Dołącz do Mam Testerek w październiku!

Drogie mamy, rozpoczął się październik i pojawił się nowy zestaw do wygrania! Żeby przetestować nasze produkty bądź aktywna na forum i dziel się swoimi doświadczeniami. Wybierzemy 20 najbardziej pomocnych użytkowniczek forum :heart:

W tym miesiącu czeka na Ciebie zestaw do karmienia piersią: NOWY rewolucyjny laktator podwójny muszlowy premium SmartSense, wkładki laktacyjne czarne i białe oraz kompresy żelowe na piersi.

Kompresy żelowe na piersi to wyrób medyczny. Dla bezpieczeństwa używaj go zgodnie z instrukcją lub etykietą. W przypadku wątpliwości skonsultuj się ze specjalistą.

Poznaj nowy laktator SmartSense: https://canpolbabies.com/p/canpol-babies-podwojny-inteligentny-laktator-muszlowy-smartsense
Jak Wam się podoba zestaw do karmienia piersią? :smiling_face_with_three_hearts:

14 polubień

Ten laktator to marzenie! :smiling_face_with_three_hearts:

Aż jestem ciekawa tego laktatora🧐 wkładki sprawdzają się w 100% używałam ich przy synku teraz przy kolejnym synku chce używać laktatora muszlowego. I mocno zastanawiam się jaki zakupić

1 polubienie

Napewno bardzo przydatny no i wyglada super :wink:

Taki zestaw to marzenie :smiling_face_with_three_hearts: oj warto warto

Oj tak zestaw naprawdę wygląda świetnie

Cudowny zestaw :heart_eyes:
A jestem w trakcie poszukiwania tego wyjątkowego laktatora - cudownie byłoby wygrać :smiling_face_with_three_hearts:

Ten laktator to musi być Czad :smiley: no chyba zawiera wszyoco powinien mieć i do tego taki kobiecy

Zestaw cudowny :heart: Taki laktotor to musi być mega wygoda

Najlepszy zestaw jaki mogłabym sobie wymierzyć na moją nową przygodę z bliźniakami :heart_eyes:

Ależ jestem ciekawa tego laktatora! :heart_eyes:
Wkładki laktacyjne stosuję już od 5 miesięcy i moim zdaniem są to najlepsze wkładki na rynku! :heart:

Wspaniały zestaw! Uwielbiam Wasze produkty z lanoliną do piersi - baaaardzo pomogły przy córce. Jestem ciekawa tego laktatora :smile:

Zdecydowanie to jest must have przy dwójce dzieci :pleading_face::pleading_face::star_struck::star_struck::star_struck:

2 polubienia

Mega zestaw :heart_eyes: jestem ciekawa tego laktatora

cudny wydaje się ten laktator, juz samym wygladem zachęca :heart_eyes:

Świetna nowość,Każda mama doceni wygodę i cichy tryb pracy. Idealne wsparcie przy karmieniu :heart_eyes: marzenie każdej karmiącej mamy w nocy :revolving_hearts:

1 polubienie

Super :heart_eyes: , Jak bym chciała takie cudo!!!

Przy pierwszej córeczce miałam tylko ręczny laktator , który niestety mi nie pomagał, teraz są takie cuda ! myślę ,że tym razem mi się uda :smiling_face:

Jak sie podoba? Rewelacja :heart_eyes: laktator zapowiada sie rewelacyjnie… a jako mama KPI wiem o czym mowie :stuck_out_tongue_winking_eye: troche juz testowalam, troche laktstorow juz za nami :smiley: trzymam kciuki za nas wszystkie :wink: powodzenia Kochane :heart_hands:

2 polubienia

Zestaw jest super , a wgl te lakatory mega :smiling_face_with_three_hearts::star_struck: