Dodatki z ikei dla niemowląt i dzieci

Teraz mamy na ogród kupiony tunel

z ikea mega sprawa dla dzieciaka :) . O tak krzesełko z ikea chyba każdy zna , zaczynamy tez uzywac plastikowych miseczek i sztuccow z ikea

Ja mam mało rzeczy z ikea bo sklep jest dość daleko i po prostu tam nie jeździmy. Niby można zamawiać do paczkomatu ale jakoś z tego jeszcze nie korzystałam. Owszem mam krzesełko do karmienia, ale kupione używane na olx :)

A powiem Wam szczerze że mnie akurat męczą zakupy w ikea. Jest za tłoczno i za dużo tych rzeczy w koło. 

Ja uwielbiam zakupy tam ogólnie lubię zakupy w dużym sklepie 

Madzia ja też nie lubie chodzić po tych dużych sklepach... za dużo wszystkiego dookoła. jak mnie coś konkretnie interewsuje to spoko ale żeby tak chodzić i szukać to nie dla mnie. Wole zrobić research przed kompem :)

Ja w Ikei często kupuję pojemniki na zabawki, bo dzieci na nich siadają, brudzą i co jakiś czas do wymiany a pasują te akurat do regału. Częściej jakieś artykuły do domu/kuchni kupuję niż dla dzieci.

Wiem że kołdry i poduszki mają dziwne wymiary i tylko te z Ikei pościele będą pasować.

oj z poscielówką to prawda;( a szkoda bo fajne mają te posciele ale typowo na ich wymiary kołdry;( podobnie mieliśmy kiedyś z fotelem biurowym jak chcieliśmy kółeczka wymienić;( niestandardowe;( 

U mnie też IKEA rządzi mam ja blisko dosyć nie wiem sama czy to dobrze czy to źle;) 

super te naklejki na stoliki, a widziałyśmcie takie na tą większą ławę ? 

No niestety posciel mają swoją rozmiarówkę i tylko ichnie pasują. 

Ja nie mam blisko Ikei ale czasami coś zamawiam :D bo super są tam rzeczy 

Mi sie podobaja ich rozwiazania ze duzo rzeczy mozna u nich zanleźć za nie duze pieniadze i ta ich prostota ;)

Mama Em nawet nie wiedzialam ze cps takiego jest;)

O tej pościeli też słyszałam. Ja niestety albo stety mam ikee daleko więc tam prawie w ogóle zakupów nie robię. O tych pojemnikach na zabawki też ostatnio myślałam bo się tego zbiera coraz więcej. Narazie mam takie worki/kosze na pranie i tam trzymam zabawki. A książeczki i układanki w pudłach. Czekam aż mąż przerobi nasz stary regał na taki dla malucha ;) 

My mamy dużo rzeczy z Ikea: pościel; wanienka; nocnik; mata antypoślizgowa "krokodyl"; kubki, miski i talerze plastikowe dla dzieci; stolik z krzesełkami; stopień do stawania wyżej. Wszystko świetnej jakości oraz dobrej cenie. Polecam!

Aniss ja też nie wiedziałam, ale to super sprawa do odnowienia tego stoliczka;p

My mamy mebelki z Ikei do pokoju i naprawdę polecam są wytrzymałe i dobrej jakości