Dołącz do Mam Testerek! (marzec 2026)

@Mamuska357 mysle ze będziesz zadowolona bo jest naprawdę swietny i pojemny. a przynajmniej mi sie sprawdza
uzywalas już jakiegos innego? czy to będzie pierwszy?

Używałam kiedys Neno, który odkupiłam od siostry też taki na dwie butelki. I miałam okazję pozyskać na grupie „oddam za darmo” lovi do podgrzewania i jest u teściowej. Nigdy nie miałam nowego więc się bardzo cieszę :smiling_face:

Widziałam w opisie że ma szybkie grzanie mleka w 2 min i to może być mega funkcja

@Mamuska357 to tym bardziej jestem ciekawa Twojej opinii

1 polubienie

Napewno dam znać jak przetestuje. Fajne też będzie to że można dużo rzeczy wrzucić do sterylizacji

Dla mnie też , fajnie że udało się dostać do testów :smile:

1 polubienie

@Mamuska357
jak dobrze poukladasz jak ja sie smieje “zabawa w tetris” to naprawde sporo miesci
ja bez problemu stwrylizuje 2 x smart sense

Mega to będzie do smoczków :smile:

Ooo no to mega jest pojemny. Bo te laktatory muszlowe trochę zajmują miejsca

1 polubienie

A części od laktatora, kolektory muszlowe itd. też wsadzacie do sterylizatora ?

Ja wsadzałam do woreczków do sterylizacji albo polewałam wrzątkiem bo tak było mi szybciej

Ja jak już zakończy się sterylizacja to te rzeczy tylko na chwilę zanurzam. Nie chce gotować za długo bo nie chcę żeby ten silikon się jakoś zużył

Ja nie mam narazie żadnego sterylizatora , to robię to we wrzątku

Był na bank tak mi się kojarzy

Dla mnie fajnie że sterylizuje i jest możliwość podgrzewania w jednym , jedno urządzenie stawiasz a nie dwa i masz więcej miejsca na blacie.
@Mama.kacperka ja tak na początku robiłam jak nie miałam sterylizatora to masakra ile wody nam szło wtedy. I znalazłam sterylizator i stwierdziłam że jest to muj must have przy maluszkach …nie wyobrażam sobie teraz nie mieć sterylizatora przy małych dzieciach. .

Ja tak :grinning: mam z lovi taki dość spory sterylizator z suszarka i wrzucam na 10 min sterylizacji i 10 albo 30 min suszenia :grinning: chociaż powoli żegnam się z laktatorem wiec na miejsce tego dużego wjedzie ten mniejszy z canpola na smoczki i jakieś gryzaki :grinning: chociaż ostatnio widziałam fajny sterylizator przenośny na smoczki :

Z drugiej strony czy mi to aż tak potrzebne? Czasem to smoczka jak spadnie na podłogę to już przepłukuje tylko zwykłą wodą :grinning::face_with_peeking_eye:

3 polubienia

Haha no fajne ale gdzie to wszystko składować. I naprawdę jak smoczek spadnie to będziesz uruchamiać sterylizator? A w ogóle jak długo trwa taka sterylizacja w tym?

Ale sie tu dzieje.
Jest mnie mmiej i jak wchodzę to ciezko mi się polapac tyle nowych wpisów:)
Ale staram się przyjamniej poczytac

Ten przenośny to o tyle fajnie, że jest mały i taka sterylizacja trwa z tego co czytam to 3 minuty, więc na jakimś spacerze czy w podróż całkiem ciekawe :face_with_raised_eyebrow: na początku sterylizowałam wszystko, ale im młody większy to mówię już czasem tylko pod bieżącą wodą przepłukuje i się nie bawię bo nie ma co malucha trzymać w sterylnej bańce :grinning:

Masz rację :slight_smile:
Przy pierwszym synku dlugo bawilam się z wyparzaniem czego sie dalo. Teraz juz bardziej na luzie.do tego podchodze :slightly_smiling_face:

1 polubienie

ja sterylizuje laktator wszystkie czesci poza silniczkiem raz na jakis czas tak samo butelki
nie jestem za tym by po kazdym uzyciu sterylizować. jak dla mnie wystarczy po kazdym myc