Dołącz do Mam Testerek! (marzec 2026)

Dziewczyny czy któraś z was testowała już ten podgrzewacz 7w1? Chyba kiedyś był do testów ?

Do usług :wink: polecam się na przyszłość

Super przydałby nam się zestaw taki bo właśnie zaczynamy się przymierzać do butelki żeby mama mogła wyjść od czasu do czasu :sunglasses::heart_eyes:

tak mialam ten zaszczyt :heart:
podgrzewacz mam, zamowilam dzięki dziewczynom z forum , tez zaczęłam polecac i jestem z niego naprawde zadowolona. codziennie korzystam by podgrzewac wlasne mleko czy z sterylizacji jak jest potrzeba
jest bardzo pojemny. na spokojnie moge zabawiv sie w Tetris :rofl: i zmieścić 2 muszlowe smart sense

jeżeli chodzi o butelke to mam jedną sztuke bo byla zalaczona do laktatora smart sense ktory sobie dokupilam by korzystav jako podwójny wiec sprawdziłam poki co przy mlodszym i jest naprawdę swietna zupelnie inna niz pozostale , spełnia swoją funkcje i opis w temacie kolek
mam w planie zaopatrzec sie w kolejną i dla starszego

a z tabletkami niestety nie mialam styczności wogole poki co

2 polubienia

Tabletki są mega! My teraz tylko te używamy :smiling_face_with_three_hearts:

To dobrze wiedzieć , że polecasz. A czy wkładałaś do zmywarki też inne rzeczy poza tymi dziecięcymi?

Ja tak samo , myślałam że będą słabe ale spełniają swoją rolę . Wszelkie naczynia w nich myję :slight_smile:

Dla mnie osobiscie super nagrody. Taki podgrzewacz na pewno super sie sprawdzi na wyjazdach🤩
Butelki tez super sprawa.

Tak :grin: bo jestem troche takim januszem i nie chcialam puszczac poloww zmywarki :sweat_smile:

3 polubienia

Super zestaw! :heart_eyes:
Nawet nie wiedziałam, że są tabletki do zmywarki Canapol :open_mouth:

Ja tez nie wiedziałam o dużo rzeczach dopóki turaj nie zawitałam :sweat_smile::see_no_evil:

2 polubienia

To prawda forum dużo razy pomogło , doświadczenie innych mam jest najcenniejsze :smiling_face:

1 polubienie

@Mama.kacperka no macie racje dziewczyny :wink: nie wiem co bym zrobiła bez forum :smiling_face:

1 polubienie

Haha ja dzieki forum jestem na biezaco , ja tez bym nie wiedziala o sporej ilosci udogodnien (i o fajnych promkach) :grin:

2 polubienia

Super produkty do przetestowania , zapowiada się kusząco :smiley::smiley::crossed_fingers:t2::+1:t2:

Super że jest pojemny , zmieszczą się wszytkie gryzaki małego :blush: my mamy z canpola tylko ten mniejszy wyparzacz , jestesmy zadowoleni z niego ale tam dużo się nie zmiesci , zabawki raczej ciężko wyparzyć :thinking:

1 polubienie

@Patrycjaw25
ja mialam ten czarno biały na jedną butelke i szczerze ten 7w1 duzo lepszy dużo więcej funkcji

Fajne jest to w tym podgrzewaczu i sterylizatorze ze jest komora na 2 butelki bo wiecej sie mieści rzeczy przy sterylizacji

1 polubienie

Takie urządzenia 7w1 są super :heart: mielolismy innej firmy ale sie popsuł nam akurat, takie urządzenie jest super pojemne.

O tak on jest mały gabarytowo ale bardzo pojemny i ma delikatną lampeczke do tego. Jest świetny

1 polubienie