Drogie mamy, rozpoczął się grudzień i pojawił się nowy zestaw do wygrania! Żeby przetestować nasze produkty bądź aktywna na forum i dziel się swoimi doświadczeniami. Wybierzemy 20 najbardziej pomocnych użytkowniczek forum
W tym miesiącu czeka na Ciebie zestaw do karmienia butelką: Butelki S-shape, NOWOŚĆ Ekspres do mieszania i dozowania mleka modyfikowanego i ekocertyfikowane tabletki do zmywark
najlepszy mem pokazujacy reakcje
inaczej sie nie da. ja jestem w szoku ile produktow mnie teraz zaskoczylo jakoscia. sporo zakupiłam ponownie jako wyprawke bo mi sid sprawdzilo a sporo tez kupilam do wyprobowania plus mialam mozliwosc zobaczyc na zywo wiele i kazda kolejna zaskakuje coraz bardziej .
ekspres robi wrazenie takiego “konkretny a poreczny”
Nagrody są cudowne bardzo ciekawi mnie ten ekspres i bym więcej o nim poczytała .
Fajnie, że co miesiąc pojawiają się nowe zestawy, to naprawdę motywuje do dzielenia się doświadczeniami na forum. Powodzenia wszystkim mamom!
@Magdallenka0897 ja chetnie bym go na zywo zobaczyła ale nigdzie niestety jeszcze go nie znjadzie
kapsulek nie próbowałam jeszcze bo musze inne użyć a tyle moj maz nakupil ze juz rok uzywamy🫣
za to miałam możliwość obejrzex butelki i myslalam ze sa wywrotne czy cos ale takie spoko ciekawe sie wydaje
ciekawa jestem jak jest przy czyszczeniu np przez elektroniczna szczotke do butelek czy ladnie domywa
@CanpolBabies_Redakcja jak to mowia piekni francuzi Chapeau bas tabletki sa super i mam wrazenie, ze lepiej radza sobie z brudem i tluszczem vs znane marki.
Pisalam juz w jakims watku, przy kompletowaniu wyprawki zaskoczyla mnie jakosc i roznorodnosc Waszych produktow. 5lat temu nie cenilam Waszej marki za wysoko.
Obecnie widac, ze kazdy produkt, ktory wprowadzacie na rynek jest z mysla zeby utatwic choc troche rodzicielstwo:star_struck: lub wspieraja w rozwoju nasze Maluszki:heart: Trzymajcie tak dalej
Tabletki są super, nam się już kończą , więc fajnie jakby udało nam się wygrać no właśnie, ciekawe kiedy będą gdzieś dostępne te expresy, żeby je zobaczyć, bo na prawdę jestem ich bardzo ciekawa
Omg!!! Ja jestem w szoku z tym grudniowym testowaniem jest o co sie starać bo express prezentuje się genialnie i na bank nie jednej mamie posłuży i uratuje nieprzespane noce
Z miesiąca na miesiąc @CanpolBabies_Redakcja zaskakuje coraz bardziej
Zdecydowanie produkty, które uratują każdą cenną chwilę w macierzyństwie! Petarda
@CanpolBabies_Redakcja jak większość Mam byłam w szoku jak zobaczyłam co bedzie do testów w tym miesiącu tabletki do zmywarki juz znamy i butelki też- polecamy
A ten ekspres to musi byc coś mega to takie cudowne ułatwienie dla Mam.
@Magdallenka0897
pewnie tak jak bylo z laktatorem czyli do polowy ± stycznia np w smyku bo najpierw byl na stronie canpol później smyka a za jakiś czas juz latwiej stacjonarnie spotkac i obecnoe juz na warsztatach /targach laktator jest (koncem listopada juz byl)
@Magdallenka0897@MamusiaNM któraś dziewczyna wrzucała screena, że padło pytanie o express na Facebooku kiedy będzie dostępny i redakcja odpisała, że w połowie grudnia
Forum dla rodziców - sprawdź dlaczego warto się na nim udzielać
Forum dla rodziców to miejsce, w którym rodzice dzielą się swoim
doświadczeniem. Wejdź na polskie forum rodziców, poszukaj informacji
ważnych dla Ciebie i odpowiadaj na pytania zadawane przez innych. Forum
rodziców to kompendium wiedzy i miejsce, w którym można poplotkować.
Znajdziesz to radu związane z ciążą i porodem oraz wychowaniem,
pielęgnacją i dietą. Jesteś rodzicem malucha? Forum rodziców to miejsce
dla Ciebie. Na Forum dla rodziców w zakładce małe dziecko znajdziesz cenne
informację i wskazówki. To miejsce, w którym możesz publikować i dzielić
się wiedzą oraz zadawać pytania i korzystać z umieszczonych wcześniej
porad innych rodziców. Forum dla rodziców Canpol babies to bezpieczna
strefa, w której każde opublikowane pytanie dotyczące rodzicielstwa jest
na miejscu.
Forum dla mam - dlaczego warto dołączyć do społeczności mam Canpol babies
i wymieniać się poradami
Forum dla mam to miejsce, gdzie możesz porozmawiać z innymi mamami na
tematy związane z macierzyństwem. Rejestrując się na forum dla mam, możesz
uczestniczyć w rozmowach i dyskusjach, zadawać pytania bardziej
doświadczonym mamom i samej radzić bazując na własnej wiedzy. Fora dla mam
to miejsca, gdzie spotykają się również kobiety, które planują ciąże.
Forum dla przyszłych mam, skupia kobiety, które same nie mają
doświadczenia, ale chcą się dowiedzieć jak najwięcej na temat
rodzicielstwa. Dzięki obecności na forum dla przyszłych mam zdobywają
wiadomości z pierwszej ręki od kobiet, które same właśnie zaszły w ciąże
lub urodziły. Na Forum mam Canpol babies możesz wybrać interesująca Cię
kategorię, śledzić konwersację, włączyć się do rozmowy w każdym momencie i
zadawać pytania na ważne dla Ciebie tematy. Spodziewasz się dziecka,
odwiedź kategorię ciąża i poród, karmisz piersią, wyszukaj interesująca
Cię sekcje. Forum mam to miejsce dla rodziców maluchów i starszych dzieci,
którzy szukają rad na temat pielęgnacji, rozwoju i wychowania, chcą
podzielić się sprawdzonymi przepisami lub metodami na wprowadzenie nowości
do menu dziecka, pisząc w zakładce dieta lub po prostu porozmawiać
odwiedzając strefę ploteczki. Rodzicielstwo to temat, który Cię
interesuje? Fora dla mam skupiają osoby o podobnych zainteresowaniach.
Zajrzyj do nas, zdobywaj informację i wymieniaj się poglądami. Na Forum
dla mam możesz dzielić się wiedzą i wygrywać nagrody. Najbardziej aktywne
i pomocne mamy mają szansę na udział w comiesięcznych testach produktów
Canpol babies.