Dobra zabawka

Sklepy pełne są kolorowych zabawek, na półkach widzisz ogromny wybór i zadajesz sobie pytanie, jak wybrać dobrą zabawkę dla malucha? Podczas wyboru zabawki postaw przede wszystkim na: bezpieczeństwo, staranne wykonanie oraz wspieranie rozwoju maluszka. 

mamy wszytsko i powiem wam ze mały to nie przepada za mata za to za karuzela przepada

my też mamy wszystko ale mata to nie jest ulubiona zabawka,mała woli aktywniejsze zabawki

Ja juz znalazłam super mate nie drogą a bardzo fajną i zamierzam ją kupić mojemu dzidziulce :slight_smile:

u nas malec raz może 2 razy w tygodniu korzysta z maty zależy czym ma ochotę się bawić choć ostatnio drzwiami się bardzo interesuje :slight_smile:

Już interesują go konkretne rzeczy :smiley: ha ha :slight_smile: Fajne jest to w tych matach też że te zawieszki można dokupić i wymienić jak się maluchowi znudzą, albo jak gdzieś się jedzie można ją złożyć i zabrać i nie zajmuje dużo miejsca.

mały przepada za obrazkami w ksiazkach

moja też uwielbia książeczki

Tez mysla nad mata dla malej;)

ja mam mate od 2 miesiaca dla swojej ale ma teraz 8 miesiecy i ucieka z niej

ja tez wymyslilam sobie mate a jak sie okazalo malej w ogole sie nie spodobala i tak oto lezy zlozona w szafie, ani nawet chwili nie chciala zostac na niej ale moze to dlatego ze przyzwyczajona na lapkach i woli zeby ktos sie z nia bawil

mój synek ma 3,5 miesiąca i lubi leżeć na macie (ma aż 2, bo jedną mu kupiliśmy a drugą dostał od mamy jego starszego o rok kolegi), grzechotek jeszcze nie chwyta sam, a uwielbia książeczki takie normalne i jak ktoś mu czyta :slight_smile:

ja w przyszłym tygodniu idę jeszcze zobaczyć do sklepu te maty podobno sa świetne :slight_smile:

maty sa super, dziecka samo sie zajmuje soba,

teraz to jest taki wybór ze niewiadomo jaka kupic

za dużo na rynku sie tego zrobiło

ja tam wolę mieć wybór jak coś kupuję

za duzo to jest tandetnych zabawek

wg mnie mata jest jedna z fajnieszych zabawek

my nie mielismy maty