Czekam na nowe fajne i przydatne porady ;)
Super !!! Poczytam sobie coś mądrego!
Ooo super :)
A czy któraś z Was już jakąś dodała? Jak się głosuje na porady?
Drogie Mamy,
przypominamy, że od sierpnia można dodawać porady. Informujemy również, że jeśli chcecie wziąć udział w sierpniowym rankingu porad, a dodałyście poradę w lipcu, to nie będzie ona brana pod uwagę. Prosimy o dodanie jej ponownie w bieżącym miesiącu. Dziękujemy za Waszą obecność.
Życzymy dobrego dnia,
Mamy_Canpolu
Na czym to polega? I czy można cos wygrać?
Sprawdź sobie jak wyglądają porady, jeśli taka napiszesz to jesteś w stanie wygrać :D
Któraś z was wygrała?;))
ja wygrałam łącznie 3 razy. W nagrodę się dostaje to co się testuje w danym miesiącu. Bo po prostu te osoby sa wybierane do testów. Widzę, że w tym miesiącu Misiombrowa i Malwa123 pewnie dostaną bo ich porady są juz. Zawsze jak sie jakaś ukazała porada to zawsze dostawałam nagrodę do testów
To super. dzięki mazia za wyjaśnienie ;))
Martyna i jak spróbujesz swoich sił :D?
Ale jaki porody piszecie np?
Musisz trafić w temat bo jest ich wiele :D tak samo jak wątków tutaj
Anulka spróbuję.. chociaż teraz mam.urwanie głowy. Córce żeby wychodzą, cały czas placze, chce na ręce;/ padam już...
A jak dowiemy się że porada np jest trafiona w punk :D ?
Jak długo się czeka na jej publikacje ?
Czy dostaniemy jakaś wiadomość np.ze jest dużo takich porad i żeby spróbować na inny temat..
Czy po prostu trzeba czekać?;)
Martyna wysyła się w danym miesiącu i oni wybierają. Jak jej nie będzie w tym miesiącu co wysłałas to nie trafiłaś w ich punkt widzenia. Na kolejny miesiąc trzeba od nowa wysylac to nie jets tak,że one są w puli . Każdy miesiąc nowe porady rozpatrują
A w taki sposób.. dziekuje ;)
I gratulacje a cb mazia, twoja porada jest :))
Drogie Mamy,
nowe porady mogą już cieszyć Was i Wasze maluchy. Zapraszamy do czytania i pisania. :) Dziękujemy za Waszą aktywność.
Poniżej link do rankingu porad.
https://canpolbabies.com/pl_PL/porady-mam/ranking-porad
Pozdrawiamy,
Mamy_Canpolu
Mazią gratulacje pierwszego miejsca ;) i pozostałym też gratuluję :) fajne nowe porady warte uwagi i poczytania ;)
Dzięki dziewczyny ! Martyna Tobie też gratuluję bo widzę,że Twoja porada też się ukazała !
Ja wcześniej nie wiedziałam jak się to robi.
A mam pytanie. Wcześniej było 9 porad a teraz w rankingu jest 8. Została usunięta czy u mnie jest coś nie tak.?