Laktator to jest coś nad czym się ostatnio najczęściej zastanawiam ![]()
![]()
Super zestaw:heart_eyes: myślę że dla każdej mamy jest to świetna nagroda ![]()
Ja widziałem też dużo pozytywnych opinii na temat tych butelek . Dobrze wyglądają myślę że beda się dobrze sprawdzać ![]()
taka mala sugestia , jezeli chcesz coś dodac do wlasnej wypowiedzi to warto edytować post by nie tworzyc kolejnych wpisow i nie robic sobie balaganu i spamu ![]()
Dzięki
dopiero zaczynam , można powiedzieć że uczę się ![]()
![]()
Pamiętaj, że aby otrzymać nagrody nie liczy się ilość a jakość ![]()
Spokojnie wdrozysz się
zawsze jak coś nie będziesz wiedzieć pytaj śmiało z chęcią ci wszyscy pomożemy
można powiedzieć tworzymy tu taką małą rodzinkę ,albo w sumie nawet sporą rodzinkę ![]()
Dokładnie tak wszystkie dziewczyny są mega pomocne !
W razie co służymy pomocą ![]()
Zawsze jest ten pierwszy raz. Ja zaczynałam w zeszłym miesiącu ![]()
Oooo super zestaw !!! laktator miałam i jest świetny polecam
Nagrody są jak zwykle przewspaniałe:heart_eyes:Długo już myślę o tym biustonoszu, do tej pory nie znalazłam idealnego, wciąż mi czegoś brakuje
A drugi laktator by się przydał, miałabym porównanie z Waszym hands free, który uwielbiam ![]()
Tak jak każda z nas na początku ![]()
![]()
Dokładnie każda z nas kiedyś zaczynała tu przygodę swoją na forum ,
wiele mam tu zostało na stałe ale to dlatego że panuje tu fajna atmosfera:heart:
Taak I nikt nikogo nie ocenia to jest najważniejsze. Nie ma wymądrzania się ![]()
![]()
Biustonosz jest super:)
Polecam ja i polecaly tez juz inne mamy CanPolki ![]()
Dokładnie i to jest tu fajne bo na grupach na Facebooku to tylko wyśmiewanie bo każda mądrzejsza od drugiej…
Podpinam sie ! Obawialam sie troche , ze nawet ten najwiekszy bedzie za maly na duza miseczkę a jest super . Dodatkowo idelanie trzyma laktator , nie rozciaga sie i jest mega wygodny . Teraz fajnie wychodzi cenowo na smyku z okazji dni maluszka
Tak to jest fajne ze nikt nie ocenia , może nieraz myślimy inaczej ale fajnie że ktoś nam potrafi delikatnie zasugerować że lepiej było by inaczej a my możemy się z tym zgadzać lub nie i tak się wszytko kręci tu ![]()
![]()
O to to . W ogole zawsze warto jest poznac inny punkt widzenia , bo wielu rzeczy jak sie zafiksujemy na 1 to nie dostrzegamy , albo po prostu o czyms nie wiemy . Dlatego ja lubie nawet przegladac stare odpowiedzi i tematy , bo czasem uda mi sie znalesc odpowiedz zanim zapytam ![]()