Dołącz do mam testerek! (kwiecień 2026)

Drogie mamy, rozpoczął się kwiecień i pojawił się nowy zestaw do wygrania! Żeby przetestować nasze produkty bądź aktywna na forum i dziel się swoimi doświadczeniami. Wybierzemy 20 najbardziej pomocnych użytkowniczek forum :heart:

W kwietniu czeka na Ciebie zestaw dla mamy: laktator PowerPump, butelka Natural Shape ze smoczkiem dwustrefowym do karmienia mlekiem mamy, biustonosz MumFIT do karmienia i wkładki laktacyjne 3D :raised_hands:

Poznaj butelkę Natural Shape: https://canpolbabies.com/p/canpol-babies-butelka-natural-shape-ze-smoczkiem-dwustrefowym-150-ml-natural

Jak Wam się podobają nowe nagrody? :smiling_face_with_three_hearts: :heart:

23 polubienia

swietny zestaw​:star_struck::heart_eyes:
idealny dla mam karmiących i szukających wyprawki
laktatora i biustonosza nie miałam ake dużo dobrego o nich mówią
wkladki są bardzo ok
a butelki sztos! super nam się sprawdzaja❤️

2 polubienia

Super zestaw :wink: fajnie ze jest ten biustosz do testow pare dziewczyn juz go polecało;)
Laktator przenosny super sprawa jeszcze nie mialam okazji uzywac :slight_smile:

1 polubienie

Super zestaw :slightly_smiling_face:
Mamy kp i koi bedą zachwycone :heart:

1 polubienie

Ho ho ho ale super set :star_struck::star_struck::star_struck::star_struck: bardzo praktyczny oraz tematycznie skomponowany bo pod piersi :heart_eyes::heart_eyes:

1 polubienie

Bardzo fajny zestaw startowy do przygody z kp i kpi :grinning: taki typowy niezbędnik do wyprawki

1 polubienie

Bardzo nam się podoba zestaw do testów. Już a kilku wątkach zdarzylysmy poruszyć ten temat. :grinning: Ale ja jednak proszę redakcję żeby w następnym miesiąc były bidoniki do testów proszę :pray::pray::pray::kissing_heart::kissing_heart: doceńmy też większe maluszki :blush::blush: jeżeli nie będzie do testów bo będę zmuszona go kupić :laughing::laughing:

2 polubienia

Ooo rany faktycznie o to się modliłyśmy :innocent::innocent::innocent::innocent: hihi

2 polubienia

Jeeeej, będzie możliwość przetestowania biustonosza! 🩵 Genialnie :heart:

Wkładki cały czas używam i uwielbiam je :star_struck:

Taki zestaw, jako mamy karmiącej piersią to moje marzenie! :star_struck::heart_eyes:

Nowe nagrody jak zawsze w punkt! :muscle:t2:🩵

3 polubienia

Ooo i ten polecany tutaj przez kilka mam biustonosz będzie , super zestawik . Wkładki laktacyjne kupiłam , o laktatorze też słyszałam same dobre opinie .

2 polubienia

Wkładki sa najlepsze ,.tu pierwszy raz miałam okazję ich używać i sprawdziły sie rewelacyjnie.

1 polubienie

Ale świetny zestaw. Wszystko co jest potrzebne przy karmieniu piersią.

1 polubienie

O wow ! Jak zwykle super zestawy do testowania :heart:
Idealne dla kazdej mamy . Biustonosz mamy i baaaaardzo polecamy! To samo butelki ! Zdecydowanie nasza topka .
Laktatora nie mialam okazji wyprobowac , ale jest sygnowany firma Canpol Babies , wiec musi byc sztosem :smiling_face_with_three_hearts:

1 polubienie

Ale świetny zestaw do wygrania!

W sam raz na rozkręcenie sobie laktacji :star_struck:

1 polubienie

@CanpolBabies_Redakcja Świetne rzeczy do testów

Laktator super sprawa :star_struck: mój jest na wyczerpaniu i taki by się świetnie przydał bo w połowie roku wracam do pracy a jestem nadal mamą KP więc w godzinach pracy będzie to niezastąpiona rzecz :smiling_face: a moj maluszek byłby zachwycony

Stanik to must have każdej mamy która KP lub KPI. Ja nie wyobrażam sobie nie mieć stanika przy KP ale przyznam że te co używałam do tej pory dość szybko się porozciągały i zmechacily. Aż jestem ciekawa jak ten się sprawdzi ale wygląda bardzo elegancko i schludnie a na dodatek ma cielisty kolor więc będzie pasował do wszystkiego :grin:

Wkładki laktacyjne to podstawowy element wyposażenia każdej mamy KP. Bez nich nie da się funkcjonować :upside_down_face: a im cieńsze i chlonne tym lepsze :slightly_smiling_face:

Butelki jeszcze nie miała okazji wypróbować ale jestem przekonana że zrobi robotę bo butelek nigdy za wiele :face_with_peeking_eye:

2 polubienia

Dokładnie zestaw dla mam karmiących idealny!:heart:

1 polubienie

Genialne ! Idealne dla mam karmiących

1 polubienie

Ooo super zestaw :smiling_face_with_three_hearts: życzę powodzenia sobie i pozostałym mamom :heart::heart::heart:

2 polubienia

Naprawdę zestaw godny polecenia!
Ja wkładki laktacyjne to już kupuję w opakowaniach po 140 sztuk :sweat_smile:

Szkoda, że nie ma w zestawie - bo dodałabym do tego jeszcze torebki albo pojemniczki na pokarm :grinning:

Jak dla mnie zestaw ratunkowy każdej mamy KP i KPI :heart:

4 polubienia

Świetny zestaw! Kazda mamuśka będzie zadowolona z takiego zestawu :heart:

2 polubienia