Dołącz do mam testerek! (lipiec 2026)

Drogie mamy, rozpoczął się lipiec i pojawił się nowy zestaw do wygrania! Żeby przetestować nasze produkty bądź aktywna na forum i dziel się swoimi doświadczeniami. Wybierzemy 20 najbardziej pomocnych użytkowniczek forum :heart:

W lipcu czeka na Ciebie wyjątkowy zestaw ekocertyfikowanych produktów Canpol babies z NOWOŚCIĄ: hipoalergicznym ekologicznym płynem do prania dla niemowląt :raised_hands:

Poznaj naszą NOWOŚĆ: https://canpolbabies.com/p/hipoalergiczny-eko-plyn-do-prania-dla-niemowlat-1-5l

Co sądzicie o nowych nagrodach? :smiling_face_with_three_hearts: :heart:

10 polubień

Bardzo rześki zestaw bym powiedziała :seedling::seedling::herb::herb:
Ciekawi mnie płyn do ubranek , widzę praktyczny dziubek w nim , łatwiejsze wlewanie w przegrodę :ok_hand::ok_hand:
Tabletki mam i korzystam, najlepsze i nie pozostawiają “tego” specyficznego zapachu w zmywarce.

Płyn pomimo że bardzo rzadki to starcza na długo i wystarczy kilka kropel do mycia :slight_smile:

mysle ze bardzo fajny i przydatny zestaw
plyn i tabletki super mialam okazje nieraz uzytkowac
jeżeli chodzi o plyn do prania to jestem go bardzo ciekawa :star_struck:

O tak! Czekałam na nowy płyn bo na rynku wybór jest naprawdę niewielki :face_with_spiral_eyes: super zestaw do testowania :heart:

Super zestaw :muscle:
Tabletki do zmywarki używamy caky czas. Plyn do butelek i smoczków tez :slight_smile: jesteśmy bardzo zadowoleni.
Takze tego plynu do prania jestem bardzooo ciekawa :green_heart:

Bardzo fajny zestawy na testy :heart:
Jako mama coraz częściej zwracam uwagę na skład produktów, których używamy na co dzień także, ekologiczne produkty są idealne!
Ten nowy płyn do prania dla niemowląt brzmi bardzo obiecująco :smile:

Świetny zestaw do testów :heart_eyes: jestem bardzo ciekawa płynu, skład wygląda naprawdę obiecująco.

My już zdążyłyśmy obgadać rano ten zestaw :smiley: ja bardzo jestem ciekawa kapsułek bo szukam idealnych :slight_smile:

mega ciekawy zestaw! nie pomyślałam jak istotne jest odpowiednie dobranie kapsułek do zmywarki! dziękuję za uświadomienie <3

Bardzo podoba mi się, że w zestawie pojawił się hipoalergiczny ekologiczny płyn do prania. :heart: Przy niemowlętach pranie jest praktycznie codziennością dlatego bezpieczny skład i delikatność dla wrażliwej skóry są dla mnie naprawdę ważne. Chętnie przetestowała bym ten zestaw :face_holding_back_tears::face_holding_back_tears::face_holding_back_tears: tabletki już używam do zmywarki i jestem mega zadowolona , w całości się rozpuszcza i dobrze domywa naczynia , a co bardzo ważne nie ma tego specyficznego zapachu po myciu

To świetny zestaw, świetny żel do prania , chciałabym go szczególnie przetestować na moim dziecku, ponieważ ma wrażliwą skórę, skłonną do wysypek. A ponieważ moje dziecko ma 9 miesięcy i chętnie je stałe pokarmy, szukamy środka do prania, który usunie wszystkie plamy z tych pokarmów. Z przyjemnością przetestuję żel do czyszczenia butelek dziecko je już dużo i często, dlatego tego potrzebujemy. A te tabletki do sterylizacji butelek to must have. Dużo podróżujemy i to jest po prostu niesamowite, że nie trzeba niczego gotować, żeby wysterylizować. Jeśli będę miałа okazję przetestować Wasze produkty, na pewno napiszę szczegółową i uczciwą recenzję. Testowanie produktów to dla mnie odpowiedzialne zadanie.

Tabletki do zmywarki są świetne, tak jak i płyny do mycia butelek :blush: Dlatego tym bardziej jestem ciekawa tej nowości tego płynu do prania :slight_smile:

Ciekawy zestaw na ten miesiąc :innocent: zaskoczyliście :heart::heart:

Fajny zestaw ciekawa jestem płynu do prania bo dotychczas nie zawiodła nas Lovela :wink:

No i jeszcze dobra cena :slight_smile:

Super zestaw do testowania :heart_eyes: tabletki do zmywarki są Mi znane są naprawdę świetne, innych produktów nie miałam jeszcze okazji ale nic straconego . Również ciekawi mnie ten płyn do prania :smiling_face_with_three_hearts:

Dla mnie mega spoczko, paczuszka z przydatnymi rzeczami na codzien :heart: praktyczne produkty i jestem ciekawa nowosci :smiling_face:

Woooo jestem mega ciekawa tego plynu do prania ! Tabletek do zmywarki , plynu do mycia butelek i smoczkow uzywamy ciagle i kochamy !
Zestaw kusi aby testowac :heart::muscle:

Noo @CanpolBabies_Redakcja co wy jeszcze nowego wymyślicie :grin::grin::smiling_face_with_three_hearts: ciekawa jestem bardzo tego płynu do prania. Na pewno go przetestuje czy to tutaj czy sama go kupię ale testować napewno będę. Moja ciekawość jest silniejsza odemnie :rofl:

1 polubienie

Super moje ulubione tabletki i płyn do butelek! Wszystkie na pewno jesteśmy bardzo ciekawe nowości jaką jest płyn do prania :star_struck:
A moja mama dzisiaj się mnie pyta czy nie macie babycookera :sweat_smile: