Mój też sam sobie ściąga. Wie że jak są glutki w nosie to ma wybór albo zrobić to samemu albo ja zrobię bo nie ma innego wyjścia. Wybiera samodzielne odciąganie
Oo super , u nas napewno też się sprawdzi
bo synek jak używałam aspiratora tego elektrycznego starszej wersji to bardzo sie bał tu z melodyjką myślę będzie bardziej zainteresowany.
@Mama.kacperka hahah znam to mi narazie też nie śpieszno bo wolę jednak jak nie mają kataru bo strasznie marudne są wtedy, i nie ma spania ![]()
@ironiczniepateyczna ale slodka mała
super sama sobie trzyma ![]()
Dziewczyny nie wiem czy widziałyście ale pojawiła się też nowość - ręczniki bambusowe! Mi po testach tych chusteczek tak podpasowaly , że teraz zamówiłam i ręcznik ![]()
Właśnie z miesiąc temu widziałam na Ig
super są, na pewno kupię ![]()
No właśnie widziałam ale nie kupiłam i w sumie nie wiem czemu. Jakie są? To te same chusteczki tyle że na rolce czy różnią się czymś ?
Mam je na liście wyprawkowej i tak się zastanawiam czy one będą lepsze niż takie z rosmanna tami ?
O wow że tak sama to podziwiam
No właśnie jak je porównałam to wymiary takie same, w dotyku natomiast wydaje mi się że te ręczniki są troszkę miększe, ale jak patrzę na oba opakowania to wprost pisze że 100 procent włókna bambusowe - więc to raczej to samo, ręczników jest 120 sztuk chusteczek 100 ![]()
@Redax33 - taak! Tami są bawełniane, a te są bambusowe i te bambusowe są o wiele przyjemniejsze w dotyku ![]()
Ooo dzięki za recenzję hihi
My też się zdecydujemy
mam w planie zakupić razem z staniczkiem ![]()
Ooo dzięki za opinie
zakupie do wyprawki ![]()
Ooo dziękuję za polecenie , jeszcze nigdzie ich nie widziałam.
To dziękuję bardzo za polecenie kupię te bambusowe ![]()
Widzialam ostatnio na IG. Mam z Tami ale jak się skonczą to chętnie wypróbuje te z Canpola ![]()
A w Rossmanie ich nie ma ? Widziałam że te nowe butelki są już do kupienia
Ooo czyli można polować też na takie, super ![]()
A jeszcze jak są takie samo fajne i mięciutkie jak te w pudełku to rewelacja ![]()
@Karcia powiem ci , że już dawno do Rosska nie zaglądałam
To tak jak ja , ja tez planuje zrobic wieksze zamowienie za jednym razem , juz mam kilka rzeczy w koszyku ![]()
U mnie tak starszy młodszemu próbuje wyciągać glutki ![]()
U nas teraz hurtowo idą chusteczki, jak mały się tak ślini
No u nas już półtora paczki poszło ![]()