Dołącz do mam testerek! (sierpień 2026)

Eeee to ja mu tłumaczę i razem zemną wlewa wszystko, ustawia program i zamyka i leci zobaczyć czy jest światełko

2 polubienia

To mój mi łapie za brudne sztućce i muszę pilnować :smiley:

Otwarta zmywarka uruchamia w dzieciach tryb turbo i w sekundzie łapki już chcą grzebać w tych brudnych gratach :joy::joy::face_with_peeking_eye:

3 polubienia

Szkoda że otwarta pralka tak nie ma, może by ładowały dzieci za nas :joy::joy:

Haha :sweat_smile: mi synek “pomaga” ładować pralkę :stuck_out_tongue_winking_eye: czasami coś włoży a czasami wyjmuje :joy:

2 polubienia

No mój też czasem wyciąga brudne sztućce jak chce włożyć coś do zmywarki … i muszę go pędzić

Chcą robić wszystko co zakazane :rofl::see_no_evil:

A no wiadomo, że jak się mówi nie nie, to dziecko powtarza nie nie i biegnie właśnie tam gdzie nie wolno :stuck_out_tongue_winking_eye::rofl:

2 polubienia

To trzeba mówić na odwrót :see_no_evil:

To pewnie i tak Ci tam poleci :laughing::laughing:

A wiecie że już mój maluszek jak czegoś nie chce to pokazuje dlowa nie, jak chce coś i go zapytam to mówi tak i jak mówię np zawołaj tatę to leci i mówi tata…. I coraz częściej powtarza po nas ale. IE tyle słowa to intonacje słów :crazy_face::rofl::joy::face_with_hand_over_mouth: zaczyna się rozwój mówienia :face_with_peeking_eye::smiling_face_with_three_hearts: jestem z niego taka dumna

I w gole o wszystko już rozumie. Wie jak mówię że
Idziemy się kąpać bo leci do łazienki i wyciąga matę, jak mówię że włączymy zmywarkę to wie że się wlewa płynu i świcie się światełko, tak samo z pralną. A jak moja mam była i mu powiedziała żeby jakąś zabawek przyniósł dokładnie paczeni do cymbałek tow wiedział i poszedł do pudła z zabawkami i dokładnie pałeczki przyniósł …. Wie jak mówimy że idziemy do żłobka czy na spacer. Albo jak idziemy pupę przebrać …. Normalnie jest taki mądry już

3 polubienia

Mądry chłopaczek :heart_eyes: to pewnie bardzo cieszy! I popatrz jak w rok od takiego niemowlaka co je i śpi doszło do takiego małego chłopca :face_holding_back_tears:

Ja czekam na takie momenty aż będę mogła się z synem właśnie tak dogadać

On niby nie moi ale kurczę wszystko rozumie i doskonale potrafi pokazać co chce a czego nie chce. Wie co do niego mówimy i teraz już nie ma
Obiecanek cacanek bez spełnienia. Jak mówię że
Idziemy na spacer to idziemy nie zrobię tak że nie pójdziemy. Jak mówię ostatnia łyżeczka to też nie daje 3 kolejnych bo ostatnia to ostatnia

Moja siostra raz tak zrobiła że córce
Która ma już ponad 3 lata powiedziała żedojdzie do niej na spacerze jak uśpi jej brata. Od początku było to kłamstwo bo mała nie chciała iść bez niej i jak wróciła mała to od razu powiedziała że jej obiecała a jej nie było …. Ja bym czegoś takiego nie rozrobiła …. Bo dziecko wszystko wie i potem już nie będzie ufać rodzicom czy innym ludziom

1 polubienie

Też chcę być słowna i tak robić że jak coś powiem to tak jest więc będę musiała być ostrożna i rozważnie obiecywać

1 polubienie

Jeju nie chciałabym usłyszeć takich słów od dziecka :face_with_peeking_eye: mszę na to uważać co obiecuje

1 polubienie

Nooo dzieciaki są bystre o oszukiwanie czy ściemnianie już przy takim dziecku to jest słabe k się dziwię że tak zrobiła

2 polubienia

To jest piękne właśnie, że takie maluchy tak naprawdę jesczcze to są, nie potrafią powiedzieć, a już tak super można się z nimi skomunikować, wszystko rozumieją :face_holding_back_tears::star_struck: takie małe mądrusie to są :smiling_face_with_three_hearts::star_struck: ,:baby:t2:
Tak samo u nas, ja szykowałam kolację w kuchni i mąż bawił się z małym pokoju na macie no i krzyczę “chłopaki chodźcie na kolację”, a synek od razu “am, mniam” i już leci do kuchni, i mąż taki zaskoczony i rozczulony tym właśnie, że boziu to taki maluch jesczcze , a wystarczyło, że powiedziałaś że kolacja jest gotowa to on już wiedział o co chodzi i że trzeba iść do kuchni bo jest “am” :face_holding_back_tears::smiley:

Drogie mamy, na wrzesień szykujemy dla Was do testów naszą nowość (nic więcej nie możemy powiedzieć :shushing_face:) dlatego wyniki sierpniowe pojawią się w przyszłym tygodniu :blush: :sparkling_heart:

14 polubień

@CanpolBabies_Redakcja hah czyli jednak nowosc​:heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes: jesteście bardzo tajemniczy​:face_holding_back_tears:
musimy jakoś wytrzymac ażż tydzień :face_with_peeking_eye:

3 polubienia