Dołącz do mam testerek! (sierpień 2026)

Mega zestaw​:star_struck::star_struck: mamy już z tego zestawu bidon używamy go cały czas jest świetny :smiling_face_with_three_hearts::smiling_face_with_three_hearts::smiling_face_with_three_hearts: taki komplecik swietnie było by wygrać :star_struck::star_struck:

1 polubienie

@magdap_96 ja najchętniej chciałabym jeszcze takie wyprawowe rzeczy ale to już chyba często było .
Oczywiście nie narzekam takie też są bardzo przydatne i mega że coś innego .:hugs::hugs: Wszystko kiedyś się wykorzysta . :heart:
Może następnym razem jakieś zabaweczki :face_with_open_eyes_and_hand_over_mouth: hihi . Takie prośby chyba też były :see_no_evil::see_no_evil::see_no_evil:
Ale masz rację tygryski są słodki , nikt się nie oprze :heart_eyes:

1 polubienie

Tak ja pisałam że supper jakby były zabawki :slight_smile:

A co dokładnie by ci się przydało?
Zachęcam cię jeszcze do zobaczenia sobie forum Lovi.

@Paulina.K wiedziałam że ktoś już pisał o tym ale nie pamiętałam kto także może kiedyś to się spełni :see_no_evil:
@AnetteSo w sumie to najbardziej to laktator w sumie taki normalny mam ale ten muszlowy jest boski może mój mi kiedyś sprezentuje :face_with_peeking_eye: podgrzewacz już też był . Takie przydatne w codzienności . Nabierząco będą sobie kupować . Bo to są podstawowe rzeczy . :slightly_smiling_face::hugs:

o tak lovi ma piękne niektore tez
sama nieraz widzialam i obecny zestaw mi sie podoba ale nie wyrobie czasowo by byc na tyle by dostac. niestety

@paola.4 teraz jest konkurs na ig colorstories i canpol wlasnie z laktatorem wiec wez udzial i moze akurat laktator wygrasz

2 polubienia

Co do zestawu jest przeslodki. Pisałam już w innym wątku . Teraz nie przydałby nam się ale na przyszłość idealny . Myślę że maluszek też byłby zadowolony takimi tygrysami. 🩵:heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes:
Samo patrzenie na nie urzeka :heart_eyes_cat:
Motyw zwierzątek jest to coś co lubię :hugs:

@MamusiaNM pewnie i tak mi się nie uda ale dobrze że piszesz to sobie spróbuję . Ostatnio jak był ten ekspres do mleka też próbowałam i nic . Taka zniechęcona jestem do tych konkursów jakoś :smirk:

zreszta teraz tw promki sa na stronie canpol czy w smyku to laktator mozna za naprawdę dobre pieniadze kupic :slight_smile:

1 polubienie

Ja też kupiłam swój z promocja -20% i nie żałuję bo jestem b. Zadowolona więc myślę że warto

1 polubienie

Cudowny i prześliczny jest ten zestaw! :star_struck::star_struck:

Także nagroda totalnie top dla Mamusiek i ich Maluchów na wspaniałą przygodę z rozszerzaniem diety! 🩵

@Paulina.K dlatego też właśnie się zastanawiam nad nim . Dużo osób go poleca , więc myślę że nie będę żałować. :slightly_smiling_face:

1 polubienie

Zestaw idealny! Od dwóch tygodni rozszerzamy dietę!:smiley: szczególnie podoba mi się ten talerzyk i miseczka beżowe! Jak nie uda się dostać do testowania to chyba się na nie sama skuszę i kupię bo są urocze :heart:

6 polubień

Ale rewelacyjny zestaw do testow :star_struck: piękny …… te print z tygrysami idealne dla chłopca a
Kolor żółty to taki wakacyjny słoneczny :sunny: Bardzo podobają mi się te talerzyki z przystawką i śliniaczek :smiling_face_with_three_hearts:

1 polubienie

Właśnie ja uważam że wzór idealny niezależnie od płci dziecka :smiling_face:

No pasuje wszystkim ale dla chłopaka idealne :star_struck:

Zestaw Bardzo praktyczny, od wczoraj córeczka używa tego bidonu i nie opuszcza go na krok póki co :heart_eyes:

Talerzyki z przyssawkami na zupkę baaardzo wskazane :heart_eyes:

4 polubienia

Nie wiem czy tylko u mnie, ale nie wyświetla się zdjęcie :face_with_peeking_eye::smiley:

U mnie też się nie wyświetla

@Mamuska357 juz widać
wcześniej przetwarzanie byko dlatego nie wyświetlalo

1 polubienie

Super wygląda bo wiadomo co innego takie podrasowane zdjęcie na stronkę a co innego takie użytkowe. Aż się uśmiecham do ekranu

1 polubienie