Dołącz do Mam Testerek! (marzec 2026)

Drogie mamy, rozpoczął się marzec i pojawił się nowy zestaw do wygrania! Żeby przetestować nasze produkty bądź aktywna na forum i dziel się swoimi doświadczeniami. Wybierzemy 20 najbardziej pomocnych użytkowniczek forum :heart:

W marcu czekają na Ciebie 2 butelki Natural Shape ze smoczkiem dwustrefowym do karmienia mlekiem mamy, podgrzewacz ze sterylizatorem i lampką nocną 7 w 1 oraz ekocertyfikowane tabletki do zmywarki :raised_hands:

Poznaj butelkę Natural Shape: https://canpolbabies.com/p/canpol-babies-butelka-natural-shape-ze-smoczkiem-dwustrefowym-150-ml-natural

Co myślicie o nowych nagrodach? :smiling_face_with_three_hearts: :heart:

20 polubień

Ooooo super nagrody :smiling_face_with_three_hearts:

1 polubienie

mysle że to są świetne nagrody .
najwieksze hity ostatniego czasu warte uwagi :slight_smile:

1 polubienie

Ooo jakie znowu super produkty do testowania :heart:
Tabletki do zmywarki znamy i polecamy :blue_heart: A resztę milo by bylo przetestowac

1 polubienie

Bardzo fajny zestaw :heart_eyes: Butelki Natural Shape chętnie bym przetestowała, liczy się wygoda i dobre dopasowanie smoczka. Podgrzewacz 7w1 ze sterylizatorem też super szczególnie noca ten będzie idealny A ekologiczne tabletki do zmywarki to miły dodatek, bo przy dzieciach zmywarka chodzi non stop mieliśmy już te w użyciu i polecam bo nie mają tego specyficznego zapachu po otworzeniu zmywarki jak inne tabletki

1 polubienie

Jejku jak wy mi się taki podgrzewacz ze sterylizatorem przydał.

@CanpolBabies_Redakcja a taka mała informacja. Na waszej reklamie na Facebooku zamiast napisane testowanie produktów na marzec macie napisane na luty Z tą grafiką

1 polubienie

Ale super nagrody do przetestowania :star_struck::star_struck: wooow mega :heart::heart::smiling_face_with_three_hearts:

1 polubienie

Nagrody od was do testowania są coraz ciekawsze :grin: często zaglądam i czytam ale nie miałam odwagi dodać jakiegokolwiek wpisu jestem tutaj nowa mam 2 miesięczną córeczkę i chętnie będę brała udział na forum a może się uda coś przetestować od was kto wie ?:grinning: Nagrody są rewelacyjne i napewno wartościowe a przede wszystkim pomocne rodzicą jeśli chodzi o podgrzewacz czy kostki do zmywarki a buteleczki dla małej kruszynki 🩷

3 polubienia

Co by nie było - zawsze warto i zawsze te nagrody są świetnym docenieniem :purple_heart:

Tabletki mamy i używamy! Butelki też! A sterylizator z podgrzewaczem wygląda bardzo kusząco! 🩷

3 polubienia

O! Wow!
Jak zwykle super nagrody za docenienie forumowych mam :star_struck:
Podgrzewacza nie ma jeszcze w naszej wyprawce :heart:

1 polubienie

Mega praktyczny zestaw :blush: buteleczki mamy w drodze więc będziemy testować, ale ten podgrzewacz z lampką nocną może okazać się bardzo pomocny podczas nocnego karmienia :heart_hands:

2 polubienia

Dokladnie :blue_heart: Te nagrody ro taki mily dodatek. Bo dostajwmy tutak mnóstwo wiedzy, porad od specjalistów i innych Mam. Możemy porozmawiać o wszystkim i o niczym. Wymienic się doswiadczeniami :blue_heart:

3 polubienia

Świetne nagrody :heart_eyes: ten podgrzewacz jest 11/10 :grin:

1 polubienie

Świetna motywacja do aktywności przez cały marzec :heart_eyes: Uwielbiam takie akcje, które nagradzają za realne zaangażowanie i dzielenie się doświadczeniem z innymi mamami :heart:
Zestaw nagród wygląda rewelacyjnie - zdecydowanie warto być aktywną i wspierać się nawzajem na forum przez cały miesiąc! :baby::sparkles::green_heart:

2 polubienia

Miesiąc to dla mnie zdecydowanie za krótko :sweat_smile: ja tu zagladam głównie dla wparcia i rozmów z innymi mamami, a konkursy to miły dodatek :heart_hands::blush:

3 polubienia

Same świetne nagrody :heart_eyes: Jestem ogromnie ciekawa podgrzewacza wraz ze sterylizatorem.

Idealny zestaw! Akurat jestem na etapie poszukiwań sterylizatora :heart: tabletki są genialne

1 polubienie

tez tak uwaxam juz od dłuższego czasu
to forum to tska kopalnia wiedzy i mozliwosc wymiany doświadczeń…
nawet gdy czas pochłaniają dzieci to i tak kusi zaglądać tutaj co sie dzieje i rozmawiać

1 polubienie

Super nagrody ! Definitywny must have kazdej mamy

Wow super , butelkę już zamówiłam z polecenia dziewczyny z forum , podgrzewacz i sterylizator super sprzęt :smiling_face_with_three_hearts::clap: