Dołącz do Mam Testerek! (luty 2026)

Drogie mamy, rozpoczął się luty i pojawił się nowy zestaw do wygrania! Żeby przetestować nasze produkty bądź aktywna na forum i dziel się swoimi doświadczeniami. Wybierzemy 20 najbardziej pomocnych użytkowniczek forum :heart:

W tym miesiącu czeka na Ciebie NOWOŚĆ - Butelka Natural Shape Canpol babies :heart:

https://canpolbabies.com/p/canpol-babies-butelka-natural-shape-ze-smoczkiem-dwustrefowym-150-ml-natural
Butelka swoją konstrukcją i kształtem przypomina pierś mamy i nie zniechęca do ssania piersi. Posiada innowacyjny SMOCZEK DWUSTREFOWY z technologią DuoFlex, który podąża za naturalnym rytmem ssania dziecka.

ELASTYCZNA KOŃCÓWKA - górna strefa smoczka :

• imituje naturalną pracę brodawki sutkowej Mamy podczas ssania,
  • umożliwia naturalną pracę warg i języka dziecka.

STABILNA BAZA - dolna strefa smoczka :

• przypomina kształtem pierś matki,
  • umożliwia naturalne, szerokie ułożenie warg na smoczku „jak u rybki”,
  • zapewnia płynne ssanie, bez przerw i połykania powietrza, dzięki czemu zmniejsza ryzyko kolki i rozdrażnienia.

Dlaczego to ważne dla dziecka karmionego piersią?
Dwustrefowa konstrukcja smoczka:

• pomaga zachować naturalny sposób ssania,
  • ułatwia płynne łączenie karmienia piersią z karmieniem butelką,
  • zmniejsza ryzyko odrzucenia smoczka przez dzieci karmione piersią.

Została zaprojektowana we współpracy z polskim neurologopedą Marceliną Przeździęk. A następnie wyprodukowana i przebadana w Polsce na grupie dzieci karmionych piersią. Badanie potwierdziło wysoka akceptację od pierwszego użycia przez dzieci karmione piersią.

Potwierdzone w badaniu przeprowadzonym przez neurologopedę Marcelinę Przeździęk i spółkę Canpol Sp. z o.o. w okresie sierpień 2025 - styczeń 2026 z udziałem 100 niemowląt w wieku od 0 do 6 miesięcy.

WAŻNA INFORMACJA: Marka Canpol babies rekomenduje karmienie piersią jako najzdrowszą formę podawania pokarmu. Zaleca rozpoczęcie podawania pokarmu w formie alternatywnej, wyłącznie po konsultacji z lekarzem, położną lub farmaceutą, gdy karmienie piersią jest niemożliwe lub niewystarczające.

Jak Wam się podobają nowe nagrody? :smiling_face_with_three_hearts:

18 polubień

Brzmi jak idealne buteleczki :star_struck: może tym razem się uda przetestować :smiling_face:

Super zestaw chetnie bysmy przetestowali te buteleczki :slight_smile:

1 polubienie

Haha wiedziałam że będą do testów :blush::blush: wyglądają idealnie, na pewno będą super jak pozostałe produkty Canpola

Oj kusicie, znów kusicie!:heart_eyes::stuck_out_tongue_winking_eye:

1 polubienie

muszę ją mieć do testów :heart::heart_eyes:
uwielbiam karmić piersią, ale nie ma na tyle wystarczająco pokarmu by swojego glodomarka zaspokoić

1 polubienie

Mega zestaw butelek , chętnie byśmy je przetestowali :smiling_face_with_three_hearts: jak zawsze super nowości :star_struck::star_struck:

Świetnie się prezentują te butelki! Opis brzmi bardzo zachęcająco :heart_eyes:

zapowiadaja się bardzo obiecująco
a moi mlekopijcy kochaja butelki responsywne
akurat mam so wymiany butelki starszego :heart_eyes:

Uwielbiam wasze nowosci ! :heart: wygladaja meeega profesjonalnie i co najwazniejsze nie ma.ryzyka odrzucenia piersi . Koniecznie musimy je sprawdzic :smiling_face_with_three_hearts:

Po przeczytaniu opisu butelki prezentują się świetnie zarówno ze względów użytkowych jak i wizualnych :star_struck:

Pierwsze co o nich pomyślałam, gdy je zobaczyłam to, że są śliczne i zgrabne! :grin: No i ten kolor… :smiling_face_with_three_hearts: uwielbiam beże! :heart_eyes:

Dodatkowo bardzo istotne dla mnie osobiście jest to, abym mogła na spokojnie zaproponować dziecku butelkę, jednoczenie nie martwiąc się, że wpłynie to niekorzystnie na nasze karmienie piersią :blush:
Dlatego ta wydaje się spełniać moje oczekiwania! :heart:

Ja i moje bliźniaki mamy chrapkę na takie świetne butelki :star_struck: z doświadczenia innych butelek wizualnie zapowiadają się bardzo dobrze :heart_eyes:

Super wyglądają te buteleczki. My chcemy jakąś kupić żeby doraźnie móc karmić jak mama będzie kiedyś miała wychodne :rofl::woman_shrugging:t3: a chciałabym właśnie jakąś taką co nie zaburzy potem ssania cycka więc to wygląda obiecująco. No i bezowa - najmodniejsza w sezonie :heart:

Myślę że podpasują każdemu maluchowi :slight_smile: Mój na szczęście akceptuje Wasze butelki, więc myślę że i z tą nowością nie będzie problemu :slight_smile:

Super, że zostały zaprojektowane w konsultacji ze specjalistą! Fantastycznie że bierzecie pod uwagę to, aby smoczki i butelki jak najbardziej imitowały pierś tak, aby maluch nie odrzucał smoczka, a i z powrotem chętnie wrócił do karmienia piersią.

Ile mam ma takie obawy że ich maluch od razu nie zaakceptuje butelki, a jeżeli butelkę nawet zaakceptuję to później niechętnie będzie chciał wrócić do piersi bo się “przyzwyczai” do łatwiejszego ssania. Dobrze że znaleźliście idealne rozwiązanie :heart:

Cudnh zestaw :heart: fajnie byloby przetestować

No poprostu są boskie !

Bardzo jestem ciekawa butelek :slight_smile: ten kształt smoczka córka akceptuje najbardziej

Ja też zamierzam wypróbować, zależy mi, żeby butelka nie zaburzyła laktacji i dziecko się nie zniechęciło do piersi :slight_smile:

Świetna nagroda do zgarnięcia! Mocny konkurent butelkowy :muscle:t2::heart:

2 polubienia

Cudownyw zestaw :white_heart::white_heart: bardzo sprawdziły mi się Wasze butelki

1 polubienie