Mega zestaw:star_struck:
mamy już z tego zestawu bidon używamy go cały czas jest świetny ![]()
![]()
taki komplecik swietnie było by wygrać ![]()
![]()
@magdap_96 ja najchętniej chciałabym jeszcze takie wyprawowe rzeczy ale to już chyba często było .
Oczywiście nie narzekam takie też są bardzo przydatne i mega że coś innego .![]()
Wszystko kiedyś się wykorzysta . ![]()
Może następnym razem jakieś zabaweczki
hihi . Takie prośby chyba też były ![]()
![]()
![]()
Ale masz rację tygryski są słodki , nikt się nie oprze ![]()
Tak ja pisałam że supper jakby były zabawki ![]()
A co dokładnie by ci się przydało?
Zachęcam cię jeszcze do zobaczenia sobie forum Lovi.
@Paulina.K wiedziałam że ktoś już pisał o tym ale nie pamiętałam kto także może kiedyś to się spełni ![]()
@AnetteSo w sumie to najbardziej to laktator w sumie taki normalny mam ale ten muszlowy jest boski może mój mi kiedyś sprezentuje
podgrzewacz już też był . Takie przydatne w codzienności . Nabierząco będą sobie kupować . Bo to są podstawowe rzeczy . ![]()
![]()
o tak lovi ma piękne niektore tez
sama nieraz widzialam i obecny zestaw mi sie podoba ale nie wyrobie czasowo by byc na tyle by dostac. niestety
@paola.4 teraz jest konkurs na ig colorstories i canpol wlasnie z laktatorem wiec wez udzial i moze akurat laktator wygrasz
Co do zestawu jest przeslodki. Pisałam już w innym wątku . Teraz nie przydałby nam się ale na przyszłość idealny . Myślę że maluszek też byłby zadowolony takimi tygrysami. 🩵:heart_eyes:![]()
![]()
Samo patrzenie na nie urzeka ![]()
Motyw zwierzątek jest to coś co lubię ![]()
@MamusiaNM pewnie i tak mi się nie uda ale dobrze że piszesz to sobie spróbuję . Ostatnio jak był ten ekspres do mleka też próbowałam i nic . Taka zniechęcona jestem do tych konkursów jakoś ![]()
zreszta teraz tw promki sa na stronie canpol czy w smyku to laktator mozna za naprawdę dobre pieniadze kupic ![]()
Ja też kupiłam swój z promocja -20% i nie żałuję bo jestem b. Zadowolona więc myślę że warto
Cudowny i prześliczny jest ten zestaw! ![]()
![]()
Także nagroda totalnie top dla Mamusiek i ich Maluchów na wspaniałą przygodę z rozszerzaniem diety! 🩵
@Paulina.K dlatego też właśnie się zastanawiam nad nim . Dużo osób go poleca , więc myślę że nie będę żałować. ![]()
Zestaw idealny! Od dwóch tygodni rozszerzamy dietę!
szczególnie podoba mi się ten talerzyk i miseczka beżowe! Jak nie uda się dostać do testowania to chyba się na nie sama skuszę i kupię bo są urocze ![]()
Ale rewelacyjny zestaw do testow
piękny …… te print z tygrysami idealne dla chłopca a
Kolor żółty to taki wakacyjny słoneczny
Bardzo podobają mi się te talerzyki z przystawką i śliniaczek ![]()
Właśnie ja uważam że wzór idealny niezależnie od płci dziecka ![]()
No pasuje wszystkim ale dla chłopaka idealne ![]()
Zestaw Bardzo praktyczny, od wczoraj córeczka używa tego bidonu i nie opuszcza go na krok póki co ![]()
Talerzyki z przyssawkami na zupkę baaardzo wskazane ![]()
Nie wiem czy tylko u mnie, ale nie wyświetla się zdjęcie ![]()
![]()
U mnie też się nie wyświetla
@Mamuska357 juz widać
wcześniej przetwarzanie byko dlatego nie wyświetlalo
Super wygląda bo wiadomo co innego takie podrasowane zdjęcie na stronkę a co innego takie użytkowe. Aż się uśmiecham do ekranu