Dołącz do mam testerek! (kwiecień 2026)

Laktator to jest coś nad czym się ostatnio najczęściej zastanawiam :kissing_heart::heart_eyes:

Super zestaw​:heart_eyes: myślę że dla każdej mamy jest to świetna nagroda :heart_eyes:

Ja widziałem też dużo pozytywnych opinii na temat tych butelek . Dobrze wyglądają myślę że beda się dobrze sprawdzać :slightly_smiling_face:

taka mala sugestia , jezeli chcesz coś dodac do wlasnej wypowiedzi to warto edytować post by nie tworzyc kolejnych wpisow i nie robic sobie balaganu i spamu :slight_smile:

3 polubienia

Dzięki :slightly_smiling_face: dopiero zaczynam , można powiedzieć że uczę się :see_no_evil::grin:

5 polubień

Pamiętaj, że aby otrzymać nagrody nie liczy się ilość a jakość :blush:

4 polubienia

Spokojnie wdrozysz się :blush: zawsze jak coś nie będziesz wiedzieć pytaj śmiało z chęcią ci wszyscy pomożemy :blush: można powiedzieć tworzymy tu taką małą rodzinkę ,albo w sumie nawet sporą rodzinkę :smile:

2 polubienia

Dokładnie tak wszystkie dziewczyny są mega pomocne !

W razie co służymy pomocą :heart:

1 polubienie

Zawsze jest ten pierwszy raz. Ja zaczynałam w zeszłym miesiącu :upside_down_face:

Oooo super zestaw !!! laktator miałam i jest świetny polecam

Nagrody są jak zwykle przewspaniałe​:heart_eyes:Długo już myślę o tym biustonoszu, do tej pory nie znalazłam idealnego, wciąż mi czegoś brakuje :grinning:A drugi laktator by się przydał, miałabym porównanie z Waszym hands free, który uwielbiam :star_struck:

1 polubienie

Tak jak każda z nas na początku :smiling_face::smiling_face:

3 polubienia

Dokładnie każda z nas kiedyś zaczynała tu przygodę swoją na forum , :blush: wiele mam tu zostało na stałe ale to dlatego że panuje tu fajna atmosfera​:heart:

1 polubienie

Taak I nikt nikogo nie ocenia to jest najważniejsze. Nie ma wymądrzania się :slightly_smiling_face::slightly_smiling_face:

2 polubienia

Biustonosz jest super:)
Polecam ja i polecaly tez juz inne mamy CanPolki :blue_heart:

2 polubienia

Dokładnie i to jest tu fajne bo na grupach na Facebooku to tylko wyśmiewanie bo każda mądrzejsza od drugiej…

1 polubienie

Podpinam sie ! Obawialam sie troche , ze nawet ten najwiekszy bedzie za maly na duza miseczkę a jest super . Dodatkowo idelanie trzyma laktator , nie rozciaga sie i jest mega wygodny . Teraz fajnie wychodzi cenowo na smyku z okazji dni maluszka

1 polubienie

Tak to jest fajne ze nikt nie ocenia , może nieraz myślimy inaczej ale fajnie że ktoś nam potrafi delikatnie zasugerować że lepiej było by inaczej a my możemy się z tym zgadzać lub nie i tak się wszytko kręci tu :smiling_face::smiling_face:

1 polubienie

O to to . W ogole zawsze warto jest poznac inny punkt widzenia , bo wielu rzeczy jak sie zafiksujemy na 1 to nie dostrzegamy , albo po prostu o czyms nie wiemy . Dlatego ja lubie nawet przegladac stare odpowiedzi i tematy , bo czasem uda mi sie znalesc odpowiedz zanim zapytam :star_struck:

1 polubienie