Drogie mamy, rozpoczął się lipiec i pojawił się nowy zestaw do wygrania! Żeby przetestować nasze produkty bądź aktywna na forum i dziel się swoimi doświadczeniami. Wybierzemy 20 najbardziej pomocnych użytkowniczek forum 
W lipcu czeka na Ciebie wyjątkowy zestaw ekocertyfikowanych produktów Canpol babies z NOWOŚCIĄ: hipoalergicznym ekologicznym płynem do prania dla niemowląt 
Poznaj naszą NOWOŚĆ: https://canpolbabies.com/p/hipoalergiczny-eko-plyn-do-prania-dla-niemowlat-1-5l
Co sądzicie o nowych nagrodach?

10 polubień
mysle ze bardzo fajny i przydatny zestaw
plyn i tabletki super mialam okazje nieraz uzytkowac
jeżeli chodzi o plyn do prania to jestem go bardzo ciekawa 
O tak! Czekałam na nowy płyn bo na rynku wybór jest naprawdę niewielki
super zestaw do testowania 
Bardzo fajny zestawy na testy 
Jako mama coraz częściej zwracam uwagę na skład produktów, których używamy na co dzień także, ekologiczne produkty są idealne!
Ten nowy płyn do prania dla niemowląt brzmi bardzo obiecująco 
Świetny zestaw do testów
jestem bardzo ciekawa płynu, skład wygląda naprawdę obiecująco.
My już zdążyłyśmy obgadać rano ten zestaw
ja bardzo jestem ciekawa kapsułek bo szukam idealnych 
mega ciekawy zestaw! nie pomyślałam jak istotne jest odpowiednie dobranie kapsułek do zmywarki! dziękuję za uświadomienie <3
To świetny zestaw, świetny żel do prania , chciałabym go szczególnie przetestować na moim dziecku, ponieważ ma wrażliwą skórę, skłonną do wysypek. A ponieważ moje dziecko ma 9 miesięcy i chętnie je stałe pokarmy, szukamy środka do prania, który usunie wszystkie plamy z tych pokarmów. Z przyjemnością przetestuję żel do czyszczenia butelek dziecko je już dużo i często, dlatego tego potrzebujemy. A te tabletki do sterylizacji butelek to must have. Dużo podróżujemy i to jest po prostu niesamowite, że nie trzeba niczego gotować, żeby wysterylizować. Jeśli będę miałа okazję przetestować Wasze produkty, na pewno napiszę szczegółową i uczciwą recenzję. Testowanie produktów to dla mnie odpowiedzialne zadanie.
Tabletki do zmywarki są świetne, tak jak i płyny do mycia butelek
Dlatego tym bardziej jestem ciekawa tej nowości tego płynu do prania 
Fajny zestaw ciekawa jestem płynu do prania bo dotychczas nie zawiodła nas Lovela 
Super zestaw do testowania
tabletki do zmywarki są Mi znane są naprawdę świetne, innych produktów nie miałam jeszcze okazji ale nic straconego . Również ciekawi mnie ten płyn do prania 
Dla mnie mega spoczko, paczuszka z przydatnymi rzeczami na codzien
praktyczne produkty i jestem ciekawa nowosci 
Woooo jestem mega ciekawa tego plynu do prania ! Tabletek do zmywarki , plynu do mycia butelek i smoczkow uzywamy ciagle i kochamy !
Zestaw kusi aby testowac 

Super moje ulubione tabletki i płyn do butelek! Wszystkie na pewno jesteśmy bardzo ciekawe nowości jaką jest płyn do prania 
A moja mama dzisiaj się mnie pyta czy nie macie babycookera