Dołącz do Mam Testerek! (luty 2026)

Za niedługo pojawi mój się maluszek nie mogę się doczekać aż przetestuję różne rzeczy dobre dla niego :heart:super pomysł.

Ooo ja jestem fanem macania :rofl::face_with_hand_over_mouth: ale bylam wczoraj w rosku i u mnie dopiero laktator smartsense :fire: i aspirator :muscle: butelek jeszcze nie bylo :frowning:

1 polubienie

Jestem ciekawa produktów

Świetna akcja :heart_eyes: Ja co prawda nie mam szczęścia do takich konkursów, testów ale życzę powodzenia innym mamą :heart:

Nigdy nie mów nigdy trzeba próbować !

1 polubienie

Może i nam się uda :smiling_face_with_three_hearts:

U mnie w rosku chyba nie ma laktatorow i aspirstora :hushed: ale butelki juz widziałam :slight_smile:

U mnie w rossmanie widziałam tylko laktator, butelek jeszcze nie ale za to s-shape były na sporej wyprzedaży :slight_smile:

2 polubienia

U mnie w Rossmanie dużo produktów z Canpola: laktatory i butelki te nowe też były :slight_smile: super, że laktatory są tak łatwo dostępne to w razie coś szybko tata może podjechać i kupić.

Butelki mają być od marca w prawie wszystkich rossmanach! :grinning: a laktatory już powinny być :grinning:

5 polubień

Ooo a u mnie nie ma s-shape w ogole w rosku :frowning: a szkoda , bo moja mala pije z niej kaszke i super sie sprawdza :heart_eyes: ale ta mala z malym przeplywem . Na szybszy przeplyw jeszcze nie ma szans

Są! Dzisiaj miałam wychodne do gina to wpadłam na przegląd rossmanna, pepco i Lidl :rofl::rofl: buteleczki i laktatory, wszystko dostepne :heart:

2 polubienia

To chyba dlatego była taka wyprzedaż, bo robią miejsce dla nowych butelek. No ale były mega spore przeceny, butelka kosztowała chyba 18 zł a smoczki do niej 9, żałuję że nie kupiłam :see_no_evil: wtedy pierwszy raz weszłam do rossmanna po jedną rzecz i faktycznie jedna rzecz kupiłam :joy:

Zazdroszcze :face_with_peeking_eye: ja zawsze wchodze po 1 rzecz a wychodze , biedniejsza o kupe kasy :face_with_peeking_eye: nie moge tam łazic za czesto :rofl: ale fakt niedawno byly wyprzedaże

U nas tylko butelki i jakieś gryzaki itp :slight_smile:

Mamy biedne rossy w takim razie :rofl: ale ogólnie fajnie, że wsystko tak łatwo jest dostępne.

Ja też lubię oglądać , zanim coś kupię :smiling_face:

1 polubienie

Taaak ! Dotknąć zobqczyc toż to trzeba haha

@Mama.kacperka @Mamamamusia ja też lubię dotknąć dlatego kocham chodzić na targi.

też ją zakupiłam i jest super w moim odczuciu
moje dziecko w końcu zaczęło normlanie z niej pić ma 7 miesięcy a pije maksymalnie przy dobrych wiatrach 120ml mleka (najczęściej 70-100) a teraz wypija całe 150 :grinning: w końcu mam progres :blush:

2 polubienia