Mamusie a któraś z was miała ten laktator? Polecacie go? Albo pytanie. Jaki laktator polecacie? Czy ten muszlowy czy może zwykły elektryczny? Gdzieś ostatnio czytałam że te muszlowe zaburzają laktację. Jak to jest
Ja przy Amelce miałam z Canpolu ale elektryczny i pamiętam że szału dostawałam bo miałam nawał i jak ściągałam z jednej to z drugiej leciało jak z kranu dlatego teraz pomyślałam o muszlowym na dwie piersi. No i kwestia czasu że w muszlowym mogę chodzić i robić dużo rzeczy a przy tym co ja miałam ja nic nie robiłam tylko karmiłam albo ściągałam mleko
Gdy nie masz jakiegoś ograniczonego budżetu i zastanawiasz pomiędzy tym który wstawiłaś a SmartSense z Canpol, to zdecydowanie bym obstawiała SmartSense. Ja osobiście nie miałam ale wiele dziewczyn go poleca.
Ja mam butelkowy i ogólnie również bardzo polecam, daję radę no ale nie jest to samo, o wiele lepiej mieć podwójny laktator i wolne ręce
Co do kompletowania wyprawki - musisz poszukać na forum bo wydaje mi się że był dedykowany wątek w tej sprawie
U mnie z takich top rzeczy to sprawdził się kokon, rożek, pieluszki muślinowe, aspirator do nosa, kocyk lampka nocna do pokoju
chusteczki do pupy?
najbardziej sprawdzily sie wodne dada aqua, huggies, water vipes lub po prostu platki kosmetyczne namoczone w wodzie
z laktatorow mam Canpol hands free i canpol smart sense
z oby jestem zadowolona ale smart sense to kozak latwy w czyszczeniu i fajnie delikatnie skutecznie odciaga
obu uzywam od początku laktacji i rozkrecalo
Oo mega promocje🥰 ja szukam teraz promocji na bidony bo ostatni już wyciągnęłam z zapasu bo jeden coś mi się zaczął lać widocznie gwint się popsuł, @CanpolBabies_Redakcja nie planujecie może jakiejś promki na te bidony bo córka najlepi z tych pije
Mam od początku laktacji i polecam, jako mama kp:heart:Co prawda kupiłam pojedynczy, bo na podwójny nie mogłam sobie pozwolić, ale do okazyjnego odciągania jest świetny. Plus za reduktory lejków w zestawie i łatwość w dokupieniu części zamiennych
Ja też właśnie poluje na te na wyprzedaży czy promocji tylko niebieskie. Chce na lato młodemu kupić zamiennie z kubkiem Lovi Genius dlatego dołączam się do pytania
Wczoraj patrzyłam to w smyku nie było go na promocji.
w smyku bardzo często promocje sa ale online… nawet nowy bidon 24,99 zl wskoczyl a stacjonarnie 34.99
dlatego przeważnie zawsze robie zamowienie online a odbieram i płace w sklepie
Za każdym razem jak myślę że mam wszystko co mi potrzeba jednak jakieś promocyjne ceny mówią mi że jednak coś jeszcze mi się przyda wyprawkowych rzeczy ani laktatorów już mi nie potrzeba ale muszę w końcu przetestować te chusteczki bo dziewczyny ciągle zachwalają
Każdej mamie sprawdzi się co innego. Ja miałam i butelkowy i muszlowy i z tym pierwszym bardzo frustrowało mnie że tracę bardzo dużo czasu . Przy muszlowym miałam takie same ilości co w butelkowym. Bardzo polecam smart sense canpol. Dał sobie radę z zastojami z którymi nie dał rady butelkowy. Używałam smart sense prawie 3 miesiące i odkuwszy go używałam to nie miałam żadnego zastoju
Ja tak zawsze robię że zamawiam przez aplikację i odbieram w sklepie kupuję to co potrzebuję na spokojnie wybieram a potem tylko mąż odbiera wracając z pracy
Ja też zamawiam na stronie i mąż odbiera po pracy . Bo z asortymentem w Smykach jest bardzo różnie, wszystko zależy od sklepu . U mnie są mniejsze i większe , w każdym co innego tak naprawdę.
Forum dla rodziców - sprawdź dlaczego warto się na nim udzielać
Forum dla rodziców to miejsce, w którym rodzice dzielą się swoim
doświadczeniem. Wejdź na polskie forum rodziców, poszukaj informacji
ważnych dla Ciebie i odpowiadaj na pytania zadawane przez innych. Forum
rodziców to kompendium wiedzy i miejsce, w którym można poplotkować.
Znajdziesz to radu związane z ciążą i porodem oraz wychowaniem,
pielęgnacją i dietą. Jesteś rodzicem malucha? Forum rodziców to miejsce
dla Ciebie. Na Forum dla rodziców w zakładce małe dziecko znajdziesz cenne
informację i wskazówki. To miejsce, w którym możesz publikować i dzielić
się wiedzą oraz zadawać pytania i korzystać z umieszczonych wcześniej
porad innych rodziców. Forum dla rodziców Canpol babies to bezpieczna
strefa, w której każde opublikowane pytanie dotyczące rodzicielstwa jest
na miejscu.
Forum dla mam - dlaczego warto dołączyć do społeczności mam Canpol babies
i wymieniać się poradami
Forum dla mam to miejsce, gdzie możesz porozmawiać z innymi mamami na
tematy związane z macierzyństwem. Rejestrując się na forum dla mam, możesz
uczestniczyć w rozmowach i dyskusjach, zadawać pytania bardziej
doświadczonym mamom i samej radzić bazując na własnej wiedzy. Fora dla mam
to miejsca, gdzie spotykają się również kobiety, które planują ciąże.
Forum dla przyszłych mam, skupia kobiety, które same nie mają
doświadczenia, ale chcą się dowiedzieć jak najwięcej na temat
rodzicielstwa. Dzięki obecności na forum dla przyszłych mam zdobywają
wiadomości z pierwszej ręki od kobiet, które same właśnie zaszły w ciąże
lub urodziły. Na Forum mam Canpol babies możesz wybrać interesująca Cię
kategorię, śledzić konwersację, włączyć się do rozmowy w każdym momencie i
zadawać pytania na ważne dla Ciebie tematy. Spodziewasz się dziecka,
odwiedź kategorię ciąża i poród, karmisz piersią, wyszukaj interesująca
Cię sekcje. Forum mam to miejsce dla rodziców maluchów i starszych dzieci,
którzy szukają rad na temat pielęgnacji, rozwoju i wychowania, chcą
podzielić się sprawdzonymi przepisami lub metodami na wprowadzenie nowości
do menu dziecka, pisząc w zakładce dieta lub po prostu porozmawiać
odwiedzając strefę ploteczki. Rodzicielstwo to temat, który Cię
interesuje? Fora dla mam skupiają osoby o podobnych zainteresowaniach.
Zajrzyj do nas, zdobywaj informację i wymieniaj się poglądami. Na Forum
dla mam możesz dzielić się wiedzą i wygrywać nagrody. Najbardziej aktywne
i pomocne mamy mają szansę na udział w comiesięcznych testach produktów
Canpol babies.