Tak naprawdę przed porodem nie warto kupować kilku biustonoszy do karmienia, bo biust się bardzo zmienia po porodzie.Jego wielkość może się zwiększyć nawet 2 rozmiary jak w moim przypadku.Poza tym obwod pod biustem też się zmniejsza tzn. wraca do normy, ponieważ w ciąży się powiększa.
Fiszbiny na początek to koszmar.Tylko bawełniane lekkie biustonosze.Fajne są takie sportowe jak bluzeczki.Bardzo wygodne. Latem można w dmu tylko w tym chodzić.
Podczas ciąży i po porodzie piersi są dużo większe, i wymagają odpowiedniej pielęgnacji. Stanowią również ciężar, do którego twój kręgosłup nie był do tej pory przyzwyczajony.
Bez wątpienia bielizna dla karmiących mam należy do najardziej wygodnych!Szkoda tylko, że tak mały wyór jest kolorów i wzorów!
Uważam że dobry biustonosz to podstawa ale rzeczywiście wyboru nie ma na naszym rynku już o koszule nocne i piżamy zadbali producenci są bardzo wygodne i dostosowane do potrzeb karmiących mam POLECAM bardzo wygodne zwłaszcza w karmieniu nocnym i szpitalu.
Ja stosowałam specjalne biustonosze do karmienia. Zaopatrzyłam się w cztery sztuki by mieć na zmianę. Były one bardzo wygodne i nie zamieniłabym ich na żadne inne.
Tak, ja mam kilka takich koszul rozpinanych z przodu,w nocy wygoda na maxa,nie trzeba nic kombinować,żeby nakarmić dzidzię
Wybór biustonoszy jest bardzo duży. Jest kilka firm które robią piękne biustonosze dla mam karmiących firma Alles i Anita. Fajne sa również w H&M, i chyba Canpol też ma…sprawdziłam w dziele produktów i ma:) Więc nie piszccie że nie ma wyboru bo jest. Nawet Triumph ma linię dla karmiących specjalne biustonosze. A fajne sportowe ma firma Medela.Miałam jeden taki.
Ja mam specjalną koszule nocną do karmienia, kupiłam będąc jeszcze w ciąży. Jest naprawdę wygodna i bardzo fajnie się w niej karmi. A co do biustonosza to też uważam że najlepszy jest rozpinany z przodu
Dokładnie grace1303 wybór biustonoszy dla kobiet karmiących jest naprawdę bardzo duży; a jak się dobrze poszuka to można znaleźć nawet taki w całkiem rozsądnej cenie
Ja też polecam z H&M, wygodne, w przystępnej cenie
No i dzięki takim biustonoszom można “dyskretnie” nakarmić maluszka
H&M to ogólnie świetna firma i posiada całą garderobę dla kobiet ciężarnych i karmiących.
Ja mam koszulę nocną rozpinaną , a tak pidżamy rozpinane na guziczki, bo w nich najlepiej lubię spać
A co do stanika- nie noszę bo mnie strasznie denerwuje , nie wiem jak po karmieniu będą wyglądały moje piersi ,ale tak się czuje swobodniej
Ja bez stanika i wkładek laktacyjnych to bym pływała w mleku Rzeczywiście fajne sa koszule rozpinane na górze. Jedynie ubolewam na tym , ze większość firm proponuje mamom , staniki zwykłe bawełniane . A takie piekne koronkowe , rozpinane do karmienia trudno dostać i sa dużo droższe od normalnych staników.
Ja się AGNESIA bałam, ze mam za małą pokarmu, bo mleko samoczynnie poleciało mi może z 4 razy, a tak nic.Nie wiem czemu, ale naprawdę dla mnie to komfort
tez mialam 2 takie bawelniane, wygodne i uzyteczne sprawdzily sie ale niezbyt ladnie sie w nich wygląda.
andzis - dokładnie tak jak piszesz, są bardzo wygodne ale seksi to się w nich nie wygląda, zakładałam je tylko na noc bo nawet przed mężem głupio mi było w tym paradować
Mbmamba25, ja to chętnie bym połaziła bez stanika ,ale mleka mam tyle ze nie ma opcji.
ja kupilam specjalny bawelniany biustonosz do karmienia ale denerwowalo mnie odpinanie i zapinanie. Co prawda krotko karmilam ale nosilam zwylky biustonosz i koszulke na ramiączkach. Zsuwałam sobie ramiączko i koszulki i biustonosza i tak mi bylo najwygodniej