Dziewczyny czy któraś z was testowała już ten podgrzewacz 7w1? Chyba kiedyś był do testów ?
Do usług
polecam się na przyszłość
Super przydałby nam się zestaw taki bo właśnie zaczynamy się przymierzać do butelki żeby mama mogła wyjść od czasu do czasu ![]()
![]()
tak mialam ten zaszczyt ![]()
podgrzewacz mam, zamowilam dzięki dziewczynom z forum , tez zaczęłam polecac i jestem z niego naprawde zadowolona. codziennie korzystam by podgrzewac wlasne mleko czy z sterylizacji jak jest potrzeba
jest bardzo pojemny. na spokojnie moge zabawiv sie w Tetris
i zmieścić 2 muszlowe smart sense
jeżeli chodzi o butelke to mam jedną sztuke bo byla zalaczona do laktatora smart sense ktory sobie dokupilam by korzystav jako podwójny wiec sprawdziłam poki co przy mlodszym i jest naprawdę swietna zupelnie inna niz pozostale , spełnia swoją funkcje i opis w temacie kolek
mam w planie zaopatrzec sie w kolejną i dla starszego
a z tabletkami niestety nie mialam styczności wogole poki co
Tabletki są mega! My teraz tylko te używamy ![]()
To dobrze wiedzieć , że polecasz. A czy wkładałaś do zmywarki też inne rzeczy poza tymi dziecięcymi?
Ja tak samo , myślałam że będą słabe ale spełniają swoją rolę . Wszelkie naczynia w nich myję ![]()
Dla mnie osobiscie super nagrody. Taki podgrzewacz na pewno super sie sprawdzi na wyjazdach🤩
Butelki tez super sprawa.
Tak
bo jestem troche takim januszem i nie chcialam puszczac poloww zmywarki ![]()
Super zestaw! ![]()
Nawet nie wiedziałam, że są tabletki do zmywarki Canapol ![]()
Ja tez nie wiedziałam o dużo rzeczach dopóki turaj nie zawitałam ![]()
![]()
To prawda forum dużo razy pomogło , doświadczenie innych mam jest najcenniejsze ![]()
@Mama.kacperka no macie racje dziewczyny
nie wiem co bym zrobiła bez forum ![]()
Haha ja dzieki forum jestem na biezaco , ja tez bym nie wiedziala o sporej ilosci udogodnien (i o fajnych promkach) ![]()
Super produkty do przetestowania , zapowiada się kusząco ![]()
![]()
![]()
![]()
Super że jest pojemny , zmieszczą się wszytkie gryzaki małego
my mamy z canpola tylko ten mniejszy wyparzacz , jestesmy zadowoleni z niego ale tam dużo się nie zmiesci , zabawki raczej ciężko wyparzyć ![]()
@Patrycjaw25
ja mialam ten czarno biały na jedną butelke i szczerze ten 7w1 duzo lepszy dużo więcej funkcji
Fajne jest to w tym podgrzewaczu i sterylizatorze ze jest komora na 2 butelki bo wiecej sie mieści rzeczy przy sterylizacji
Takie urządzenia 7w1 są super
mielolismy innej firmy ale sie popsuł nam akurat, takie urządzenie jest super pojemne.
O tak on jest mały gabarytowo ale bardzo pojemny i ma delikatną lampeczke do tego. Jest świetny