Oo u nas też się ten piesek sprawdził ale mamy wersję chlopca bo po kuzynach
młoda była w niego wpatrzona jak w obrazek jak miała rok ![]()
My mamy siostrę szczeniaczka uczniaczka, mamy ją jeszcze po starszej córci. Starsza córcia jak była mała ją uwielbiała i teraz młodsza też bardzo lubi.
Te miśki interaktywne są świetne. W tych starszych wersjach jest też nauka j. angielskiego ?
O go to pierwszy raz widzę , wydaje się ciekawy skąd jest ?
My akurat mamy z lumpeksu.
https://allegro.pl/oferta/vtech-zabawka-interaktywna-moj-przyjaciel-pies-do-zabawy-i-nauki-16848107683
Widziałam też w Carrefourze.
Też fajny😊 a jakie ma funkcję? Same melodyjki czy też nauka ?
To tak samo pewno jak chomiki i słynne kaktusy ![]()
![]()
choć czasem te naśladowania głosów przez zabawki straszą dzieci i bidne płaczą ![]()
Moja ma kaktusa i faktycznie boi się go ![]()
Haha mieliśmy tego chomika
przez pewien czas to był hit
dość szybko się nam znudziło , ale swojego czasu śmiechu było mnóstwo ![]()
Moj maz jak zobaczyl tego kaktusa na filmiku to zapragnal go dla naszej malej . Byly dostepne w lidlu , akurat moj brat byl i nam kupil . Maaaatko jak ona sie przestraszylo . Wiec my i @MamiNadi92 potwierdzamy , ze sie dzieci czesto sie ich boją
tylko mojemu mezowi bylo smutno . Ale narazie poszedl do szafy do zabawek "na potem "
zrobimy za jakis czas podejscie numer 2
Mój chrześniak też dostał takiego kaktusa i bardzo się go bał, płakał biedny i uciekał od tej zabawki ![]()
My dorośli z tego kaktusa mieliśmy ubaw, jak on tak zniekształcał mowę i powtarzał wszystko ![]()
Ale dla dzieci to one są straszne ![]()
Rany, o jakim kaktusie mowa?
Jedyny ktory mi się kojarzy to ten co tańczy i Cypisa śpiewa ![]()
Ma melodyjki i coś tam uczy, ale jak on powtarza to i syn zaczyna wydawać z siebie dźwięki ![]()
A to nie o tym jest mowa?
bo mi się też tylko ten kaktus kojarzy i faktycznie dzieci się mogą go bać ![]()
Mój sie go bał ale teraz są kumplami
ale wątpie żeby ten kaktus był w Lidlu ![]()
on taki chyba dostyć specyficzny jest ![]()
Niezła próba Lidl ![]()
My s domu mamy „prawdziwą” wersje ![]()
![]()
Tak może jak dziecko będzie większe to inaczej a jak narazie schowany🫣 najgorsze że nawet przyciszyc się nie da mój to taki głośny że szok. @Wesola95 tak taki właśnie
U nas od małego córka była wrazliwsza i bała sie nawet jak worek zaszelesil
wiec nie bylo nawet mowy żebym jej kupiła tego typu zabawke
teraz już pewno by sie bawila ![]()