Dni maluszka w sklepie SMYK!

W dniach 8-15.04 na SMYK.com odbywają się Dni Maluszka. W ramach akcji butelki Natural Shape, laktatory, biustonosze MumFIT i inne wybrane produkty wyprawkowe Canpol babies kupisz z w cenach promocyjnych z rabatem do -15%.

Wejdź na: Wszystkie produkty – Wyprawka dla noworodka | smyk.com

Drogie mamy, czy coś wpadnie do Waszego koszyka? :heart:

17 polubień

Ja się zawsze łapię na takie promocje , bardzo je lubię :sweat_smile: ale staram się kupować tylko to, co faktycznie się przyda. Pewnie wrzucę jakieś butelki na próbę i może biustonosz bo jest tu na forum bardzo polecany :face_holding_back_tears::face_holding_back_tears:, a to i tak się zużywa. Resztę wolę dokupić później, jak zobaczę, co się sprawdza u małej :two_hearts: :slightly_smiling_face:

O super wiadomosc ! Napewno czas uzupelnic zapas chusteczek , w ogole fajnie , ze mozna je kupic w wielopakach , kolejny biustonosz , bo obecny jest moim ulubionym i woreczki na mleko . Tez super , ze jest odrazu dwupak . Warto zrobic zapasy , ceny wypadaja naprawde korzystnie :smiling_face_with_three_hearts:

Ja właśnie planowałam kupić majtki ciążowe i poporodowe, więc to idealny czas, żeby skorzystać z promocji :blush: Przy kompletowaniu wyprawki każda taka okazja bardzo się przydaje, bo tych rzeczy dla maluszka trochę się uzbiera :face_with_hand_over_mouth::smiling_face: więc bardzo dobra wiadomość

2 polubienia

Ja czekam na info czy któraś mama stąd zakupiła produkty wyprawkowe ze zniżką dla swoich noworodków :white_heart::white_heart: piękna akcja i rabat :slight_smile:

Biustonosz bardzo mnie kusi do zakupu :star_struck:
A jeszcze jak wypada korzystna cena przy okazji promocji to może warto się wreszcie zdecydować! :smiley:

ooo rewelacja
napewno bede chciala kupic wkladki laktacyjne, zestaw do rozszerzania diety i chusteczki to napewno
a nad biustonoszem i majtkami dalej myślę :joy:

Super!!!
Akurat planuje robic zakupy w Smyku bo będę kupowała aspirator canpola to chętnie popatrzę na te produkty i skorzystam z tej promocji :star_struck:

1 polubienie

Na laktatory też jest promocja💖 ja osobiście skusiłam się na was laktator muszlowy Canpol babies smartsense❤️

Ah i znowu kusicie tymi promocjami! :grinning:
Ja na pewno zaopatrzę się w majtki ciążowe, w tej promocji cenowo wypadają naprawdę świetnie :smiling_face_with_three_hearts::heart_eyes:

Czy ceny stacjonarnie będą takie same jak online ?:wink:

Kocham wszelkie promocje :heart_eyes: na pewno wybiorę się na zakupy :heart:

watpliwe troche bo wchodząc na stronie na sklep wskakuje inna cena

Ooo genialna informacja

Super promki co prawda nic nie potrzebuje ale chyba się skusze na te majtaski które dziewczyny tak zachwalają :grin::grin::grin:

Ja już na promocji zakupiłam właśnie aspirator do noska :smiling_face_with_three_hearts:

1 polubienie

Oo super promocje. Ja się skuszę na ten aspirator do nosa bo ostatnio dziewczyny polecały. Dokupię majtki bo świetnie mi się sprawdzają i ten polecany biustonosz do karmienia wreszcie mogłabym kupić w takiej cenie bo też dziewczyny polecały na forum.

1 polubienie

Ja tak czytam o poleceniach tych biustonoszy i mam nadzieję, że będą jeszcze w sprzedaży, jak będę mieć drugie dziecko :rofl:

Idealna wiadomość akurat W KOŃCU się wziąłam za kompletowanie wyprawki chociaż jak mam być szczera przez to że się fatalnie czuje w tej ciąży to nie mam do tego głowy no ale jak są rabaty to trzeba korzystać.

Mamusie co możecie najbardziej polecić z waszych must have w wyprawce? Pomóżcie bo wyszłam z wprawy a głowy do tego teraz brak. Jedyne co mam to rożek i kokon który wlasnie przed chwilą zamówiłam :sweat_smile: i 3 paczki pampersów bo dostałam od klientek jak przychodziły na rzęsy

Jakie chusteczki polecasz?