Czy misie szumisie są warte zakupu?

Oo u nas też się ten piesek sprawdził ale mamy wersję chlopca bo po kuzynach :grin: młoda była w niego wpatrzona jak w obrazek jak miała rok :grinning:

My mamy siostrę szczeniaczka uczniaczka, mamy ją jeszcze po starszej córci. Starsza córcia jak była mała ją uwielbiała i teraz młodsza też bardzo lubi.

1 polubienie

Te miśki interaktywne są świetne. W tych starszych wersjach jest też nauka j. angielskiego ?

my mamy jeszcze takiego misia, co powtarza w śmieszny sposób słowa co usłyszy.

O go to pierwszy raz widzę , wydaje się ciekawy skąd jest ?

My akurat mamy z lumpeksu.
https://allegro.pl/oferta/vtech-zabawka-interaktywna-moj-przyjaciel-pies-do-zabawy-i-nauki-16848107683
Widziałam też w Carrefourze.

Też fajny😊 a jakie ma funkcję? Same melodyjki czy też nauka ?

To tak samo pewno jak chomiki i słynne kaktusy :sweat_smile::sweat_smile::sweat_smile: choć czasem te naśladowania głosów przez zabawki straszą dzieci i bidne płaczą :expressionless:

Moja ma kaktusa i faktycznie boi się go :face_with_peeking_eye:

Haha mieliśmy tego chomika :joy: przez pewien czas to był hit :wink: dość szybko się nam znudziło , ale swojego czasu śmiechu było mnóstwo :slight_smile:

Moj maz jak zobaczyl tego kaktusa na filmiku to zapragnal go dla naszej malej . Byly dostepne w lidlu , akurat moj brat byl i nam kupil . Maaaatko jak ona sie przestraszylo . Wiec my i @MamiNadi92 potwierdzamy , ze sie dzieci czesto sie ich boją :see_no_evil: tylko mojemu mezowi bylo smutno . Ale narazie poszedl do szafy do zabawek "na potem " :woman_shrugging: zrobimy za jakis czas podejscie numer 2

1 polubienie

Mój chrześniak też dostał takiego kaktusa i bardzo się go bał, płakał biedny i uciekał od tej zabawki :pensive:

My dorośli z tego kaktusa mieliśmy ubaw, jak on tak zniekształcał mowę i powtarzał wszystko :sweat_smile:
Ale dla dzieci to one są straszne :face_with_open_eyes_and_hand_over_mouth:

1 polubienie

Rany, o jakim kaktusie mowa?
Jedyny ktory mi się kojarzy to ten co tańczy i Cypisa śpiewa :face_with_peeking_eye:

1 polubienie

Ma melodyjki i coś tam uczy, ale jak on powtarza to i syn zaczyna wydawać z siebie dźwięki :crazy_face:

1 polubienie

A to nie o tym jest mowa? :sweat_smile: bo mi się też tylko ten kaktus kojarzy i faktycznie dzieci się mogą go bać :sweat_smile:

Mój sie go bał ale teraz są kumplami :smiley: ale wątpie żeby ten kaktus był w Lidlu :face_with_hand_over_mouth::face_with_hand_over_mouth: on taki chyba dostyć specyficzny jest :sweat_smile:

Wyglądają podobnie :sweat_smile:

1 polubienie

Niezła próba Lidl :joy:
My s domu mamy „prawdziwą” wersje :sweat_smile::crazy_face:

Tak może jak dziecko będzie większe to inaczej a jak narazie schowany🫣 najgorsze że nawet przyciszyc się nie da mój to taki głośny że szok. @Wesola95 tak taki właśnie

U nas od małego córka była wrazliwsza i bała sie nawet jak worek zaszelesil :frowning: wiec nie bylo nawet mowy żebym jej kupiła tego typu zabawke :frowning: teraz już pewno by sie bawila :wink: