Ale fajnie, że są już wyniki
Gratulacje !!!
![]()
Mam wrażenie, że dziewczyny które dostały bana pomimo bycia bardzo aktywnymi nie dostały nagrody
bany byly?
to mnie coś ominelo
ale grunt by bylo dobrze na forum
Tak to wygląda nagle nie można oznaczyć kilku dość popularnych użytkowniczek
Też od razu na to zwróciłam uwagę
ka zauważyłam ze nie ma na wygranych niektórych osób. ale banow nie wytropilam
ja dopiero zaczynam wievej wracac do rzeczywistości bo z pudel sie troche odkopalam
jezeli coś soe takiego podziało widocznie bylo to potrzebne🤷🏿♂️
tak czy inaczej gratulacje bo zasluzylyscie ![]()
Najlepsze jest że każde ma swój bidonik ale córka i tak nie odróżnia, pije z tego co jest kolo niej ![]()
@AnetteSo a za co dostały bana? Za to że się udzielały?![]()
Oooo no coś takiego właśnie potrzebuje , do pancakes było by super , moje wychodzą takie nie idealne
Ja do tej pory do bidonu dawałam przegotowaną wodę …. I się właśnie zastanawiałam czy nielubić źródlanej
ja daje źródlaną, nie gotuje jej
Kupujesz taką zwykłą butelkowa? Ja gotuję kranowe i potem daje
ja tak zwykla butelkowa zrodlana i taka prosto leje
kranowy nawet gotowanej bym sie nieraz bala
To u nas mówią że można pić kranowe i na piję z mężem ale filtrowaną …. Ale dzięki jednak gotuje i chłodzę. Ale o źródlanej butelkowej też myślałam by mieć jak coś
Ja też właśnie dodaję przygotowaną wodę. Teraz na wakacjach dawałam źródlaną I mam wrażenie że jest jakaś taka lepsza.
Taaak
super jakby się udało ją zdobyć jest taka śliczna ![]()
![]()
@karolina27034 w tym miesiącu chyba będzie ciężko , tyle się dzieje na forum . Wydaje mi się że jest dużo osób albo po prostu mam takie wrażenie ![]()
Ja wczoraj nie byłam no forum , to dzisiaj tyle nowych wiadomości, ciężko nadrobić ![]()
![]()
Eeee nie jest źle- bywało gorzej. Właśnie myślę że super że się coś dzieje bo przez ostatnie dni mam wrażenie że było tutaj nudno
Dzieje się, dzieje, ale cała szczęście te akcesoria nie są drogie, a jak jeszcze wjedzie kod 20% to myślę że każda z nas będzie mogła sobie na nie pozwolić i kupić sama co jej się podoba; o ile oczywiście nie dostanie do testów