Czy to możliwe, że jestem w ciąży?

Ale skoro byś się cieszyła, to może to znak, że jesteś gotowa na drugiego bobasa :stuck_out_tongue:

1 polubienie

Pomyślałam to samo :grinning:

5 dni to wcale nie tak dużo, ale szanse są.
Czytałam kiedyś że stosunek przerywany jest bardzo niebezpieczny pod kątem nieplanowanej ciąży bo facet nie czuje pierwszych plemników

Też to czytałam :rofl:. Ale nie wiem ile w tym prawdy

To może u młodych facetów, jak te plemniki są szybkie jak wyścigówka xd

Zgadza się, to bardzo zawodna metoda , plemniki mogą się pojawić, zanim facet się zorientuje. Ciąża mimo wszystko jest możliwa.

Dokładnie, zwłaszcza przy drugiej to jakoś tak szybko się dzieje :sweat_smile: znajomi mają prawie rok po roku, o pierwszą się długo starali a druga jakoś tak sama przyszła :laughing:

Też mam takich znajomych :grinning: u nich nawet pełny rok nie minął

U mojej siostry to samo, z zaskoczenia jest drugie :see_no_evil:

Tez znam takie przypadki, ze jak juz pierwsze sie pojawilo, to z drugim ot tak… u mnie praktycznie roznica co 2 latka. Wlasnie czekamy na trzeciego urwisa, mysle, ze w tym tygodniu urodze…

1 polubienie

Będzie wesoła, zgrana paczka :slight_smile:

To już niezła ekipa jest. :slight_smile: trzymam kciuki za szybkie rozwiązanie

Oooo wow serio fajna gromadka :slight_smile:

Jak dziewczyny powyżej… beta z krwi + lekarz. Przyczyn może być mnóstwo. Powodzenia

To 3mam kciuki za pomyślne rozwiązanie :heart:

U nas to trochę dłużej trwało , jak się nieraz bardzo chce to nie jest tak łatwo

Ooo ja to już szybko

Aaa z zaskoczenia nieraz to tak nawet fajnie :smiling_face::rofl:

To też prawda, ogólnie stres i takie myślenie o tym blokuje jednak człowieka :slight_smile: wiem po sobie że jak się staraliśmy to nic nie wychodziło z tego a jak sobie odpuściliśmy i pojechaliśmy na wakacje to bam pojawiła się Wiki :laughing:

Zwłaszcza że to było po CC