Pisały juz dziewvzyny w wątku o laureatach.
Oj to musiało mu umknąć
zerknę ![]()
Podejrzewam że te podkłady ręczniki albo worki na pieluszki. Ja też nie widziałam ![]()
![]()
Myślałam że będzie chociaż ta wyprawka higieniczna jako wyróżnienie ![]()
Raz na wyróżnienie były tabletki do zmywarki a teraz właśnie chusteczki i woreczki . To odkąd ja jestem , nie wiem czy wcześniej też były wyróżnienia .
Czasem są, jak był laktator do testów, to kilka dziewczyn dostało wyróżnienie i jedna muszę laktatora ![]()
Właśnie słyszałam i po ciuchu liczę że kiedyś jeszcze będzie bo bardzo bym chciała przetestować czy się sprawdzi …… chodź jedna muszle. Bo wtedy bym drugą sobie już sama dokupiła
Ja od 3-4 dni codziennie rano ściągam trochę bo jest maskara
i tak się cieszę że kupiłam ten laktator przed porodem mam i używam kiedy potrzebuję a tak to bym na szybko musiała szukać i zamawiać i czekać. A trochę jednak zastanawiałam się czy jest sens
To ja się nie zastanawiałam czy mieć laktator. Tylko miałam ten elektryczny ale trzymany w rękach do rozkręcenia laktacji
Ma miałam taki do trzymania w rękach o to pojedynczy. Musiałam przez tydzień ściągać pokarm i rozkręcać laktację to myślałam że się zajadę. Miałam wrażenie że nic innego nie robię tylko ściągam pokarm, myje butelki i smoczk, karmie synka i przewijam. I tak w kółko. Na nic innego czasu już nie miałam więc szybciutko dokupiłam smart sense i to była najlepsza inwestycja ![]()
ja mysle ze fakt ze wogole jest wyróżnienie to juz duzo bo zazwyczaj nie ma
dostac chociaż chusteczki i woreczki
czy jak wcześniej tabletki i innym razem muszla to tez milo i mozna przetestować
Nooo ja mam wyroznienie i super, bo akurat rzeczy które na biezaco sie zuzywają ![]()
Ooo to już super wyróżnienie ![]()
@MamusiaNM no pewnie że tak , to taki miły gest z ich strony że jednak było im ciężko wybrać te kilka osób ![]()
![]()
Ja kupillam Canpol Babies Laktator Milkshell 20/106 Podwójny
leży w torbie do szpitala coś tam spróbowałam
mam nadzieje ze sie nam sprawdzi ![]()
Ja mam smartsense i mi się sprawdza ![]()
Ja też najpierw miałam elektryczny neno perfetto i tak jak mówią , że jest bardzo mocny to faktycznie jest i wiadomo po 15 minut na pierś to zajmowało 30 minut , a w nocy wiadomo czas się liczy . I mam smartsense podwójny to jest super . Bo nie dość , że dwie piersi na raz to można w tym czasie coś sobie zrobić .
To na tak miałam cały czas bo ściągałam dużo a kurczę nie pomyślałam o tym muszlowym ![]()
A najgorsze było jak się szykowałam i musiałam gdzieś iść to musiałam odpowiednio wcześniej zacząć by ściągnąć pokarm a tak to mogłabym się szykować a mleko by się ściągało
No dokładnie, mega wygoda, są też ograniczenia z muszlowym i np trzeba pamiętać żeby się nie schylać itp ale taki problem to nie problem. Wystarczy zamiast się pochylać to kucnąć ;D
Jejku tak ! Mogę ze swoim latać po całym domu, ręce mam wolne
Taaak! Ja też żyłam na początku w takim błędnym kole między ściąganiem mleka, przygotowaniem do ściągania i karmieniem i tak w koło…
Tak ja popełniłam ten błąd kilka razy i mi się wylało . I jedyny minus dla mnie muszlowego , że nie widzę jak leci i ile . Kilka razy też mi się zdarzyło, że myślałam , że mam prawidłowo założoną muszlę , czułam że „ciągnie „ za brodawkę , a muszla była pusta .