Dołącz do mam testerek! (sierpień 2026)

Drogie mamy, rozpoczął się sierpień i pojawił się nowy zestaw do wygrania! Żeby przetestować nasze produkty bądź aktywna na forum i dziel się swoimi doświadczeniami. Wybierzemy 20 najbardziej pomocnych użytkowniczek forum :heart:

W sierpniu czeka na Ciebie zestaw naczyń i bidonów z kolekcji BabiesBoo. Nowe naczynia BabiesBoo zostały wyprodukowane w Polsce z najwyższej jakości surowców. :raised_hands:

Poznaj naczynia BabiesBoo: https://canpolbabies.com/p/canpol-babies-miseczka-z-uszami-400-ml-babiesboo-zolta

Co sądzicie o nowych nagrodach? :smiling_face_with_three_hearts: :heart:

13 polubień

sądzę że zestaw jest rewelacyjny i lepiej być nie może na ten miesiac.
print jest boski. akurat kupilam 2 miseczki do testow i chętnie przetestowala bym całość
akurat rozszerzamy diete wiec mialyby okazje zostac przetestowane pełną parą :heart_eyes::heart_eyes::baby:t6::boy:t6:

Bardzo fajny zestaw :heart_eyes: Naczynia wyglądają ślicznie i na pewno świetnie sprawdzą się podczas rozszerzania diety :heart_eyes: Fajnie, że zostały wyprodukowane w Polsce :star_struck:

1 polubienie

Świetnie zapowiadający się zestaw. Idealny na początek rozszerzania diety. Kolorystyka zachęci z pewnością małego odkrywcę smaków.

1 polubienie

Cudny zestaw :heart::star_struck:
My właśnie w sobotę zaczęliśmy RD :star_struck:

1 polubienie

Powoli zaczynamy rozszerzanie diety i właśnie ostatnio patrzyłam jakie piękne te wzory :smiling_face_with_three_hearts:

O rety, ale piękne! :smiley: ciekawe czy miseczka na przyssawkę da radę z ciekawskimi rączkami maluszka :rofl: ja wiem jaka to frajda jak coś spada na ziemię :rofl::rofl::rofl:

Piękny zestaw. Te tygrysy są przeurocze :smiling_face_with_three_hearts: cudownie będzie móc je przetestować

Już wcześniej poruszaliśmy ten temat, że zestaw idealny zwłaszcza do żłobka i ogólnie przy RD. :fire::fire::fire:

1 polubienie

Bardzo fajny motyw taki dziki, trochę Safari :slight_smile: ta kolorystyka tak mi się kojarzy :wink:

1 polubienie

A ro do zlobka musicoe miec wlasny zestaw do posiłków? :slight_smile: czy chodzo tylko o bidon? :slight_smile:

1 polubienie

Pewnie tylko bidon ale całe zasady będziemy wiedzieli pod koniec sierpnia

To jest tak bardzo cudowne że nie mogę się na to napatrzeć

Mamy już bidon z tej kolekcji :star_struck: super że talerzyki są w dwóch wariantach, obdzieliłabym sprawiedliwie moje glodomorki :smile:

2 polubienia

Świetny zestaw do rozszerzenia diety, bylby idealny bo niedlugo zaczynamy :blush: super wzór :leopard:

U nas ten zestaw był by świetny dla naszego synka

Super :heart: wiele mam liczyło na zestaw do rozszerzanie diety i jest :blush: fajnie, że czytacie nasze prośby.

Zeztaw przepiekny, u nas rozszerzanie diety w trakcie więc to coś dla nas. A te tygryski są przesłodkie

1 polubienie

Tym bardziej, że taki zestaw to nie jest rzecz na chwilę tylko na o wiele dłużej.

1 polubienie

dziewczyny wyniki sa​:heart_eyes::star_struck: gratulacje :heart:🫶🏿

1 polubienie

Lipcowe, dzięki ! Już sprawdzam :star_struck:

1 polubienie