Jak w temacie. I kupować Iphone? Do tej pory korzystałam głównie ze smartfonów na androidzie ale bardzo kusi mnie aby spróbowac telefonu od Apple.
Co o tym sądzicie? Czy jesteście zadowoleni?
Jak w temacie. I kupować Iphone? Do tej pory korzystałam głównie ze smartfonów na androidzie ale bardzo kusi mnie aby spróbowac telefonu od Apple.
Co o tym sądzicie? Czy jesteście zadowoleni?
Musisz pamiętać o tym, że do iPhone nie włożysz karty pamięci i że niektóre aplikacje nie będą tam działać. Sposób użytkowania jest inny ale wszystkiego idzie się nauczyć i do wszystkiego można się przyzwyczaić.
Na pewno iPhone działają płynniej i robią lepsze zdjęcia. Mimo wszystko uważam że ich ceny są zawyżone i płaci się głównie za jabłuszko.
Szukam właśnie telefonu dla siebie ale chyba na androidzie pozostanę, jestem tak przyzwyczajona. Ceny teraz są zawrotne i nie wiem w ogóle na co się zdecydować. Zwrocilabym tylko uwagę na baterie, bo mam wrażenie że teraz telefony się wszędzie ładuje nawet w pociągu...
Ja polecam dużo lepiej jest z iPhone nie zawiesza się i robi dużo lepsze zdjęcia
odkąd przeszłam z androida na ios to sobie nie wyobrażam teraz kupić innego telefon niż iPhone
Ja kiedyś próbowałam przejść na iOS, ale nie mogłam się przestawić. Jestem po prostu przyzwyczajona do Androida, lubię go i wiem, jak go obsługiwać. Także tak naprawdę to zależy od Ciebie, czy jesteś gotowa na zmiany i na naukę obsługi.
Według mnie jest to za duży koszt. A przy dzieciach jednak strach. Chwila nie uwagi i telefon może zostać zniszczony.
Na pewno koszt telefonu nie jest mały się myślę że warto. Każdy kto przychodzi na iPhone nie chce już wrócić na androida
Ja od kilku lat używam samsunga i nie wyobrażam sobie zmiany na inny tel. chyba dla każdego yo kwestia przyzwyczajenia
Ila jest coś prawdy w tym co piszeszmnianjestem mega nieostrożna . Ile razy gdzies położę telefon a później spada . Albo wypada po prostu z zza płytkiej kieszeni
iphone super ale i cena potrafi być ładna
A pamiętam czasy, gdy telefony z kieszeni nie wypadały, bo były małe i poręczne. Tylko minus taki, że nie można było na nich oglądać zdjęć ani buszować po internecie :)
Ja jestem na androidzie i używam w pracy od czasu do czasu iphone i nie mogę się przestawić, niby mówią, że to intuicyjny telefon ale jakoś nie mogę się do niego przekonać.;/
najgorzej właśnie to się przerzucić
Mnie odstraszaja ceny, do tego przydałoby się ubezpieczenie bo gdy małe dzieci ciągle ściągają telefon to wszystko może się wydarzyć a szkoda wydać kilka tysięcy nawet są różne ceny i mieć potłuczony nowy telefon, a starego tak nie szkoda ale niestety już jak sam się wyłącza, zawiesza a bateria trzyma pół dnia to pora na nowy :)
ja tak sie przerzuciłam kilka lat tematu, i na iphona nie narzekam - jedynie cena jest szokująca, ale uważam że warto wydać więcej.
ja nie wyobrażam sobie przejść na iphona
No ceny iPhonów to kosmicznie drogie chociaż samsungi już też nie należą do tych najtanszych
Ja miałam iPhona bardzo długi czas ale te obecne już nie są tak dobre pod względem żywotności.
Kupiłam po nim androida i córka utopiła mi go w toalecie - więc no.... Chyba komentować nie muszę :)
ojej, a jakieś ubezpieczenie miałaś?
Ja kiedyś po toalecie suszylam telefon 3 dni i zaczął działać ale to było dawno temu i z telefonu można było wyjąć baterie, teraz nie można ich rozłożyć na cześci pierwsze a duże ekrany szybko pękają, coś za coś.
Forum dla rodziców to miejsce, w którym rodzice dzielą się swoim doświadczeniem. Wejdź na polskie forum rodziców, poszukaj informacji ważnych dla Ciebie i odpowiadaj na pytania zadawane przez innych. Forum rodziców to kompendium wiedzy i miejsce, w którym można poplotkować. Znajdziesz to radu związane z ciążą i porodem oraz wychowaniem, pielęgnacją i dietą. Jesteś rodzicem malucha? Forum rodziców to miejsce dla Ciebie. Na Forum dla rodziców w zakładce małe dziecko znajdziesz cenne informację i wskazówki. To miejsce, w którym możesz publikować i dzielić się wiedzą oraz zadawać pytania i korzystać z umieszczonych wcześniej porad innych rodziców. Forum dla rodziców Canpol babies to bezpieczna strefa, w której każde opublikowane pytanie dotyczące rodzicielstwa jest na miejscu.
Forum dla mam to miejsce, gdzie możesz porozmawiać z innymi mamami na tematy związane z macierzyństwem. Rejestrując się na forum dla mam, możesz uczestniczyć w rozmowach i dyskusjach, zadawać pytania bardziej doświadczonym mamom i samej radzić bazując na własnej wiedzy. Fora dla mam to miejsca, gdzie spotykają się również kobiety, które planują ciąże. Forum dla przyszłych mam, skupia kobiety, które same nie mają doświadczenia, ale chcą się dowiedzieć jak najwięcej na temat rodzicielstwa. Dzięki obecności na forum dla przyszłych mam zdobywają wiadomości z pierwszej ręki od kobiet, które same właśnie zaszły w ciąże lub urodziły. Na Forum mam Canpol babies możesz wybrać interesująca Cię kategorię, śledzić konwersację, włączyć się do rozmowy w każdym momencie i zadawać pytania na ważne dla Ciebie tematy. Spodziewasz się dziecka, odwiedź kategorię ciąża i poród, karmisz piersią, wyszukaj interesująca Cię sekcje. Forum mam to miejsce dla rodziców maluchów i starszych dzieci, którzy szukają rad na temat pielęgnacji, rozwoju i wychowania, chcą podzielić się sprawdzonymi przepisami lub metodami na wprowadzenie nowości do menu dziecka, pisząc w zakładce dieta lub po prostu porozmawiać odwiedzając strefę ploteczki. Rodzicielstwo to temat, który Cię interesuje? Fora dla mam skupiają osoby o podobnych zainteresowaniach. Zajrzyj do nas, zdobywaj informację i wymieniaj się poglądami. Na Forum dla mam możesz dzielić się wiedzą i wygrywać nagrody. Najbardziej aktywne i pomocne mamy mają szansę na udział w comiesięcznych testach produktów Canpol babies.