Dziewczyny, dłuższą chwilę nie działało mi forum ale widzę po waszej aktywności że miałyście mozliwosc dodawania komemtarzy. Jak to u was byko? Nie miałyście ograniczonego dotępu tak jak ja?
Ja tu jakiś czas nie zaglądałam ale wszystko działa normalnie tylko jak wchodzę w wątek to nie widzę serduszka do zapisania ulubionego wątku. Ono jest jakby niewidoczne - mogę w nie kliknąć "na czuja" i wątek się zapisze ale nie widzę go.
Wczoraj na forum nie byłam, ale w ostatniach dniach nie miałam probelmów. Zazwyczaj jak je mam, to wtedy też zauważam, że nigdzie nie ma nowych komentarzy.
Serduszek też nie widzę.
Rena no wlansie js tez sie nie zdziwilam bo czesto tsk sie dzieje ze kilka dni forum bie dziala ale widze po aktywnosci, ze wszytkie uzytkowniczni tsk mają. Dzisiaj sie zdzwilam patrzac ze zycie na dorum się toczyło a u mnie byl problem
mam wrażenie ze to czasem kwestia przeglądarki lub urządzenia. Bywa ze na iPhonie mi nie działa a przełączę się na laptop czy tablet i chodzi bez problemu
ja na tel miałam problem ale na laptopie już nie. a na tel musiałam sie bawić kilka razy
Tez miałam jakieś problemy, w ogóle nie pojawiało mi się menu do nakliknięcia na stronie i nie miałam jak wejść na forum
U mnie też wszystko ok
Miałam ale to było parę dni temu
Komentarze moglam dodawać ale do dzisiaj nie mam menu. U mnie w ogóle zostały niedawno zresetowane komentarze tzn ilość dodanych i liczba porad się nie zgadza.
To dziwne to wszytko :0
jakies problemy techniczne chyba
Mi się wydaje, że zniknęły niektóre komentarze z tego miesiąca, nie macie takiego wrażenia?
Ja mam problem wejść na forum z telefonu. Muszę po zalogowaniu odświeżyć stronę i szybko kliknąć by nie znikło
Ja dziś tu pierwszy raz ale wszystko mi działa
a powiem szczerze czase mi sie cos takiego wydawało, ale myslałam ze to gdzieś przegapiłam, ale może i rzeczywiście znikneło kilka
No tez nie mogłam.. miałam biały ekran i strona mi się cały czas ładowała
Ja nie miałam problemu żeby się zalogować. Rena moje komentarze są normalnie. Dziwne
Może cos zweryfikowali i pousuwali komentarze które uznali za zbedne w danym watku mi również coś ciężko ladowala się strona ale już jest w porządku
Może były jakieś prace nad stroną