Mazia z ciekawości zapytam czy dla całej rodziny gotujesz te same posilki?
U mnie to było różnie, ale często mąż i syn jedli to co ja
Mazia z ciekawości zapytam czy dla całej rodziny gotujesz te same posilki?
U mnie to było różnie, ale często mąż i syn jedli to co ja
pastę z makreli uwielbiamy :) paste z tuńczyka z jajkiem, ogórkiem korniszonym i majonezem również :)
Ewe123 zazdroszczę że możesz jeść majonez...tzn gdybym była w ciąży to bym bardzo zazdrościła bo ja nie mogłam - bardzo podnosił mi cukier.
Mazia super przepis . Wypróbuje 😍 mąż trochę schudnie 😂
Megg dla całej rodziny gotuje,ale dla córki odkładam porcję bez soli choc czasem się zdarzy, że dostaje posolone też. Muszę natomiast makaron,kaszę ,ryż ugotować każdemu osobno. Córka bez soli, ja odmierzone i aldente ,a mąż z solą ale rozgotowane. No i moja córka nie zje kapusty to w tedy jescze jej gotuje warzywa. Czasem jeden obiad to 6 garów,a na moim małym metrażu nie mam zmywarki także jets ciekawie �
Tez w tygodniu poproszę meza o te pilpeciki . A na podwieczorek? masz jeszcze jakiś przepis bo ten omlet do mnie mówi zrób mnie☺
Nati ja tego mam dużo w zanadrzu 😁
Potem napisze propozycje drugich śniadań i podwieczorków bo to zawsze wymiennie można stosować
Zawsze robię sama że sklepu to nie to samo :)
A te majonezy light też podnoszą cukier? Albo swojskie?
Anulka niestety każdy majonez ma cukier. W ciąży znowu domowy zakazany bo ma surowe jajko. Z reguły bardzo tłuste produkty mimo wszystko podnoszą cukier
Ja co prawda nie miałam cukrzycy ciążowej ale tak apropo majonezu to ja w ciąży ze Stasiem to pochłaniałam majonez jak jogurty... Normalnie jadłam majonez ze wszystkim.. hahaha
Mama_Hani łooo nieźle tak to nigdy nie miałam ,ale.lubie jajo z majonez no,ale teraz to na jajo szczypiorek i awokado daję i jestem w niebie 😆
Ja uwielbiamam Winiary ale teraz musze zrezygnować. Oki Mazia czekamy na przepisy ☺
Ojjj... ja też uwielbiam majonez ale nie aż tak żeby jeść go łyżeczką, zato mój mąż tak jada majonez
Julia mój je kanapki z majonezem i przyprawą do kurczaka.... Nawet nie chce myśleć jaki to może mieć smak.
Nati przepisy jednak ogarnę jutro bo coś tam napisałam już,ale dziś nie miałam czasu więcej tego przygotować. Mało mam propozycji. Może coś uda mi się jeszcze dopisać i wrzucę,albo jutro dorzucę . Ale obiecuję że będą ❤️
Oj u mnie majonezu mało idzie. Sałatki to zazwyczaj lekkie, z oliwą z oliwek. Majonez to tylko do jajek musi być, bez tego nie da się zjeść kanapki.
Rwna_cz no u nas szło dużo przez męża,ale do sałatek zawsze jogurt+majonez to go się mniej dodawało
Mi zawsze brakowalo pomyslow na to co moge zjesc. Mimo ze dieta cukrzycowa juz u mnie nie obowiazuje to i tsk chetnie skorzystam z przepisoe. A moze mnie to zmotywuje to zdrowszego odzywiania. Bo jakos nie moge sie teraz ogarnac :D
Dobrze ze mamy mazie. ZZawsze to więcej pomysłów 😍 bo niektóre już się człowiekowi przejadly 😂
Dobrze Mazia czekamy na te ciekawostki a naprawdę wszystkie brzmią świetnie ☺ majonez przed ciążą u mnie musiał być prawie do wszystkiego nawet do kielbaski zawsze był ☺
Cieszy mnie dziewczyny co piszecie ❤️❤️ właśnie o to chodziło by nie tylko słodkie mamy korzystały bo dla każdego pewnie się znajdzie jakiś ciekawy przepis,a zdrowe mamy pewnie mają super fajne przepisy na coś zdrowego bo zawsze idzie to przerobić pod nas !
Forum dla rodziców to miejsce, w którym rodzice dzielą się swoim doświadczeniem. Wejdź na polskie forum rodziców, poszukaj informacji ważnych dla Ciebie i odpowiadaj na pytania zadawane przez innych. Forum rodziców to kompendium wiedzy i miejsce, w którym można poplotkować. Znajdziesz to radu związane z ciążą i porodem oraz wychowaniem, pielęgnacją i dietą. Jesteś rodzicem malucha? Forum rodziców to miejsce dla Ciebie. Na Forum dla rodziców w zakładce małe dziecko znajdziesz cenne informację i wskazówki. To miejsce, w którym możesz publikować i dzielić się wiedzą oraz zadawać pytania i korzystać z umieszczonych wcześniej porad innych rodziców. Forum dla rodziców Canpol babies to bezpieczna strefa, w której każde opublikowane pytanie dotyczące rodzicielstwa jest na miejscu.
Forum dla mam to miejsce, gdzie możesz porozmawiać z innymi mamami na tematy związane z macierzyństwem. Rejestrując się na forum dla mam, możesz uczestniczyć w rozmowach i dyskusjach, zadawać pytania bardziej doświadczonym mamom i samej radzić bazując na własnej wiedzy. Fora dla mam to miejsca, gdzie spotykają się również kobiety, które planują ciąże. Forum dla przyszłych mam, skupia kobiety, które same nie mają doświadczenia, ale chcą się dowiedzieć jak najwięcej na temat rodzicielstwa. Dzięki obecności na forum dla przyszłych mam zdobywają wiadomości z pierwszej ręki od kobiet, które same właśnie zaszły w ciąże lub urodziły. Na Forum mam Canpol babies możesz wybrać interesująca Cię kategorię, śledzić konwersację, włączyć się do rozmowy w każdym momencie i zadawać pytania na ważne dla Ciebie tematy. Spodziewasz się dziecka, odwiedź kategorię ciąża i poród, karmisz piersią, wyszukaj interesująca Cię sekcje. Forum mam to miejsce dla rodziców maluchów i starszych dzieci, którzy szukają rad na temat pielęgnacji, rozwoju i wychowania, chcą podzielić się sprawdzonymi przepisami lub metodami na wprowadzenie nowości do menu dziecka, pisząc w zakładce dieta lub po prostu porozmawiać odwiedzając strefę ploteczki. Rodzicielstwo to temat, który Cię interesuje? Fora dla mam skupiają osoby o podobnych zainteresowaniach. Zajrzyj do nas, zdobywaj informację i wymieniaj się poglądami. Na Forum dla mam możesz dzielić się wiedzą i wygrywać nagrody. Najbardziej aktywne i pomocne mamy mają szansę na udział w comiesięcznych testach produktów Canpol babies.