Ja już powoli wybieram najlepsze zdjęcia ze ślubu żeby zrobić fotoksiążke, zastanawiam się nad cewe, uwolnij kolory albo właśnie to co poleca @asiam1 . Licze że będą fajne promocje na walentynki
no i zmobilizowałam się żeby powybierać też wcześniejsze zdjęcia do wywołania
Uwolnijkolory tam jest zawsze niska cena i często promocje na e-mail dodatkowo wysyłają co jakiś czas kod zniżkowy i jeszcze taniej mozna zamówić jakiś produkt u nich , czy darmowa wysyłka, jakosciowo też jest spoko można dokupić korekcję kolorystyczną zdjęć za jakieś 2 zł ![]()
Moja mama dziś przyjeżdża do pomocy to zamierzam na uwolnijkolory po zamawiać zdjęcia i fotoksiazki.
Nigdy nie stosowałam ale niektorym pomaga. Sama też zauważyłam, że mój maluszek uspokaja sie kiedy uruchomie oczyszczacz powietrza na full. On tak szumi nie za głośno. Wiec można też znaleźć alternattwe dla Misia ![]()
To prawda, dużo sprzętów domowego użytku sprawdza się w roli Szumisia ![]()
![]()
Przepiękne te albumy
Zmotywowałaś mnie do zrobienia równie pięknej pamiątki!
U nas nawet ekspres do mleka jak zaczyna robić mleko to synek nagle przestaje płakać i odwraca głowę w stronę ekspresu🤣 widać ten szum nieźle go uspokaja🤣
@Kikip ja ciągle zamawiam takie albumy personalizowane wczoraj na walentynki zamówiłam kolejny dla mnie i męża z naszymi wspólnymi zdjęciami
jak przyjdzie to wstawię ![]()
Ja też muszę to w końcu zrobić xd
Polecam uwolnijkolpry
Mozna fajnie pokombinowac z ramkami, ulozeniem zdjec, jakimis ozdodbnikami czy tekstem. Cenowo i jakosciowo fotoksiazki naprawdę ok ![]()
@Kalusia161 tez moja ulubiona strona do zdjęć itp
ja tam zamawiam pudełka wspomnień (zdjęcia spakowane w pudełko) - wychodzą za grosze ![]()
Zamawiałam tam i fotoksiazki i fotoalbumy i metryczke
i wywoluje zdjecia.
I faktycznie często sa promocje
Wiec cenowo ok ![]()
My też fotokalendarze zamawialiśmy i była fajna promocja na kalendarze plus miałam kod rabatowy wysłany na pocztę więc skorzystałam ![]()
@Patrycjaw25 @Mama.Wiki dziewczyny trochę wracam do tematu biogaja jak się u waszych maluchów objawiło to, że ich nie tolerowały? Od razu po użyciu były niespokojne?
Kurczę bo u mnie wczoraj histeria, maluch niespokojny i ogólnie ciężki wieczór i się zastanawiam czy to nie przypadkiem przez te priobiotyki ![]()
A czemu dajesz probiotyk? Masz zalecenia takie?
U nas maluch był bardzo niespokojny po vivomox (ma nowa nazwę teraz i nie pamiętam jej), był praktycznie nieodkładany, płakał cały czas. Nawet jak od probiotyku minęło kilka godzin. Po odstawieniu vivomix bylapoprawa ale u synka nałożyły się 2 problemy- probiotyk i niedojrzały układ pokarmowy (miał jakieś 2-3 tygodnie wtedy). Jak miał bliżej miesiąca to z zalecenia pediatry dostawał też espumisan i biogaja i po tym była poprawa. Dostawał vivomix bo ja musiałam brać antybiotyk.
Tak, ale ta biogaja nam coś nie służy
@SylwiaMK dzięki za odp! My mamy właśnie priobiotyk bo w szpitalu mały dostawał antybiotyk, ale wczoraj naprawdę po podaniu była taka histeria, że ja to już miałam łzy w oczach i szkoda mi było maluszka że tak płacze ![]()
U nas niestety się nie sprawdził .
Moja stosuje biogaia już kilka miesięcy i nie mamy problemów. Jeśli dostawał wcześniej już to wydaje mi się że już wcześniej by nie tolerował jej i by płakał ale jeśli musicie podawać to spróbuj zmienić na inny i zobaczysz czy będzie poprawa
U mnie mala tez dostawała antybiotyk w szpitalu i ja dawalam wlasnie vivomix , u mnie super sie sprawdzilo a dawalam dosc dlugo , nowa nazwa to cds22 ![]()
A kiedy przychodzi do was położna ? Bo w sumie w tym wieku to może być przez probiotyk albo może to być po prostu taki etap. U nas po odstawieniu probiotyku polepszyło się, ale koleżanki synek też miał problemy brzuszkowe w podobnym wieku a probiotyku nie dostawał.
Może też spróbuj podawać z samego rana probiotyk, bo problemy brzuszkowe u dzieci najwięcej dokazują od 15. Ogólnie to my mieliśmy dość długo problemy brzuszkowe i kolki, po odstawieniu probiotyku się polepszyło, ale kolki dalej były. Synek też bardzo łapczywie jadł z butelki i do tego krztusił się co dodatkowo pogarszało problem