Dołącz do Mam Testerek w listopadzie!

Drogie mamy, rozpoczął się listopad i pojawił się nowy zestaw do wygrania! Żeby przetestować nasze produkty bądź aktywna na forum i dziel się swoimi doświadczeniami. Wybierzemy 20 najbardziej pomocnych użytkowniczek forum :heart:

W tym miesiącu czeka na Ciebie zestaw kontrastowych zabawek sensorycznych BabiesBoo. To idealny prezent dla maluszka po choinkę! :evergreen_tree: :gift:

https://canpolbabies.com/dolacz-do-mam-testerek?_gl=1*1mj9184*_up*MQ..*_gs*MQ..&gbraid=0AAAAADNBDaTdh1Es3m-4Eqjv-wvRk5Rty

Jak Wam się podobają nowe nagrody? :smiling_face_with_three_hearts:

20 polubień

cudeńka!
Idealne na Mikołajki dla małych booombli, chociaż te wszystkie rzeczy chyba bardziej cieszą mamy niż dzieciaki :laughing::heart_eyes:

Dziękujemy, że dajecie nam taką możliwośc :heart_hands:

1 polubienie

swietny zestaw idealny na pierwsze miesiace maluszka. lubie takie zabawki bo maja zastosowanie w samochodzie czy wozku i przy pierwszym dzievku pomoglo to zlagodzic nie jeden kryzys w trakcie podróży plus fajna motywacja kontrastowa dla dziecka angazujaca do lezenia na brzuszku czy cwiczen na macie :slight_smile:

Cudowny zestaw idealny na prezent na mikolaja lub pod choinke :wink:

Świetny zestaw zabawek :smiling_face_with_three_hearts::heart_eyes: moje mluchy były by zachwycone . Sensoryczne w sam raz dla mojego synka który zaczyna poznawać powoli świat :smiling_face_with_three_hearts:

Super zabaweczki :star_struck: radość dla każdego malucha :heart_eyes::gift:

Panda jak zawsze piękna. Super zabawki, idealne dla malucha i jego małych rączek.

Piękne produkty! :heart_eyes: Fajnie, że redakcja dała w tym miesiącu do testowania zabawki, akurat dzieciaki będą miały pod choinkę :heart_eyes:

1 polubienie

Przesłodki jest ten zestaw :heart_eyes: też uważam że mamy cieszą chyba się bardziej z tych zabaweczek jak dzieci :heart:

Wow na Mikołajki jak znalazł :slight_smile:

Te zabaweczki są cudowne :smiling_face_with_three_hearts::smiling_face_with_three_hearts:

No jakie te pandy są cudowne :heart_eyes::heart_eyes:
Piękny prezent dla maluszka !

Oczywiście nagrody jak zawsze wspaniałe :heart_eyes: gdyby udało się wygrać, to problem z pomysłem na prezent dla córci rozwiązany :heart_eyes:

O to idealny zestaw dla moich bobasów które w grudniu przyjdą na świat ! :heart_eyes:

Piękne! Idealny zestaw do zabawy w domu, na spacerze i w podróży. Kontrastowa kolorystyka którą kochają maluszki i estetyka która przypadnie do gustu każdej mamusi :grin:

@CanpolBabies_Redakcja a tak dziś rano przeglądałam właśnie zabawki i dlaczego nie ma Leniwca ani pandy w ofercie ?
Hahhaa chyba wyczarowałam zabawki :smile::smile::smile:

Jako cudny zestaw zabawek :slightly_smiling_face: :heart_eyes:

Cudny zestaw :heart: zapakowalabym go Gniewkowi pod choinke :christmas_tree:a przywitam sie z nim 23.12​:face_with_open_eyes_and_hand_over_mouth::joy:🩵

Myślę że panda i leniwiec idealnie odwzorowują mamusię i tatusia :laughing: mama panda w podgrążonymi oczami i tatuś leniwiec wiecznie zmęczony a wstaje w nocy 3 razy rzadziej :grinning:

1 polubienie

Piękne nagrody :heart_eyes::star_struck:dla niemowlaków idealne :ok_hand:t2: myślę że niejedna mama takich maluszków, które już ma lub tak jak ja dopiero się spodziewa byłaby przeszczęśliwa z takiego pakietu zabawek dla bobasa, zwłaszcza przed świętami :christmas_tree::gift: