Dołącz do Mam Testerek! (styczeń 2026)

Przygotowuje się do porodu i jak czytam o butelkach, to mam mętlik, dlatego póki co kupiłam jedną i zobaczymy, jak to będzie wyglądać, ale fajnie byłoby protestować te :wink:

1 polubienie

Może akurat uda ci się testować te nowości :star_struck:

1 polubienie

Mi się mega podobają :star_struck::star_struck: w końcu się doczekaliśmy

2 polubienia

@Katizii właśnie u mnie ten sam dylemat :baby_bottle::smiling_face_with_three_hearts:

1 polubienie

Myślę, że warto spróbować :stuck_out_tongue: a wgl bardzo ładne są swoja droga :slight_smile:

Mi się podobają :heart_eyes: akurat mam zamiar odciągać mleko dla córci tak że idealnie :ok_hand:

Super, moim zdaniem i ładnie wyglądają i wydają się bardzo dobre i wygodne.

A mi gdzies umknelo :face_with_peeking_eye: nie mam pojecia co jest do testowania w lutym :flushed:

najnowsze butelki rozne rozmiary i smoczki do nich

2 polubienia

Oki dziekuje :smiling_face_with_three_hearts: a gdzie jest ta informacja ?

1 polubienie

na glownej “stronie” canpol :slight_smile:

Ahhh dobra znalazlam :face_with_peeking_eye: dziekuje

3 polubienia

Właśnie też weszłam żeby wam dać info ale zawsze ktoś jest szybszy ode mnie :joy:

Wow super :star_struck: te butelki zapowiadają się bardzo fajnie.

Cudowne pragnę je przetestować :))

1 polubienie

Jak dla mnie super :blush::blush: butelki do karmienia każdej mamie sue przydadzą :blush: butelek nigdy za dużo :grinning:
@Mamusia22 ja zawsze patrzę zanim wejdę na forum na stronę główną zobaczyć co nowego Jest do testów :grinning:

1 polubienie

Noooo jestem tego samego zdania , tu do babci zawieźć jedną do cioci :slight_smile:

Tak , buteleczki są fajne. Takie naturalne , nieprzekombinowane :wink:

Super zestaw do testowania :slight_smile:
Mnie tu pewnie bedzie trochę mniej. Ale z ciekawości i tak chyba zakupie buteleczke.na przerwstowanie

No pewnie nie będzie trzeba wozić po babciach tylko zostanie u jednej kilka u drugiej kilka i zawsze to więcej miejsca w torbach :grinning: