Dołącz do Mam Testerek w grudniu!

Drogie mamy, rozpoczął się grudzień i pojawił się nowy zestaw do wygrania! Żeby przetestować nasze produkty bądź aktywna na forum i dziel się swoimi doświadczeniami. Wybierzemy 20 najbardziej pomocnych użytkowniczek forum :heart:

W tym miesiącu czeka na Ciebie zestaw do karmienia butelką: Butelki S-shape, NOWOŚĆ Ekspres do mieszania i dozowania mleka modyfikowanego i ekocertyfikowane tabletki do zmywark :evergreen_tree: :gift:

https://canpolbabies.com/dolacz-do-mam-testerek?_gl=11mj9184_upMQ…_gs*MQ…&gbraid=0AAAAADNBDaTdh1Es3m-4Eqjv-wvRk5Rty

Jak Wam się podobają nowe nagrody? :smiling_face_with_three_hearts:

15 polubień

No nagroda marzenie :smiling_face_with_three_hearts::smiling_face_with_three_hearts::smiling_face_with_three_hearts::smiling_face_with_three_hearts:

1 polubienie

No cóż, nie byłabym soba gdybym nie miała na tą okazje przygotowanego jakiegoś memika :sweat_smile::grinning:

Ta nagroda to jakiś kosmos!! Dziękujemy redakcjo, ze dajecie nam taką szansę i na możliwośc testow :heart:

6 polubień

Nagroda super. I w ogóle te wasze nowości. Myślę że jako firma rozwijacie się i wasze produkty są na naprawdę wysokim poziomie. Super tak trzymać.

@Wesola95 @CanpolBabies_Redakcja

najlepszy mem pokazujacy reakcje
inaczej sie nie da. ja jestem w szoku ile produktow mnie teraz zaskoczylo jakoscia. sporo zakupiłam ponownie jako wyprawke bo mi sid sprawdzilo a sporo tez kupilam do wyprobowania plus mialam mozliwosc zobaczyc na zywo wiele i kazda kolejna zaskakuje coraz bardziej .
ekspres robi wrazenie takiego “konkretny a poreczny”

1 polubienie

Te kapsułki do zmywarki są super! Testowane przez dwie osoby :laughing: bo podzieliłam się z siostra :wink:
A ekspres bardzo mnie ciekawi, muszę o nim więcej poczytać :thinking::blush:

Nagrody są cudowne :heart_eyes: bardzo ciekawi mnie ten ekspres i bym więcej o nim poczytała .
Fajnie, że co miesiąc pojawiają się nowe zestawy, to naprawdę motywuje do dzielenia się doświadczeniami na forum. Powodzenia wszystkim mamom! :two_hearts:

@Magdallenka0897 ja chetnie bym go na zywo zobaczyła ale nigdzie niestety jeszcze go nie znjadzie
kapsulek nie próbowałam jeszcze bo musze inne użyć a tyle moj maz nakupil ze juz rok uzywamy🫣
za to miałam możliwość obejrzex butelki i myslalam ze sa wywrotne czy cos ale takie spoko ciekawe sie wydaje
ciekawa jestem jak jest przy czyszczeniu np przez elektroniczna szczotke do butelek czy ladnie domywa

@CanpolBabies_Redakcja jak to mowia piekni francuzi Chapeau bas :slight_smile: tabletki sa super i mam wrazenie, ze lepiej radza sobie z brudem i tluszczem vs znane marki.
Pisalam juz w jakims watku, przy kompletowaniu wyprawki zaskoczyla mnie jakosc i roznorodnosc Waszych produktow. 5lat temu nie cenilam Waszej marki za wysoko.
Obecnie widac, ze kazdy produkt, ktory wprowadzacie na rynek jest z mysla zeby utatwic choc troche rodzicielstwo​:star_struck: lub wspieraja w rozwoju nasze Maluszki​:heart: Trzymajcie tak dalej :muscle:

Tabletki są super, nam się już kończą , więc fajnie jakby udało nam się wygrać :wink: no właśnie, ciekawe kiedy będą gdzieś dostępne te expresy, żeby je zobaczyć, bo na prawdę jestem ich bardzo ciekawa

1 polubienie

Omg!!! Ja jestem w szoku z tym grudniowym testowaniem :heart: jest o co sie starać bo express prezentuje się genialnie i na bank nie jednej mamie posłuży i uratuje nieprzespane noce :heart:

Z miesiąca na miesiąc @CanpolBabies_Redakcja zaskakuje coraz bardziej :exploding_head::exploding_head::exploding_head:
Zdecydowanie produkty, które uratują każdą cenną chwilę w macierzyństwie! Petarda :fire::fire:

Nagrody super :smiling_face: jako mama jednego łakomczucha mleka chętnie byśmy przetestowali to cudo :ribbon::smiling_face_with_three_hearts:

1 polubienie

To jest coś o czym marzyłam zawsze jednak było dość drogie by w to inwestować , móc przetestować ten genialny sprzęt to byłby zaszczyt

Wow! Nagroda marzenie! :heart_eyes:

@CanpolBabies_Redakcja jak większość Mam byłam w szoku jak zobaczyłam co bedzie do testów w tym miesiącu :heart: tabletki do zmywarki juz znamy i butelki też- polecamy :heart:
A ten ekspres to musi byc coś mega :star_struck: to takie cudowne ułatwienie dla Mam.

@Magdallenka0897
pewnie tak jak bylo z laktatorem czyli do polowy ± stycznia np w smyku bo najpierw byl na stronie canpol później smyka a za jakiś czas juz latwiej stacjonarnie spotkac i obecnoe juz na warsztatach /targach laktator jest (koncem listopada juz byl)

1 polubienie

Woow, ale super nagrody

@Magdallenka0897 @MamusiaNM któraś dziewczyna wrzucała screena, że padło pytanie o express na Facebooku kiedy będzie dostępny i redakcja odpisała, że w połowie grudnia :wink:

Na stronie ma być w połowie Grudnia, bo widziałam komentarz na Facebooku :slight_smile: @Wesola95 tak właśnie ja to wstawiłam :smiley:

1 polubienie