Dodatkowe centymetry

duży wpływ niestety mają geny moja mama po ciąży od samego zajmowania się dzieckiem straciła dużo na wadze i nie miała brzuszka a u mnie pomaga intensywne spacerowanie również dużo chodzę po górach a np z małym dzieckiem to dodatkowe obciążenie też bardzo dobrze działa dodatkowo warto zapisać się na zajęcia są na siłowni takie grupowe bo samemu czasami ciężko się zmotywować. Ja po tej ciąży planuję wrócić na pole dance polecam odważnym bo super działa na figure i oczywiście basen pływanie ujędrnia ciało :grin:

Ja teraz też się będę musiała wziąć za siebie po porodzie :smiley:

Ja biegam , ostatnio niestety z przerwą ale
Widać różnicę . Ja dodatkowo mam mnóstwo rozstępów po pierwszej ciąży więc jest nad czym pracować . Ale na pewno zrobię jakieś zabiegi na brzuch ponieważ nie planujemy więcej dzieci :wink:

Ja się biorę co poniedziałek :joy::joy:

Bo te poniedziałki są takie magiczne :smiley: ja też lubię coś zaczynać w poniedziałek haha a wtorek rządzi się już swoimi prawami :crazy_face:

1 polubienie

Oj zgadzam się z tym całkowicie :joy:

Pamiętajcie też, że kobieca budowa ciała, układ narządów powoduje, że ten brzuch nie będzie idealnie płaski. Przy zrzucaniu kg najważniejszy jest deficyt kaloryczny. Możesz chodzić na siłownię 5 razy w tygodniu, jak nie będzie deficytu, to nie schudniesz.
Samo ujędrnianie skóry to ćwiczenia, nawilżenie.

Haga oj tak poniedziałek jest motywujący bardzo za to kolejne dni odpuszczam bo nie mam xzasu jutro nadrobię i tak w kółko :sweat_smile::sweat_smile:

Ja tak samo , :face_with_open_eyes_and_hand_over_mouth::grinning::melting_face: jakas grupe motywujaca chyba stworzymy :stuck_out_tongue_winking_eye: