Dołącz do Mam Testerek! (styczeń 2026)

Mój też sam sobie ściąga. Wie że jak są glutki w nosie to ma wybór albo zrobić to samemu albo ja zrobię bo nie ma innego wyjścia. Wybiera samodzielne odciąganie

Oo super , u nas napewno też się sprawdzi :blush: bo synek jak używałam aspiratora tego elektrycznego starszej wersji to bardzo sie bał tu z melodyjką myślę będzie bardziej zainteresowany.
@Mama.kacperka hahah znam to mi narazie też nie śpieszno bo wolę jednak jak nie mają kataru bo strasznie marudne są wtedy, i nie ma spania :see_no_evil:
@ironiczniepateyczna ale slodka mała :smiling_face_with_three_hearts: super sama sobie trzyma :blush:

Dziewczyny nie wiem czy widziałyście ale pojawiła się też nowość - ręczniki bambusowe! Mi po testach tych chusteczek tak podpasowaly , że teraz zamówiłam i ręcznik :heart_eyes:

4 polubienia

Właśnie z miesiąc temu widziałam na Ig :slight_smile: super są, na pewno kupię :slight_smile:

No właśnie widziałam ale nie kupiłam i w sumie nie wiem czemu. Jakie są? To te same chusteczki tyle że na rolce czy różnią się czymś ?

Mam je na liście wyprawkowej i tak się zastanawiam czy one będą lepsze niż takie z rosmanna tami ?

O wow że tak sama to podziwiam

No właśnie jak je porównałam to wymiary takie same, w dotyku natomiast wydaje mi się że te ręczniki są troszkę miększe, ale jak patrzę na oba opakowania to wprost pisze że 100 procent włókna bambusowe - więc to raczej to samo, ręczników jest 120 sztuk chusteczek 100 :grinning:

@Redax33 - taak! Tami są bawełniane, a te są bambusowe i te bambusowe są o wiele przyjemniejsze w dotyku :heart:

3 polubienia

Ooo dzięki za recenzję hihi

My też się zdecydujemy :smiling_face: mam w planie zakupić razem z staniczkiem :smiling_face:

1 polubienie

Ooo dzięki za opinie :slight_smile: zakupie do wyprawki :smiling_face_with_three_hearts:

Ooo dziękuję za polecenie , jeszcze nigdzie ich nie widziałam.

To dziękuję bardzo za polecenie kupię te bambusowe :ok_hand:

Widzialam ostatnio na IG. Mam z Tami ale jak się skonczą to chętnie wypróbuje te z Canpola :heart:

A w Rossmanie ich nie ma ? Widziałam że te nowe butelki są już do kupienia

Ooo czyli można polować też na takie, super :star_struck:
A jeszcze jak są takie samo fajne i mięciutkie jak te w pudełku to rewelacja :star_struck:

1 polubienie

@Karcia powiem ci , że już dawno do Rosska nie zaglądałam

1 polubienie

To tak jak ja , ja tez planuje zrobic wieksze zamowienie za jednym razem , juz mam kilka rzeczy w koszyku :grin:

U mnie tak starszy młodszemu próbuje wyciągać glutki :smile:
U nas teraz hurtowo idą chusteczki, jak mały się tak ślini

2 polubienia

No u nas już półtora paczki poszło :stuck_out_tongue:

1 polubienie