Dołącz do mam testerek! (lipiec 2026)

Ale fajnie, że są już wyniki

1 polubienie

Gratulacje !!! :raised_hands:t2: :raised_hands:t2:

Mam wrażenie, że dziewczyny które dostały bana pomimo bycia bardzo aktywnymi nie dostały nagrody

bany byly?:hushed: to mnie coś ominelo
ale grunt by bylo dobrze na forum

Tak to wygląda nagle nie można oznaczyć kilku dość popularnych użytkowniczek

Też od razu na to zwróciłam uwagę

1 polubienie

ka zauważyłam ze nie ma na wygranych niektórych osób. ale banow nie wytropilam
ja dopiero zaczynam wievej wracac do rzeczywistości bo z pudel sie troche odkopalam
jezeli coś soe takiego podziało widocznie bylo to potrzebne🤷🏿‍♂️
tak czy inaczej gratulacje bo zasluzylyscie :wink:

1 polubienie

Najlepsze jest że każde ma swój bidonik ale córka i tak nie odróżnia, pije z tego co jest kolo niej :rofl:
@AnetteSo a za co dostały bana? Za to że się udzielały?:neutral_face:

Oooo no coś takiego właśnie potrzebuje , do pancakes było by super , moje wychodzą takie nie idealne

Ja do tej pory do bidonu dawałam przegotowaną wodę …. I się właśnie zastanawiałam czy nielubić źródlanej

ja daje źródlaną, nie gotuje jej

Kupujesz taką zwykłą butelkowa? Ja gotuję kranowe i potem daje

ja tak zwykla butelkowa zrodlana i taka prosto leje
kranowy nawet gotowanej bym sie nieraz bala

To u nas mówią że można pić kranowe i na piję z mężem ale filtrowaną …. Ale dzięki jednak gotuje i chłodzę. Ale o źródlanej butelkowej też myślałam by mieć jak coś

Ja też właśnie dodaję przygotowaną wodę. Teraz na wakacjach dawałam źródlaną I mam wrażenie że jest jakaś taka lepsza.

Taaak :heart_eyes: super jakby się udało ją zdobyć jest taka śliczna :face_holding_back_tears::heart_eyes:

1 polubienie

@karolina27034 w tym miesiącu chyba będzie ciężko , tyle się dzieje na forum . Wydaje mi się że jest dużo osób albo po prostu mam takie wrażenie :face_with_peeking_eye:

1 polubienie

Ja wczoraj nie byłam no forum , to dzisiaj tyle nowych wiadomości, ciężko nadrobić :hear_no_evil::see_no_evil:

1 polubienie

Eeee nie jest źle- bywało gorzej. Właśnie myślę że super że się coś dzieje bo przez ostatnie dni mam wrażenie że było tutaj nudno

2 polubienia

Dzieje się, dzieje, ale cała szczęście te akcesoria nie są drogie, a jak jeszcze wjedzie kod 20% to myślę że każda z nas będzie mogła sobie na nie pozwolić i kupić sama co jej się podoba; o ile oczywiście nie dostanie do testów

4 polubienia