Każda z nas ma inną figurę i każdy brzuch będzie inny.
Tak to zależy tylko od organizmu kobiety…
Ja mialam bardzo duzy brzuch pod koniec ciazy
Ja jak zobaczyłam w jakim tępie brzuch mi rośnie w ostatnich miesiącach to aż się przeraziłam… Ale powiedzieli mi żebym się nie martwiła bo to pewnie wody płodowe były…
wiele też po prostu od budowy ciała kobiety i genetyki
Aż się boje swojego brzuszka, jestem dopiero w 21 tygodniu i brzuszek jest mało widoczny.
u mnie najpierw wchodził brzuch, dopiero późnie ja hehe
ja już miałam brzuszek w 4 miesiącu
Heh w 4 miesiącu to ja się dowiedziałam o ciąży…
Nie ma wyznaczników jak powinien rosnąć brzuszek.
Mój brzuch w pierwszej ciąży był dużych rozmiarów a w drugiej naprawde malutki jak w 6-7 msc. Nie ma reguły.
U mnie z każda ciążą (teraz spodziewam się trzeciego dziecka) brzuszek jest coraz większy i coraz szybciej i wcześniej rośnie
u mnie brzuch przy dwóch ciążach był dośc sporawy bo i dzieci po porodzie miały ponad 4 kilo
teraz w drugiej szybciej wyszedl brzuszek w pierwsze za duzo nie bylo widać
Nie ma wyznaczników jaki powinien byc duzy
Każda kobieta ma inną budowę ciała i inaczej wygląda brzuszek.
u mnie rósł stopniowo, na początku też dość wolno ale potem przybrał dość dużych rozmiarów
A ja urodziłam dwie kruszynki wiec moje brzuszki nie należały do tych bardzo dużych. W pierwszej ciąży owszem brzuszek był spory za to w drugiej był na prawde bardzo malutki nikt nie wierzył, że za chwile miałam rodzić bo wyglądałam na 7 tydzien ciazy.
Ja miałam fajne brzuszki i w sumie jak na moją posturę to miałam duże brzuszki
moja znajoma mialam malutki brzuszek, ze ciazy po niej nie bylo tak naprawde widac a urodzila synka 4700 i 63 cm