Dołącz do Mam Testerek w listopadzie!

U mnie tak samo :sweat_smile: Oczywiście psinka ma swoje zabawki, ale te które nie są jej są bardziej atrakcyjne :sweat_smile:

1 polubienie

Idealny zestaw na prezent mikołajkowy :heart_eyes:

1 polubienie

Świetny zestaw zabawek!
Chociaż mi marzy się Wasza kontrastowa mata :smiley: Chyba poproszę o Mikołaja o taki prezent :slight_smile:

Uwielbiam tę kolekcje! :heart_eyes: Mieliśmy ją przy pierwszej córeczce :smiling_face_with_three_hearts::smiling_face_with_three_hearts::smiling_face_with_three_hearts:

Zawsze można komuś podarować w prezencie .My akurat jesteśmy w tym wieku na takie zabaweczki , powoli synek będzie się interesować i fajnie by było taki zestaw wygrać :smiling_face_with_three_hearts::heart_eyes:

Właśnie widziałam nawet za pół ceny :heart_eyes_cat:

Trzymam kciuki, żeby się Wam udało wygrać :heart:

1 polubienie

U nas w grudniu też byłby idealny czas na testowanie tych zabaweczek :face_holding_back_tears::face_holding_back_tears:

Jejku przepiękne :heart:
Mój starszym syn kocha pandy, a córka razem z nim bo gdzie się nie obróci to misie pandy❤️
Jeszcze te oczy pandy są czarujące i córka cieszy się jak szalona :stuck_out_tongue_winking_eye:

Idealne kocham tą kolekcję

Piękny zestaw, bardzo mi się podoba :cherry_blossom:

Świetny zestaw. Idealny dla mojego Leo. Chociaż starszaki też pewnie będą zainteresowane :wink:

Idealny zestaw pod choinkę :heart_eyes:

Ohh, przepiękne są te zabaweczki! Mój Antoni z pewnością byłby zachwycony takimi prezentami :white_heart:

U nas mamy taką kostkę z misiem dostała ją córka była nią zachwycona jak wzięła ją w obroty to z kilkadziesiąt minut ją obracała :smile: teraz kiedy ma malego bdaciszka napewno odstąpi ją bratu :smiley:

To będą idealne prezenty :gift::smiling_face_with_three_hearts: :heart:

3 polubienia

Super, że zabawki kontrastowe się u Was sprawdzają :smiling_face_with_three_hearts: :heart:

1 polubienie

Idealna data :heart_eyes: :heart: Już niedługo będziecie razem :gift: :revolving_hearts:

Bardzo dziękujemy :gift::heart_eyes: :heart:

Po prostu.- obok tych zabaweczek.nie da się przejść obojetnie :star_struck: Mi się ta seria bardzoooo podoba.
I przy 2.dziecku zakupię matę taką kontrastową na pewno :slight_smile: