikatne mi się wydają w porównaniu do tych klepisiów mimo wszystko ![]()
Mamy tego misia klepisia zamówionego z polskiej strony, nie wiedziałam że są chińskie……ale u nas mało używany. Za to miś szumiś to u nas hit. Dla pierwszej córci nie miałam teraz dla drugiej mam to potrafi ją uspokoić i pomaga zasypiać
ja ostatnio odppaliłam pluszową pandę z canpola i działa cuda.
Ooo to jak 3 miesiące i tyle prześpi to da się już wyspać
. Ja dziś w nocy to jakbym po kilku drinkach była taka nieprzytomna jak do małej któryś raz wstałam ![]()
tak przespać całą noc to już jest dużo przy takim maluchu , zaraz dzień jest inny ![]()
A ja mam wyzwanie od mojej córki która wczoraj przy usypianiu ze swoją grającą wyderką zapytała się mnie czy kupię jej taka co śpiewa “mandacik” ![]()
uprzedzając nie mam nic przeciwko disco polo, ale takich przebojów uczy szwagierka ![]()
Bosszz, musiałam sprawdzić co to za cudna piosenka. I piosenka jak piosenka, ale jaki teledysk wow ![]()
![]()
U nas jest już lepiej z brzuszkiem
mam wrażenie że kolki odpuszczają espumisan podajemy sporadycznie i maluszek zaczyna fajnie nocki przesypiać
przedwczoraj minęło nam 3 miesiące i fajnie by było jak by tak zostało z tym spaniem ale córka miała tak samo ok 3 miesiąca spała noc przez jakieś kilka tygodni i później znów budziła się w nocy na jedzenie.
@Nadzianii w końcu i twoja mała będzie przesypiać całą noc i się w końcu wyśpisz
dobrze że ten stan budzenia się w nocy na karmienie nie trwa wiecznie ![]()
Hahah ta piosenka jest hitowa, jak nie słucham disco polo tak ta mi wpadła w ucho i miałam fazę, że ją nuciłam mężowi ![]()
![]()
Hahah pierwsze słyszę
ja ostatnio mało słucham piosenek chyba że w radiu w samochodzie jak jadę gdzieś ![]()
Ja też zawsze słucham z radia
a jak jadę z chłopakiem to słuchamy muzyki z pendrive którą sobie nagrał albo nieraz z yt puszcza coś ![]()
Właśnie to dobre , bo z synem musiałam w nocy przed każdą drzemka jeszcze ściągnąć mleka bo byłam kpi , na samej piersi jak jest to jest dużo lepiej ![]()
ja piosenki słuchałąm ostatnio tylko w voice of poland, ale się skończyło…
Patka weszłam teraz w Twoje zdjęcie tu na forum i przypominassz mi Sanah ![]()
![]()
![]()
delikatną masz buzię ![]()
![]()
A wiesz że lubię jej piosenki
jak mnie wszystko wkurza to na wyciszenie puszczam sobie jej piosenki i coś działam sobie w kuchni ![]()
Forum dla rodziców to miejsce, w którym rodzice dzielą się swoim doświadczeniem. Wejdź na polskie forum rodziców, poszukaj informacji ważnych dla Ciebie i odpowiadaj na pytania zadawane przez innych. Forum rodziców to kompendium wiedzy i miejsce, w którym można poplotkować. Znajdziesz to radu związane z ciążą i porodem oraz wychowaniem, pielęgnacją i dietą. Jesteś rodzicem malucha? Forum rodziców to miejsce dla Ciebie. Na Forum dla rodziców w zakładce małe dziecko znajdziesz cenne informację i wskazówki. To miejsce, w którym możesz publikować i dzielić się wiedzą oraz zadawać pytania i korzystać z umieszczonych wcześniej porad innych rodziców. Forum dla rodziców Canpol babies to bezpieczna strefa, w której każde opublikowane pytanie dotyczące rodzicielstwa jest na miejscu.
Forum dla mam to miejsce, gdzie możesz porozmawiać z innymi mamami na tematy związane z macierzyństwem. Rejestrując się na forum dla mam, możesz uczestniczyć w rozmowach i dyskusjach, zadawać pytania bardziej doświadczonym mamom i samej radzić bazując na własnej wiedzy. Fora dla mam to miejsca, gdzie spotykają się również kobiety, które planują ciąże. Forum dla przyszłych mam, skupia kobiety, które same nie mają doświadczenia, ale chcą się dowiedzieć jak najwięcej na temat rodzicielstwa. Dzięki obecności na forum dla przyszłych mam zdobywają wiadomości z pierwszej ręki od kobiet, które same właśnie zaszły w ciąże lub urodziły. Na Forum mam Canpol babies możesz wybrać interesująca Cię kategorię, śledzić konwersację, włączyć się do rozmowy w każdym momencie i zadawać pytania na ważne dla Ciebie tematy. Spodziewasz się dziecka, odwiedź kategorię ciąża i poród, karmisz piersią, wyszukaj interesująca Cię sekcje. Forum mam to miejsce dla rodziców maluchów i starszych dzieci, którzy szukają rad na temat pielęgnacji, rozwoju i wychowania, chcą podzielić się sprawdzonymi przepisami lub metodami na wprowadzenie nowości do menu dziecka, pisząc w zakładce dieta lub po prostu porozmawiać odwiedzając strefę ploteczki. Rodzicielstwo to temat, który Cię interesuje? Fora dla mam skupiają osoby o podobnych zainteresowaniach. Zajrzyj do nas, zdobywaj informację i wymieniaj się poglądami. Na Forum dla mam możesz dzielić się wiedzą i wygrywać nagrody. Najbardziej aktywne i pomocne mamy mają szansę na udział w comiesięcznych testach produktów Canpol babies.