Czy mój brzuch jest wystarczająco duży

Każda z nas ma inną figurę i każdy brzuch będzie inny.

Tak to zależy tylko od organizmu kobiety…

Ja mialam bardzo duzy brzuch pod koniec ciazy :slight_smile:

Ja jak zobaczyłam w jakim tępie brzuch mi rośnie w ostatnich miesiącach to aż się przeraziłam… Ale powiedzieli mi żebym się nie martwiła bo to pewnie wody płodowe były…

wiele też po prostu od budowy ciała kobiety i genetyki

Aż się boje swojego brzuszka, jestem dopiero w 21 tygodniu i brzuszek jest mało widoczny.

u mnie najpierw wchodził brzuch, dopiero późnie ja hehe

ja już miałam brzuszek w 4 miesiącu :slight_smile:

Heh w 4 miesiącu to ja się dowiedziałam o ciąży…:wink:

Nie ma wyznaczników jak powinien rosnąć brzuszek.

Mój brzuch w pierwszej ciąży był dużych rozmiarów a w drugiej naprawde malutki jak w 6-7 msc. Nie ma reguły.

U mnie z każda ciążą (teraz spodziewam się trzeciego dziecka) brzuszek jest coraz większy i coraz szybciej i wcześniej rośnie

u mnie brzuch przy dwóch ciążach był dośc sporawy bo i dzieci po porodzie miały ponad 4 kilo

teraz w drugiej szybciej wyszedl brzuszek w pierwsze za duzo nie bylo widać

Nie ma wyznaczników jaki powinien byc duzy

Każda kobieta ma inną budowę ciała i inaczej wygląda brzuszek.

u mnie rósł stopniowo, na początku też dość wolno ale potem przybrał dość dużych rozmiarów

A ja urodziłam dwie kruszynki wiec moje brzuszki nie należały do tych bardzo dużych. W pierwszej ciąży owszem brzuszek był spory za to w drugiej był na prawde bardzo malutki nikt nie wierzył, że za chwile miałam rodzić bo wyglądałam na 7 tydzien ciazy.

Ja miałam fajne brzuszki i w sumie jak na moją posturę to miałam duże brzuszki

moja znajoma mialam malutki brzuszek, ze ciazy po niej nie bylo tak naprawde widac a urodzila synka 4700 i 63 cm