Dołącz do mam testerek! (czerwiec 2026)

Drogie mamy, rozpoczął się czerwiec i pojawił się nowy zestaw do wygrania! Żeby przetestować nasze produkty bądź aktywna na forum i dziel się swoimi doświadczeniami. Wybierzemy 20 najbardziej pomocnych użytkowniczek forum :heart:

W czerwcu czeka na Ciebie wyjątkowy zestaw podróżny Mustela i Canpol babies: kosmetyczka, krem ochronny SPV50+ i delikatny żel do mycia włosów i ciała (500 ml) marki Mustela oraz produkty Canpol babies (plecak dla mamy, jednorazowe ręczniki, podkłady higieniczne, chusteczki nawilżane 99% wody i zapachowe woreczki na zużyte pieluszki).:raised_hands:

Poznaj wielofunkcyjny plecak dla mamy​: https://canpolbabies.com/p/canpol-babies-wielofunkcyjny-plecak-dla-mamy

Co sądzicie o nowych nagrodach? :smiling_face_with_three_hearts: :heart:

17 polubień

Bardzo podoba mi się ten zestaw :heart:
Nie ma tu przypadkowych rzeczy - wszystko jest praktyczne i przydatne dla mamy z małym dzieckiem. Szczególnie ucieszyłby mnie plecak i kosmetyki Mustela, oraz Wasze produkty @CanpolBabies_Redakcja. Taka nagroda zdecydowanie zachęca do aktywnośc :slight_smile:

Nagrody są super :heart_eyes: idealne na wakacje :heart_eyes:
I jestem bardzo zaskoczona, ale oczywiście pozytywnie, że do testów są produkty mustella.
Jestem bardzo ciekawa plecaka, bo prezentuje się super :wink:

1 polubienie

Świetny zestaw. Bardzo fajne że idziecie we współpracy z innymi polskimi markami. To jest bardzo dobre właśnie pewna współpraca promocja. :heart::heart::heart:

Bo grunt to się wspierać.

No i nie będę ukrywała że oczka mi się zaświeciły na ten plecak bo po przejściu na spacerówkę torba zaczyna mi przeszkadzać :face_with_peeking_eye:

2 polubienia

Świetny zestaw :slightly_smiling_face: fajnie byloby zalapac się do testow

1 polubienie

Plecak super sprawa, wasze produkty wiadomo topka, ale z tego zestawu szczególnie moje oko zabłysło na kosmetyczce która ma cudny wzór!:heart_eyes:

1 polubienie

zestaw rewelacyjny, akurat idealny na lato i wakacje :heart_eyes:
a plecak ideolo nada sie pod wycieczki z dwójką bobasów i kosmetyczka do zadan specjalnych :star_struck:

Idealny zestaw na nadchodzace letnie przygody :heart_eyes::heart_eyes:
Bardzo podoba mi sie plecaczek :heart_eyes: i jestem mega ciekawa recznikow . Woreczki na pieluszki uwielbiam ! Bosko pachną :heart_eyes: mega urocza kosmetyczka a i zelu do wlosow nigdy nie mialam okazji wyprobiwac calosc bardzo kusi ! Swietna kolaboracja :heart:

Świetny zestaw !!! Mega przydatny na wakacje i podróże. Akurat rozpoczyna się okres wycieczek wiec idealnie się przyda każdej mamie. Ten plecak to rewelacja. Wygląda na mega pojemny. Fajnie też że jest kooperacja z mustella bo my używamy kremu tej firmy i polecamy. Chętnie bym przetestowałaś na synku ten żel do kąpieli :star_struck:

2 polubienia

Zestaw idealny na lato i nadchodzące podróże, wycieczki i wypady za miasto z naszym Maluszkiem :star_struck::grin::heart_eyes:

Wspaniale byłoby móc go przetestować! 🩵

1 polubienie

Super zestaw :blush: Jestem tu nowa ale kto wie, może uda się wygrać :see_no_evil:

1 polubienie

Bardzo mi się podoba zestaw do testów w tym miesiącu. Plecak miałam i bardzo polecam. Ma nawet kieszonkę na mokre rzeczy żeby nic innego się nie zamoczylo. I kieszonkę trzymająca ciepło lub zimno. Cudooo

5 polubień

To może w następnym msc się uda i będzie zestaw do RD i bidony :laughing::grinning:

1 polubienie

Zestaw nooo powiem na bogato :grin::grin::grin: Mnie osobiście bardzo imponuje i baaardzo adekwatny do wakacyjnych , letnich wycieczek z maluszkami - do tego butelki , pampersy i można ruszać faktycznie w świat :star_struck::star_struck:

Super nagrody :smiling_face_with_three_hearts: Bardzo praktyczny zestaw :star_struck: Plecak dla mamy i kosmetyki Mustela to coś, co na pewno sie przyda :heart_eyes:

1 polubienie

Podkładów nigdy za mało ! Plecka super się wszędzie sprawdzi a o tych produktach z musstella słyszałam same dobre opinie :heart_eyes::heart_eyes:

2 polubienia

Super zestaw ten plecak mi sie podoba :wink: i kosmetyki idealne na lato :heavy_heart_exclamation:

Jejciu plecak to moje marzenie :star_struck: pokonuje mnie wyjście do lekarza z nosiedełkiem, nie mam w co spakować całego Mandżuru :see_no_evil:

Mi się też bardzo podoba plecak z Babyono

2 polubienia

Teraz to też moje marzenie, uświadomiłaś mi że też będę teraz często brała malucha do nosidła, a z torba będzie niewygodnie