Dołącz do Mam Testerek! (marzec 2026)

Wooooow są wyróżnienia :star_struck::star_struck::star_struck: dziękuję :smiling_face: bardzo by mnie cieszyły tabletki :grin::grin::grin:

3 polubienia

Widziałam właśnie a ile dodatkowych osób

2 polubienia

O ja też już myślę gdzie go ustawić :slight_smile: super, że jest na 2 butelki, bo nieraz zrobię mleko i włożę do podgrzewacza, a Pan prześpi jedzenie i muszę robić nowe mleko, a nie mam jeż ciepłej wody :confused:

3 polubienia

Ojej naprawdę. A już obstawiam że będzie w piątek :wink:

1 polubienie

To właśnie jest dowód, że nie trzeba dużo pisać żeby wygrać :smiling_face_with_three_hearts: gratulacje :smiling_face:

1 polubienie

No te na dwie butelki są ekstra. I więcej rzeczy też można sterylizować bo jest ten koszyczek

2 polubienia

Gratulacje ! Dla wszystkich !

2 polubienia

Jeju, nawet ja się załapałam w dodatkowe osoby. W ogóle się nie spodziewałam bo mam ostatnio czasu jak na receptę :face_with_peeking_eye: dostałyście już maile?

2 polubienia

Jeszcze nie :wink: niebylo oficjalnych wynikow , zawsze jest post od redakcji i dopiero emaile

2 polubienia

Właśnie mimo że kilka razy udało mi się wygrać to już nie pamiętam jak to było :grinning:

1 polubienie

Wow mi też udało się wygrać :smiling_face_with_three_hearts: ale mega , niepowiem ale bardzo chciałam przetestować ten podgrzewacz i sterylizator w jednym​:heart_eyes: ale mega się cieszę :heart_eyes:
Gratulacje dziewczyny :heart: w tym miesiącu naprawdę dużo osób dostało się do testów :heart: Gratulacje wszystkim mamom :heart:

1 polubienie

A ten sterylizator i podgrzewacz to jakaś nowość? Czy już kiedyś był do testów?

Ponoć kiedyś był do testów :slight_smile:

1 polubienie

Ten chyba jest pierwszy raz :wink:

Dla wszystkich bardzo zasłużone , duża aktywność była :smiling_face::smiling_face:

3 polubienia

Suuuper :star_struck::smiling_face_with_three_hearts: gratulacje dla wszystkich wygranych! :star_struck: Rewelacja z tymi dodatkowymi wyróżnieniami! :grin: Redakcja nas coraz bardziej zaskakuje,.co się bardzo chwali, bo ekstra że doceniają co jakiś czas więcej pomocnych Mamusiek :smiling_face_with_three_hearts:

3 polubienia

Ale bardzo miło że dali jeszcze dodatkowe wyróżnienia

3 polubienia

Był już kiedyś do testów dziewczyny niektóre go mają :blush: widziałam też kiedyś na internecie mi się wyświetliło zanim jeszcze tu trafiłam na forum :blush:

1 polubienie

Też mi się właśnie wydawało że to nowość nie jest , że kilka razy i do testów SI przytrafiło

Ja tak z ciekawości pytałam bo dla mnie to i tak jest nowość :face_with_peeking_eye: