Nic. Wszystko.w porzadku. Żadnych napieć i asynetrii
Ja byłam u osteopaty a byłam z nią u neurologopedy, a potem byłam u gastrologa. Mniej więcej czułam się z każdą wizytą tak że to jest wymyślanie, podanie niby jakiegoś ćwiczenia, i umówienie wizyty na za dwa tygodnie żeby tylko trzepać kasę. Potem spotkamy się z moją pediatrą i ona mówi że okej wiem że nie przepadacie za mówieniem kiedyś tak było. Dzieciaki zawsze ulewały można wchodzić z jednym drugim wydawać kasę, po prostu niektóre potrzebują więcej czasu i ponad wszystko nie naciskania brzucha. A że moja kocha pełzać non stop jest na brzuchu, a siedzenie jest fajne na sekundę to na razie będzie tak a nie inaczej
no to mi gastro mowil zeby sie zbytnio nie czepiac itp bo owszem moze być lepiej np jak u nas po mleku specjalistycznym i ja odpowiednia dieta
ale duzo. to fizjologia ktorej nie zmieni
ja nieraz uwazalam ze do niektorych szkoda chodzic
sa osoby ktore zrobiły progres u starszego a sa takie które nic i prawda jest taka ze jakby nie moje poswiecenie całymi dniami na cwiczenia to po “ich terapii” progresu by wcale nie było
My po 2 wizycie zakonczylismy na razie z osteopata współpracę. Sam powiedzial, ze nie bedzie czarowal. Bo to nie ma sensu. Na fizjologię nokt wplywu nie ma.
Dal zalecenia koedy udac aię do gastroenerologa i tyle. Nie naciągał na kolejne wizyty. W sunie juz na ta 2 poezlam dla Swojego świetego spokoju.
Dzisiaj 2 karmienia bez zagęszczacza i bez wiekszego ulania
cieszmy sie z malych rzeczg jak to mowia ![]()
to dobrze że trafiłaś na szczerych.
otoz to. zawsze to jakis sukces ![]()
![]()
To ja chodziłam do fizjo z powodu napięcia i też na jednych zajęciach powiedział nam że już wszystko my porozluzniala i nie widzi potrzeby by przychodzić …… ewentualnie jak ukończy 9 miesięcy gdyby coś się działało …. A chodziliśmy jak miał od 2 do 6 miesiąca. To miłe że na sile nie wymyślają
Jestem w trakcie testowania tabletek do zmywarki i jestem bardzo zadowolona! Świetnie domywaja naczynia, super nam się sprawdzają. Na pewno zostaną z nami na dłużej ![]()
Najlepsze to że nie ma tego specyficznego zapachu po myciu
Ja jeszcze nie testowałam
Ja również je bardzo polecam, nie ma lepszych ![]()