Dieta pudełkowa karmiącej mamy

To najważniejsze :) Mnie (tak myślę) uratowały świeżo wyciśnięte soki z buraka (plus jakieś dodatki) :) 

Mama Heli oj tak uwielbiam chodź w ciąży za dużo ich nie piłam bo mi cukier podbijały niestety

Ja nie lubie soku . Buraczki uwielbiam tylko w postaci ćwikły albo barszczu 

oj jak cukier, to niestety trzeba uważać, ale wtedy warto trochę orzechów np dodać aby obniżyć ig 

Wiem starałam się dodawać orzechy tam gdzie mogłam ale tez niestety również mój organizm reagował przy cukrach

xyz myślę że nawet pod taką postacią buraczki warto spożywać 

Ja uwielbiam orzechy włoskie. Teraz zwłaszcza bo jest sezon na nie. Mam pod domem i łupie sobie i zajadam 

xyz to super to musisz korzystać z tego. A propos orzechy są dość drogie 

MamaHeli Dokładnie mi też służy sok z wyciśniętego buraka .

Teraz to już wszystko jest drogie. Orzechy fajnie mieć takie swoje

Orzechy zawsze do najtańszych nie należały. A co do buraków właśnie wczoraj byłam u mamy i robiła barszczyk z buraków akurat czas na wykopywanie nie ma porównania do sklepowych

Fajnie fajnie mieć swoje. Ja w domu rodzinnym zawsze orzechod wiał pod dostatkiem. 

Orzechy są bardzo drogie ale i zdrowe co do swoich trzeba mieć warunki na tak duże drzewko ;) 

AnitaP dokładnie na ogrodzie trochę kiepsko jak ktoś ma bo ciągną bardzo dużo wody i też często chorują

Teraz to wszystko lepiej mieć swoje te warzywa i owoce w sklepie to wszystko chemia i nie takie zdrowe jak się wydaje

Dokładnie, nawet te z targu warzywa nie raz nie są wcale takie super. Ja niestety nie mam możliwości na razie mieć własnego ogródka warzywnego, ale planuję mieć w przyszłości. Zobaczymy jak mi pójdzie. To musi być radość z wyhodowania warzywek samemu :)

Ja na szczęście mam ogródek i swoje warzywa więc wiem co jem i co je moje dziecko 

Miśka pyska ja też bo mam od mamy na szczęście

My latem mamy dużo owoców że sądu więc musy przeciery też z wiadomego pochodzenia jada syn ale ogródka nie mamy

Paula swoje owoce też są mega dobre i zdrowe na zimowe chłodne dni